Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Vagabond

Vagabond er et succesrigt svensk brand, der siden 1973 har fremstillet sko og støvler i et enkelt, skandinavisk design med fokus på komfort, kvalitetsbevidste materialer og miljøet. Med en dedikation til godt håndværk og moderigtige design, der oser af kvalitet er Vagabond sko blevet yderst populære og elsket af mange kvinder. Med mange års erfaring og ekspertise leverer Vagabond sko af yderst høj kvalitet, der er følger modebilledets tendenser.

Vagabond sko? Fordi dine fødder fortjener det bedste

Vagabond sko er designet med fokus på tidens tendenser og god komfort, så den stilbevidste kvinde kan være med på moden, og gå fantastisk igennem dagen. Vagabond hitter sæson efter sæson, ved at skabe sko, der ikke kun er med på moden, men også er utrolig behagelige at gå rundt i. Vagabond sko er med andre ord til kvinden, der ikke bare sætter sine fødder i hvad som helst, men til kvinde, der sætter pris på god komfort og kreativt design.

Vagabonds visioner er at skabe sko-mode, du kan bruges til hverdag, på jobbet eller til festen. Giv dit outfit et nyt udtryk ved at style dem med et par nye Vagabond sko, der er fuldt ud gennemført og designet ned til mindste detalje. Et ultra vigtigt element i Vagabond sko er den høje komfort, som der altid bliver lagt ekstra fokus på og tydeligt kan mærkes. Sålformen tilpasser sig til din fod, så du udover at have et par sko, der udtrykker elegance, kan gå en hel dag uden ømme fødder og vise overskud til dine medmennesker.

En kvindes ret til Vagabond sko

Vagabond sko er designet ud fra et kreativt sind, der har øje for detaljer, der tæller og gør Vagabond sko genkendelige. Et par smukke sko sætter prikken over i’et og fuldender dit outfit. Vagabond har sko, der passer til enhver lejlighed, og de holder sæson efter sæson.

Det er et brand hvor mode og kvalitet går hånd i hånd, for at sikre at du kan følge modebilledets tendenser og gå behageligt igennem din dag. Vagabond sko er lavet i materialer, der er i god kvalitet, og giver dem en høj slidstyrke, hvilket gør dem populære i mange kvinders garderobe. Uanset om du søger et par sko, der udviser femininitet, råhed eller elegance har Vagabond med sikkerhed noget, der falder i din smag. Med Vagabond sko kan du vise din personlige stil frem og være den bedste udgave af dig selv.

Vagabond sko hos Superlove

Vi hos Superlove elsker Vagabond for sin altid høje komfort og stilbevidste design, der klæder ethvert outfit.

På trods af den høje kvalitet finder du altid Vagabond sko til foretrukne priser her hos Superlove. Vi forhandler de mest populære Vagabond sko, så du kan gå behageligt med på moden. Så hvis jagten er gået all in på et par nye sko, har Superlove et stort udvalg af Vagabond sko, der passer til enhver lejlighed og vil blive dine yndlings. Så gå på opdagelse og find det par sko, der tilpasser sig til dine behov.

Vagabond sko

Det svenske brand Vagabond designer sko i karakteristisk skandinavisk ånd med fokus på komfort og kvalitet. Vagabond sko er til den stilbevidste kvinde, der holder af mode, og som ikke vil gå på kompromis med komforten. Her hos Superlove finder du altid populære styles, og nu er det op til dig og dine fødder at finde det par sko, der tilpasser jeres behov.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Vagabond Støvler, Lara, Black

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : 40

Vagabond Chelseastøvle, Amina, Cognac

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : 36
Viser 1-2 af 2 element(er)