~

Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Vissevasse

Med Vissevasses grafiske plakater indføjer du lidt ekstra hyggestemning og atmosfære i dit hjem. Du kan vælge mellem plakater, der illustrerer København, Roskilde Festival, Sverige, Århus og Norge i flotte retroinspirerede designs, hvor de mest kendte bygninger og byområder præsenteres. Det grafiske look gør, at plakaterne nemt kan give et minimalistisk hjem lidt ekstra personlighed.

De populære Vissevasse plakater giver associationer til et mere traditionsbetonet Danmark og kombinerer samtidig modernistiske og grafiske stilarter. Således kan plakaterne personliggøre et hvilket som helst rum i boligen. Er du på udkig efter et stilskabende interiørelement, der kan bryde et kedeligt og ordinært rum, er en plakat fra Visse Vasse et oplagt valg. 

 

Vores udvalg

På superlove.dk vil du kunne finde et fint sortiment af de populære ’København’ og ’Danmark’ plakater i forskellige størrelser. Vissevasses plakater er på mange måder stilskabende elementer i boligindretningen og reflekterer samtidigt tidens trends igennem illustreringen af kærligheden for de nordiske storbyer og områder.  Derfor tilbyder vi et stort udvalg af plakater fra det kendte mærke, hvoraf du blandt andet finder plakater forskellige med bymotiver. Plakaterne er velegnet til stuen eller som et rustikt indretningselement i den moderne bolig. 

Vissevasse

Dorthe Mathiesen er tegneren bag de smukke plakater fra Vissevasse. Pastelfarver og det rene, grafiske udtryk er gennemgående karaktertræk hos Vissevasse. Alle plakater trykkes på mat papir i høj kvalitet, så farverne ikke falmer og papiret ikke reflekterer. Miljøet er også væsentligt i Vissevasses produktion, derfor trykkes alle plakater i Danmark på et miljøbevidst trykkeri.

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)
Aktive filtre

Vissevasse Plakat 30x40 cm, Sverige - Skærgården

Normalpris 250,00 kr. Pris 125,00 kr.

Vissevasse Plakat 30x40 cm, Danmark - Møllen

Normalpris 250,00 kr. Pris 125,00 kr.
Viser 1-12 af 12 element(er)