~

Filtrer efter

Veste: Både smarte og praktiske

Det er ikke altid, at mode og praktik går hånd i hånd, men når det kommer til vesten, så er det lige præcis det, som er tilfældet. Den lange vest uden ærmer er eksempelvis perfekt sammen med en fleece eller en striktrøje. Du ser således smart ud, samtidig med at du holder varmen. Vesten er desuden så lang, at du kan sidde på den, så du ikke bliver kold. Det er ideelt, hvis du sidder på en bænk og nyder en kop kaffe eller drikker lidt vand af din Lund London Termodunk. Vesten kan også bruges sammen med en bluse eller en skjorte. Vesten er simpelthen den perfekte overgangsjakke. De smarte lange veste er ofte let vatterede og syet i baner. Farverne er neutrale. En vest vil derfor typisk have farver som armygrøn, olivengrøn eller sort. På den måde kan en lang damevest bruges til alle former for outfits uanset om det er jeans eller jakkesæt. Den vatterede lange vest er desuden helt perfekt sammen med en praktisk rygsæk eller en smart skuldertaske. Glem heller ikke at style den flotte lange vatteret vest med en lækker strikhue, hvis det er koldt. 

Den quiltede vest

Den quiltede vest i glade, farverige mønstre har fået en sand revival. Den kan fx bruges over en ensfarvet bluse og skaber hurtigt et lækkert look. Den quiltede vest er perfekt sammen med et par jeans eller en nederdel. Sæt dertil et par farverige sneakers eller et par robuste støvler, og du kan sætte flueben ud for streetsmart. En del af de quiltede veste er vendbare. Det giver dig hele to veste i én! Den ene side vil typisk have et skønt, farverigt print. Den anden vil være ensfarvet. Den quiltede vest udstråler ren retro. Og det look er super hot igen i år. Det er samtidig et look, der pifter din garderobe op, uanset om du er 20, 40 eller 60 år.

Dunvesten. Det populære klassiker

Hvis du først en gang har haft en dunvest, forstår du hvorfor den er så højt elsket. Dunvesten er stadig en fast del af modebilledet, fordi den både er praktisk og varm. Og så er den samtidig let og smart. Får den en plet, vaskes den let i vaskemaskinen. Nogle modeller er sågar figurformede, så dunvesten flatterer de kvindelige former og får dig til at udstråle feminin styrke. Dunvesten ser også flot ud sammen med en striktrøje. Både sammen med den helt klassiske striktrøje og de mere funky striktrøjer fra mærker som Lollys Laundry og Sibin Linnebjerg.

Er veste ikke lige det, du tænkte på, så har vi her hos Superlove heldigvis meget andet flot tøj. Hvad med en super lækker, ultra let dunjakke fra Parajumpers? Eller en skøn og trendy Termo Coat fra det danske tøjmærke Danefæ

Veste

Veste er en af de flotteste og hotteste trends i år. Uanset om du tager en tur i skoven eller ned ad gågaden, så vil du se trendsettere lufte deres smarte veste. Hos Superlove er vi naturligvis med på moden. Hos os finder du både lange veste, korte strikveste, dunveste og quiltede veste fra lækre mærker som Mads Nørgaard, Basic Apparel, Modström, Nümph og Lollys Laundry.

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

Basic Apparel Vest, Dagmar, Navy

Normalpris 795,00 kr. Pris 397,50 kr.
Størrelse : L

Basic Apparel Vest, Louisa, Capers Green

Normalpris 595,00 kr. Pris 416,50 kr.
Størrelse : M
Viser 1-4 af 4 element(er)