~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Woden sneakers

Køb et par Woden sneakers hos Superlove, og opgrader din sko garderobe med et par super fine sneakers! Med et par Woden Sneakers i din garderobe er du sikker på altid at føle dig frisk, komfortabel og klar til dagen, når du går ud af døren. Det danske brand Woden, startet af Peter Hildebrandt og Carsten Holm, har siden 2013 tilbudt fede, miljøbevidste og ikke mindst komfortable sko i høj kvalitet. Hildebrandt og Holms interesse og passion for sko har bragt et væld af flotte og moderne sneakers til det danske marked. Woden sneakers er designet med følelse og omhu, hvor behagelighed og rene skandinaviske linjer er et must for det endelige design.

Reduce, reuse, recycle

Reduce, reuse, recycle. Sådan lyder filosofien bag sneakerbrandet Woden. Brandet værner om denne filosofi, da de insisterer på at producere stilrigtige sneakers på en bæredygtig måde, der ikke kun er til fordel for kvaliteten af skoen, men for hele verden. Woden anvender materialet kork til indersiden af skoen samt sålen, der giver en utrolig behagelig fornemmelse at træde og gå på i længere tid ad gangen. Kork er også et yderst bæredygtigt materiale, da det kun bliver produceret af barken på korktræer, og træet bliver derfor ikke fældet, når materialet skal indsamles.

Det er ikke kun sålerne i dine Woden sneakers, der er produceret bæredygtigt, ydersålen er nemlig fremstillet af cirka 10% genanvendt gummi, samt naturlig og syntetisk gummi. Ikke nok med det, så benytter Woden sneakers ofte 100% ægte fiskelæder, som ellers ville have været smidt ud som biprodukt af andre produktioner. Fiskelæder er også et utrolig stærkt materiale, som ikke slides let! Fiskelæder er kendt for at være meget nemt at farve, hvilket gør at Woden sneakers har et stort sortiment af sneakers i lækre farver til hver stil og til ethvert outfit.

Stilrigtige sneakers til alle

Ikke nok med at Woden sneakers er super behagelige og produceret meget miljøbevidst, så er de i den grad også stilrene med deres rene skandinaviske design og fede farver. Du er sikker på at finde et par Woden sneakers her hos Superlove, som passer dig og din personlige stil perfekt. Om du leder efter et par superfede sneakers, som du kan holde ud i at gå i hele dagen, eller om du leder efter et par stilrene sneakers til at pifte garderoben op med, så er Woden helt klart den rigtige vej at gå. Sæt et par Woden sneakers i en fin farve sammen med en basic kjole fra Basic Apparel og hav det perfekte sommerlook, eller style et par af Wodens klassiske sorte sneakers med et par Mos Mosh jeans for et mere afslappet look. Mulighederne er endeløse med vores sortiment af Woden sneakers her hos Superlove, og vi er sikre på, at du vil blive lige så vild med Woden sneakers, som vi er!

Woden sneakers

Leder du efter komfortable og moderigtige sneakers? Det danske sneakers brand Woden har fingeren på modepulsen og respekt for miljøet, idet de designer lækre sneakers af bæredygtige materialer. Med Woden sneakers får du kvalitet og funktionalitet i flotte farver. Woden står for alsidigt skandinavisk design, så vi har mange forskellige modeller her hos Superlove.

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)
Aktive filtre

Woden Sneakers, Ronja, Algae Multi

Pris 895,00 kr.
Størrelse : 37 38 39 40 41

Woden Sneakers, Esther, Oatmeal

Normalpris 750,00 kr. Pris 525,00 kr.
Størrelse : 38 40 41

Woden Sneakers, Esther, Leaf

Normalpris 750,00 kr. Pris 525,00 kr.
Størrelse : 37 38 39 40 42

Woden Sneakers, Nora III, Pelican

Normalpris 695,00 kr. Pris 347,50 kr.
Størrelse : 36

Woden Sneakers, Nora III Leather, Dark Grey

Normalpris 795,00 kr. Pris 556,50 kr.
Størrelse : 38

Woden Sneakers, Ydun Croco II, Tan

Normalpris 850,00 kr. Pris 425,00 kr.
Størrelse : 36 37 40
Viser 1-12 af 12 element(er)