~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Vinterjakker

Hvis der er én ting, du kan være sikker på at få brug for i løbet af året, så er det en varm vinterjakke. Selvom du ikke er garanteret en hvid jul hvert år, så er du garanteret et par kolde vintermåneder, og den bidende vinterkulde kan til tider føles uudholdelig. I hvert fald hvis du ikke har det rigtige overtøj.

Hos Superlove kan du forberede dig til de kolde vintermåneder med en varm vinterjakke, der kan modstå selv de koldeste danske temperaturer. I vores store udvalg af varme vinterjakker kan du gå på opdagelse og finde den perfekte jakke, der passer til netop din stil og dit udtryk. Bare fordi det er en varm vinterjakke, behøver den ikke at være grim. Bliv inspireret til en stilet vintermode, som er præget af både sporty og mere casual looks såvel som feminine og elegante pasformer.

Varme vinterjakker der komplimenterer din stil

Varme vinterjakker og dunjakker til damer har et vist ry for at have et mindre stilfuldt look end overgangsjakkerne. Det kommer af, at en varm vinterjakke jo helst skal holde dig varm, og det kræver en vis mængde dun. Derfor findes der også enormt mange varme vinterjakker, som måske går lidt med kompromis med designet. Hos Superlove mener vi ikke, at du skal gå på kompromis, bare fordi du gerne vil holde varmen. Derfor finder du i vores store sortiment af overtøj en lang række varme vinterjakker, der hverken går på kompromis med kvalitet eller design. Du vil finde varme vinterjakker med feminine pasformer fra kendte danske tøjmærker til kvinder. Du vil finde varme vinterjakker i alle længder og farver, som komplimenterer din moderne og personlige tøjstil.  

Til den meget kuldskære og mindre kuldskære

I vores store udvalg af overtøj til kvinder finder du en lang række dejligt varme vinterjakker, der vil holde dig varm på selv de koldeste dage. Her er de fantastiske Parajumpers vinterjakker i den grad værd at nævne. De er kendt for deres fantastiske evne til at holde dig varm, og det er der en helt særlig grund til. Inspireret af sande helte og lavet af de fineste materialer leverer disse fantastiske varme vinterjakker en dyne af varme til dig, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller design.

Til dig, der er mindre kuldskær, kan du hos Superlove også gå på opdagelse i vores udvalg af Parajumpers overgangsjakker, der med deres ultralette materialer næsten føles som om, de ikke er der. Alligevel kan du se frem til at bære en vindtæt overgangsjakke, der for dig, som er mindre kuldskær, kan bruges hele efteråret, vinteren og foråret.

Varme vinterjakker og overgangsjakker fra kendte designerbrands

Udover de fantastiske Parajumpers jakker, tilbyder vi hos Superlove også et stort udvalg af varme vinterjakker og overgangsjakker fra kendte designerbrands. Forkæl dig selv med en skøn Modström jakke, der kan bruges både til hverdag og fest. Oplev kvaliteten i de skønne Danefæ vinterjakker og Danefæ overgangsjakker, der ej heller går på kompromis med designet med deres enkle og elegante designs. De populære Nümph jakker fås også både som varme vinterjakker, efterårsjakker eller jakker, som er perfekte til fine dinner parties. Hos Superlove kan du forberede dig på vinteren og se frem til de kolde måneder med et smil og - ikke mindst - med stil.

Vinterjakker

Når kulden bider, er det vigtig at have en god vinterjakke. Vores store udvalg af varme vinterjakker kommer fra Parajumpers, Danefæ, Coatpeople, Nümph og Modström. Skal det være en klassisk parkacoat, en varm dunjakke eller en smuk frakke i uld? Er det svært at vælge - ring til kundeservice eller kom ind i vores butikker, så hjælper vi gerne.

Der er 21 varer.

Viser 1-21 af 21 element(er)
Aktive filtre

Mads Nørgaard Jakke, Jolene Recycle, Magical Forest

Normalpris 2.795,00 kr. Pris 1.677,00 kr.
Størrelse : M L

Basic Apparel Jakke, Louisa Parker, Capers Grøn

Normalpris 1.395,00 kr. Pris 837,00 kr.
Størrelse : M L

Basic Apparel Jakke, Dagmar Long, Grey

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : XS M L

Basic Apparel Jakke, Dagmar Long, Old Rose

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : XS S M L

Basic Apparel Jakke, Dagmar Long, Chocolate

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : L

Parajumpers Jakke, Leonore, Navy Peony

Normalpris 2.895,00 kr. Pris 2.026,50 kr.
Størrelse : S L XL

Parajumpers Jakke, Masterlight Long Bear, Pewter

Normalpris 5.495,00 kr. Pris 3.846,50 kr.
Størrelse : L XL

Basic Apparel Jakke, Dagmar Short, Dark Army

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : XL

Basic Apparel Jakke, Dagmar Short, Roasted Pecan

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : S L XL

Basic Apparel Jakke, Dagmar Short, Black

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : XL

Danefæ Jakke, Maude Thermo, Grey

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : L XL

Danefæ Jakke, Maude Thermo, Grey Rose

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : S M XL

Basic Apparel Jakke, Louisa, Capers Green

Normalpris 695,00 kr. Pris 347,50 kr.
Størrelse : XS S M L

Parajumpers Vest, Dodie, Atmosphere

Normalpris 2.195,00 kr. Pris 1.317,00 kr.
Størrelse : S

Parajumpers Jakke, Omega Super Light, Sycamore

Normalpris 3.995,00 kr. Pris 2.397,00 kr.
Størrelse : M

Parajumpers Jakke, Geena, Interstellar

Normalpris 2.695,00 kr. Pris 1.617,00 kr.
Størrelse : S

Basic Apparel Jakke, Dagmar, Dark Army

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : M
Viser 1-21 af 21 element(er)