Filtrer efter

Vagabond sneakers er klassisk kvalitet og komfort

Vagabond er nok bedst kendt for deres klassiske Vagabond støvler, og for at være et af de fashionbrands, som udvidede moden inden for sko med unisex styles. Vagabond står for høj kvalitet i håndværket og materialerne, og det går igen i de slidstærke Vagabond sneakers. Med solide gummisåler og et enkelt design, passer de ind i brandets lange række af funktionelt fodtøj i minimalistisk stil. Designet er klassisk og tidløst med stor vægt på komfort, hvilket gør, at du kan bruge Vagabond sneakers til stort set ethvert outfit. Du kan føle dig godt tilpas hele dagen i de fodformede sko, og derfor kommer du til at bruge de behagelige Vagabond sneakers igen og igen. Vagabond lægger ikke kun omtanke i deres design, men også i de valg, som de træffer i forhold til miljøet.

Vagabond og miljøbevidsthed

Som et af de førende fashionbrands i Europa ved Vagabond, at de bærer et stort ansvar, når det kommer til bæredygtighed. Derfor spiller miljørigtighed en stadigt større rolle i deres skoproduktion. Blandt andet bruger Vagabond økologisk bomuld og genbrugt polyester i Vagabond sneakers, og de begrænser deres vandforbrug og CO2-udledningen ved transport af deres produkter. Derudover arbejder de på at reducere brugen af kemikalier i blandt andet skolimen og dermed skåne både miljø og dem, som arbejder i skoproduktionen. Samtidig opfordrer Vagabond også til, at vi som forbrugere bliver mere bevidste om vores valg. Vagabond producerer holdbare og slidstærke sko, som gør det nemt at vælge kvalitet, der holder. Som noget helt nyt i skoindustrien har Vagabond også lanceret et genbrugskoncept, hvor kunder kan aflevere deres brugte sko. De brugte sko bliver enten leveret til genbrugsbutikker, eller de forskellige materialer bliver genanvendt. Vagabond sneakers er altså både til den modebevidste og den miljøbevidste forbruger.

Brug dine Vagabond sneakers på mange måder

Det er et held at Vagabond sneakers er holdbare, for du risikerer nemlig at blive så glad for dem, at du vil bruge dem hele tiden. Vagabond sneakers er praktiske, når du skal gå meget i løbet af dagen, og nemme, fordi de kan kombineres med så meget. Sammen med en flot kjole, giver de et afslappet og frisk look. Fordi Vagabond sneakers har et simpelt design, kan du med fordel bruge dem sammen med farverige mønstre og spændende print. Tjek for eksempel de skønne King Louie kjoler eller Who’s That Girl kjoler. Du kan også være cool med en basic T-shirt og en nederdel fra Nümph. Det sporty design gør naturligvis også Vagabond sneakers oplagte til bukser, både stilrene fra Mads Nørgaard eller behagelige fra 2nd One. Du kan også holde dit outfit i afdæmpede toner og uden mønstre, og så bryde stilen med en af de unikke, farverige Hvisk tasker. Det er et must at have flade sko i sin garderobe, og vælger du nogle alsidige nogle som Vagabond sneakers, er du hurtigt godt gående.

Vagabond sneakers

Siden 1973 har svenske Vagabond lavet kvalitetssko med vægt på design og komfort, og Vagabond sneakers har et enkelt og tidløst look. Gode sneakers er guld værd, fordi de stilmæssigt kan bruges til både kjoler, nederdele og bukser, og fordi du undgår ømme fødder, også selvom du går meget i løbet af dagen. Vagabond sneakers er brandets bud på den populære skotype i et stilrent skandinavisk design.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter