Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Woden

Naturlige materialer, stil, kvalitet og design er alle vigtige nøgleord i designfilosofien bag de fine Woden sko fra det danske skobrand. De populære Woden sko er produceret efter en kvalitetsbevidst tankegang, og dermed er resultatet blevet et sortiment af trendy og alsidige Woden sko.

De trendy og alsidige designs hos de fine Woden sko sørger for, at du altid er sikret et skodesign fra sortimentet, der passer til din personlige stil.

Hos Superlove tilbyder vi Woden sko, Woden støvler og Woden sneakers i et væld af forskellige modeller og farver. Så kan du med et par lækre sko give fodtøjet i din garderobe et friskt og personligt løft.

Skandinaviske Woden sneakers

De lækre Woden sko stammer fra det danske brand, som blev etableret af Carsten Holm og Peter Hildebrandt i 2013. Det danske sko brand blev etableret med udgangspunkt i de to herrers passion for at kreere sneakers i høj kvalitet. Sneakers, der udstråler masser af personlighed og styrke. Med denne passion formår brandet at være en perfekt refleksion af de moderne skandinaviske sneakers.

Designerne bag de lækre Woden ko har formået at bygge et brand op, der er baseret på unikt design og velvære. En velvære, der kommer til udtryk, hver gang du har skoene på. Skoene rummer nemlig de mest behagelige sålformer, der tilpasser sig den enkelte fod. Således er du – ud over det unikke stiludtryk – sikret et par Woden sko, der er behagelige at have på dagen lang. Vi har altså at gøre med et særligt stærkt sneakersbrand, der står bag et par sko, som er velegnet til den stilbevidste kvinde. Den stilbevidste kvinde, der ønsker en variation af sneakers i alle sammenhænge.

Woden sko til flere lejligheder

Det helt særlige ved det alsidige og trendy design hos de populære Woden sko er, at de kan bruges i alle sammenhænge. Det alsidige design får dem til at passe til alle dine outfits, uanset hvilke farvekombinationer, du går efter. Det trendy look gør dem endda velegnet til brug ved de lidt mere festlige lejligheder. Sammensæt dem med en fin top og lidt smykker, og så kan dine behagelige sko erstatte de højhælede sko.

Woden sko med respekt for kloden

Filosofien bag det danske sko brand er desuden inspireret af naturen. I produktionen anvendes derfor metoder, der skal passe på vores klode bedst muligt. De reducerer forbruget mest muligt, genbruger materialer, og ingenting går til spilde.

Den indvendige del af skoen er fremstillet af kork, som er et bæredygtigt materiale. Et korktræ bliver nemlig ikke fældet, når der skal indsamles kork. Kun barken fra træet bliver brugt.

Ydersålerne på de populære Woden sko er fremstillet af ca. 10% genanvendt gummi i kombination med naturlig gummi og syntetisk gummi.

Selve skoen - og det, der danner DNA’et i din Woden sko - er fremstillet af 100% ægte fiskelæder. Fiskelæder, der ellers ville gå til spilde, og dette tilpasses og fremstilles ved hjælp af en miljøvenlig produktion, hvor der bruges vand fra varme kilder til at farve materialet.

Superloves udvalg af woden

Det danske sko brand er i høj grad et nyskabende og karakteristisk brand inden for sneakers design, hvorfor Superlove selvfølgelig tilbyder de mest populære modeller fra sko mærkets kvalitetsbevidste kollektioner. Med et par Woden sko har du mulighed for at tilføje en elegance og skandinavisk sporty stil i din garderobe. Se også vores store udvalg af andre populære sneakers.

Woden

Woden er et nyt dansk sneakers brand, som designer sneakers, der forener lækker stil med høj kvalitet.
Woden kan uden tvivl kan måle sig med tidens bedste skandinaviske design.

Der er 33 varer.

Viser 1-33 af 33 element(er)
Aktive filtre

Woden Sneakers, Ydun Suede Mesh II, Soft Pink

Normalpris 650,00 kr. Pris 390,00 kr.
Størrelse : 36

Woden Sneakers, Ydun Suede Mesh II, Lemongrass

Normalpris 650,00 kr. Pris 390,00 kr.
Størrelse : 36 37

Woden Sneakers, Nora III Leather, Ice Blue

Normalpris 695,00 kr. Pris 417,00 kr.
Størrelse : 36

Woden Sneakers, Nora III, Desert Sage

Normalpris 695,00 kr. Pris 417,00 kr.
Størrelse : 36 37 39 40

Woden Sneakers, Ydun Pearl II, Pelican

Normalpris 850,00 kr. Pris 510,00 kr.
Størrelse : 38

Woden Sneakers, Olivia Metallic, Clouds

Normalpris 750,00 kr. Pris 450,00 kr.
Størrelse : 36 37 41

Woden Sneakers, Ydun Fifty, Chili

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : 37

Woden Sneakers, Olivia II, Autumn Grey-White

Normalpris 650,00 kr. Pris 390,00 kr.
Størrelse : 38 42

Woden Sneakers, Olivia Plateau II, Navy-Autumn Blaze

Normalpris 750,00 kr. Pris 450,00 kr.
Størrelse : 40

Woden Sneakers, Nora III, Autumn Blaze

Normalpris 695,00 kr. Pris 417,00 kr.
Størrelse : 36

Woden Sneakers, Olivia Plateau II, Autumn Grey

Normalpris 750,00 kr. Pris 450,00 kr.
Størrelse : 40

Woden Sneakers, Olivia II, Chili

Normalpris 650,00 kr. Pris 390,00 kr.
Størrelse : 36

Woden Sneakers, Ydun Mesh NSC, Navy

Normalpris 750,00 kr. Pris 450,00 kr.
Størrelse : 36 37
Viser 1-33 af 33 element(er)