Filtrer efter

Vagabond står for kvalitet og komfort

Den svenske skovirksomhed Vagabond blev grundlagt i 1973 og har siden 80’erne leveret bestsellers igen og igen. Vagabond lagde ud med mandesko, bevægede sig siden over til et banebrydende unisexdesign, og i dag laver de deciderede kvindesko, bland andet elegante og feminine Vagabond sandaler. Fra start har det været vigtigt for brandet at skabe komfortabelt fodtøj med høj slidstyrke og bruge fornuftige materialer. I skandinavisk ånd er designet af Vagabond sko minimalistisk med blik for tendenser i modebilledet. Vagabond går op i ordentligt håndværk, og du mærker straks den høje kvalitet, når du sætter tæerne i et par Vagabond sandaler.

Vagabond sandaler er lavet til din hverdag

Det stærke brand Vagabond udstråler kærlighed til gode sko, og deres skomagerhjerter finder inspiration i alt fra arkitektur til film, men primært fra alverdens spændende mennesker, der krydser deres vej. Sko er noget, vi bruger hver dag, og det er vigtigt for Vagabond at kreere sko, som er behagelige, uanset hvor din vej går hen. Brandet er nok mest kendt for Vagabond støvler, men de bruger også deres solide erfaring til at skabe Vagabond sandaler i hverdagsstil, der dog stadig er så klassisk stilfulde, at du nemt kan bruge dem ved festlige lejligheder.

Bæredygtigt fodaftryk med Vagabond sandaler

Som et af de førende fashionbrands i Europa er Vagabond sig deres ansvar bevidst. De lægger vægt på bæredygtighed i deres materialevalg, produktion og distribution. Blandt andet bruger Vagabond økologisk bomuld og genbrugt polyester i Vagabond sneakers, og de søger at begrænse CO2-udledningen ved transport af deres produkter og vandforbruget i produktionen. Derudover vælger de kun producenter med ordentlige arbejdsvilkår og arbejder på at reducere brugen af kemikalier i skoproduktionen, for eksempel i skolimen. Samtidig opfordrer Vagabond også til forbrugerbevidsthed, så vi i fællesskab kan bidrage til mere miljørigtig adfærd. Vagabond har derfor lanceret et genbrugskoncept, hvor kunder kan aflevere deres brugte sko. De brugte sko bliver enten leveret til genbrugsbutikker, eller materialerne bliver genanvendt, hvilket er noget nyt inden for skoindustrien. Desuden opfordrer Vagabond de til, at du kun køber ”det, du virkelig elsker”.

Du vil elske Vagabond sandaler

Flade sandaler er et must til varme tider på året, og de feminine Vagabond Tia er absolut et godt bud på din nye yndlingssandal. Det er en let lædersandal med remme og et spænde på ankelremmen i et klassisk design med et twist, hvilket gør at de både passer til arbejde og fritid. Kombiner med en kimono, en smuk sommerkjole fra Lollys Laundry eller And Less, eller hvad med en afslappet buksedragt fra Mads Nørgaard? Er du nysgerrig efter at se mere i samme stil som Vagabond Tia, har LBDK skønne sandaler med samme sofistikerede simplicitet. Måske kunne du også bruge et par andre sommersko? Superlove har også Vagabond sneakers, blandt andet loaferen Vagabond Camille. Dine fødder vil takke dig for at vælge komfortable sko, og du vil stråle på din vej.

Vagabond sandaler

Det er ikke uden grund, at det svenske skomærke Vagabond er et af de førende modebrands i Europa. De har nemlig siden 1973 lavet sko af høj kvalitet til stilbevidste forbrugere, som lægger vægt på design og komfort. De behagelige Vagabond sandaler er udformet i en enkel skandinavisk stil, og hos Superlove har vi udvalgt Vagabond sandaler til kvinder, som du kan bruge både til hverdag og fest.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter