Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Who's That Girl - WTG

Det belgiske mærke WTG, også kaldet Who’s That Girl, er først og fremmest kendt på den internationale modescene for at være i stand til at kombinere retro silhuetter og moderne stilarter. Resultatet ses tydeligt i kollektionerne; smukke kjoler i flatterende snit samt farverige nederdele og cardigans til overkommelige priser.

WTG er det perfekte mærke til den modige kvinde, der elsker at lege med farver og forskellige stilarter og samtidig ønsker at gå i komfortabelt tøj, der kan bruges i alle sammenhænge. WTG’s tøj kollektioner har stort fokus på at inddrage feminine silhuetter og unikke farvekombinationer i de enkelte tøj dele, der desuden er inspireret af 60’ernes alsidige retrolook. I Superloves udvalg af Who’s That Girl kjoler er der rig mulighed for at gå på opdagelse i WTG nederdele, WTG kjoler og cardigans i skarpe farver til fordelagtige udsalgspriser.

Farverige prints

Print i alverdens forskellige former og farver præger er ligeledes at finde i Who’s That Girl inspirerende modeunivers. Who’s that girl er et perfekt eksempel på et mærke, hvor det er lykkedes at skabe tidløse prints, der passer til enhver lejlighed. At kombinere print i outfits fra WTG er af mange gode grunde blevet et populært tiltag i modeverdenen.

Især mønstre, hvor der er plads til drøn på farverne, er en del af de nyeste kollektioner fra WTG, der tilbyder et hav af forskellig print styles, hvor det især er nederdele og kjoler, der bærer præg af denne trend. Vi har med udgangspunkt i printtrenden hentet en række varer fra det belgiske mærke. I Superloves udvalg af Who’s That Girl kjoler er der rig mulighed for at gå på opdagelse i WTG nederdele, kjoler og cardigans i skarpe farver til fordelagtige udsalgspriser. 

Who's That Girl

Med det charmerende mærke Who’s That Girl bliver det aldrig kedeligt! Vi er især faldet for Who’s That Girl kjolerne, skjorterne og nederdelene i blød og lækker jersey-kvalitet i friske farver og print med hint af retro. Netop jersey-kvaliteten gør, at tøjet sidder godt og føles komfortabelt, og designet giver personlighed og friskhed til dit look.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Who's That Girl Kjole, Erup, Off White

Normalpris 750,00 kr. Pris 375,00 kr.
Størrelse : XL

Who's That Girl Kjole, Britt, Black

Normalpris 595,00 kr. Pris 297,50 kr.
Størrelse : S
Viser 1-2 af 2 element(er)