Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Vagabond støvler er en skandinavisk klassiker

Siden Vagabond blev etableret i 1973, har de leveret hit efter hit på skomarkedet. Deres fokus på godt håndværk og praktisk funktion betyder, at designet bliver stilrent og lækkert. I 80’erne voksede Vagabonds popularitet, og brandet er i dag et af de førende i Europa takket være deres stærke image som kvalitetsbevidste og dygtige designere. Vagabond sko og støvler bliver designet i skandinavisk minimalistisk stil, hvilket betyder, at udtrykket er gennemtænkt og rent. Vagabond støvler er enkle og elegante, samtidig med at de er komfortable, og de kvaliteter har gjort dem til en klassiker, der ikke er til at komme udenom.

Hverdagsstil med Vagabond støvler

På sin vis er vi alle vandrere i livet, hvis veje leder os til forskellige oplevelser og møder med forskellige mennesker. Vagabond lader sig inspirere at de mennesker, de møder overalt. Visionen er at skabe flot og behageligt fodtøj, som kan bære dig derhen, hvor du ønsker. Det lever Vagabond støvler i høj grad op til. Den simple stil gør støvlerne perfekte til både arbejde og fritid, og da de samtidig er sofistikerede, kan de også bruges ved festlige lejligheder. Der er lagt skomagerkærlighed i alle detaljer ved Vagabond støvler, og materialerne er udvalgt efter både kvalitet og bæredygtighed.

Alsidige Vagabond støvler

Vagabond laver sko på dine fødders præmisser, hvad enten der er tale om Vagabond sandaler, Vagabond sneakers eller Vagabond støvler. Det klassiske look gør Vagabond sko særdeles alsidige og nemme at bruge. De dedikerede designere hos Vagabond trækker på brandets lange erfaring til at holde designet stilfuldt og samtidig moderne med dekorative detaljer. Vagabond Siri er vinterstøvler med plateausål, varmt for og velcrolukning, hvorimod Vagabond Olivia er elegante med en skulpturel hæl og et næsten avantgarde udtryk. Både Vagabond Amina og Vagabond Kenova er eksempler på de fashionable chelseastøvler med elastikpanel i siden, men de sidstnævnte adskiller sig ved at have en chunky sål. Der er altså variation inden for designet, selvom Vagabond holder sig til det minimalistiske og funktionelle.

Vær fremme i skoene med din personlige stil

Vagabond støvler gør det nemt at være tilpas hele dagen, selvom du er på farten, og når dine fødder er glade, giver det dig mere overskud til andre ting. Det enkle design gør også Vagabond støvler lette at bruge sammen med forskelligt tøj. Er du glad for kombinationen af kvalitetsstøvler og jeans, kan du overveje de populære Mos Mosh jeans, hvor der er lagt vægt på en god pasform, eller fra 2nd ONE, som er kendt for deres behagelige, strækbare kvalitet. Vagabond støvler kan give kant til et meget feminint outfit eller fungere fantastisk i et sofistikeret look til jobbet. Hos Superlove ønsker vi at give dig gode muligheder for at udtrykke din personlige stil. Vil du kombinere dine Vagabond støvler med en sød overdel, kan du for eksempel tjekke vores udvalg af lækre skjorter og bluser fra Modström og Nümph eller finde en fin top med print fra King Louie.

Vagabond støvler

Hvis du leder efter moderigtige støvler af høj kvalitet, er Vagabond et godt sted at kigge. De klassiske Vagabond støvler er lavet med kærlighed til fødder, så de er både komfortable og slidstærke. Det svenske skomærke designer i en enkel skandinavisk stil med fokus på funktionalitet og med blik for modens tendenser. Med Vagabond støvler får du en harmonisk hverdagsstil og glade fødder.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre

Vagabond Støvler, Emily, Black Suede

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : 38 39 40 41

Vagabond Støvler, Olivia, Black Suede

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : 39 40 41

Vagabond Støvler, Lara, Black

Normalpris 995,00 kr. Pris 597,00 kr.
Størrelse : 40 41

Vagabond Chelseastøvle, Amina, Cognac

Normalpris 995,00 kr. Pris 597,00 kr.
Størrelse : 36
Viser 1-5 af 5 element(er)