~

Filtrer efter

Plakater i smukke pasteller

De retroinspirerede Vissevasse plakater giver associationer til de gode gamle dage og en kærlig og let tilgang til livet. Motiverne er vartegn fra bestemte steder (byer eller lande) eller genkendelige situationer, særligt i Danmark. For eksempel har Vissevasse Bornholm røgerier som motiv, mens Vissevasse Vespa er et udsnit af en vespakørende kvinde. Farvepaletten er afdæmpet og tæller blandt andet rustrød, støvet blå og sart gul, og plakaterne har et rent, grafisk udtryk, der fokuserer på hovedmotivet og lader baggrunden stå som flader uden overflødige detaljer. Som kontrast til fraværet af detaljering giver farvenuancerne liv, og lysvirkningerne på plakaterne spiller en særlig rolle. Dermed er Vissevasse plakaterne enkle og alligevel levende i udtrykket, hvilket gør dem perfekte til indretning af din bolig. Der er en blød hemmelighedsfuld over stilen, som inviterer beskueren til at knytte minder til motiverne eller digte egne historier.

Vissevasse København var starten

Designstudiet Vissevasse har siden 2012 haft base i København, hvorfra de udlever deres passion for grafiske produkter. De er bedst kendt for deres smukke plakater, der med deres egne ord fungerer som visuelle historier. Det startede med en plakat med Langebro som motiv, en af Københavns ikoniske bygningskonstruktioner. Det unikke, poetiske design gjorde hurtigt plakaterne efterspurgte, og udvalget af charmerende motiver er vokset støt siden. Stilen er nordisk minimalisme i tråd med plakatkunst i 1930’erne og art deco. De populære Vissevasse plakater er trykt på mat, miljøvenligt papir, og de er oplagte til at give et moderne hjem et personligt strejf, fordi du kan udtrykke din relation til et helt bestemt byområde.

Fortæl din historie med Vissevasse Danmark

Foruden København kan du vise din tilknytning til andre byer med blandt andet Vissevasse Aalborg, Vissevasse Aarhus eller Vissevasse Roskilde. Eller du kan tænke dig på ferie med de drømmende Vissevasse Norge eller Vissevasse Sverige. Danmarksplakaterne – altså Vissevasse Danmark – afbilleder forskellige scener, som man forbinder med Danmark, og gerne med et nostalgisk anstrøg. Det kan være fænomener som sort sol, strandscener, Tivoli eller typiske bygninger.

Gaveide til hyggelig indretning

Alle Vissevasse plakaterne passer godt sammen med en enkel sort ramme, men det er naturligvis op til dig at kreere dit personlige udtryk på væggen. Skab for eksempel en billedvæg ved at sammensætte forskellige plakater, hvor de samme farvenuancer går igen, eller hvor motiverne passer sammen. En Vissevasse plakat er en oplagt gaveide, hvis du skal til housewarming, konfirmation eller skal fejre en, som måske er ved at indrette sit sommerhus. Vil du se flere bud på flot vægdekoration, har vi også plakater med naturmotiver fra Dybdahl og Liljebergs. Et andet dansk retroinspireret brand inden for boligtilbehør er Superliving, som blandt andet laver lamper og porcelæn med organiske former. Du kan også finde inspiration til en gave blandt vores store udvalg af køkkenting fra blandt andet Lucie Kaas, der også designer i en grafisk, skandinavisk stil.

Vissevasse plakater

På udkig efter liv til væggene eller en gaveide til indflytterfest? De unikke Vissevasse plakater forener en ren nordisk stil med en blød, poetisk stemning. Vissevasse Danmark afbilleder scener fra et nostalgisk Danmark i et minimalistisk, grafisk udtryk. Det er retro, når det er bedst, og hos Superlove har vi et stort udvalg af de populære plakater.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Vissevasse Plakat 30x40 cm, Sverige - Skærgården

Normalpris 250,00 kr. Pris 125,00 kr.

Vissevasse Plakat 30x40 cm, Danmark - Møllen

Normalpris 250,00 kr. Pris 125,00 kr.
Viser 1-2 af 2 element(er)