~

Filtrer efter

Vagabond

Det svenske sko-mærke har i en lang årrække produceret og designet sko, hvor fokus på bæredygtige og kvalitetsbevidste materialer i høj grad gør sig gældende i de enkelte designs. Det populære svenske sko-mærke ekspanderer endnu med hastige skridt og har i stigende grad også opnået international anerkendelse. Takket være mærkets fokus på et enkelt, skandinavisk sko-design, kombineret med moderigtige og personlige detaljer, er de anerkendte Vagabond sko blevet et hit i utallige kvinders sko-garderober.

Den svenske virksomhed bag det populære sko-brand blev etableret i 1973. Lige siden har virksomheden kun oplevet en enorm vækst, og i dag producerer de mere end to millioner forskellige varianter og modeller af sko og accessories.

Et svensk brand med visioner

De lækre Vagabond sko og Vagabond støvler stammer fra et mærke, der på alle fronter formår at kombinere unikt design og kvalitet. Skoene er altid up to date med de nyeste trends i modebilledet, og på samme tid har de stort fokus på komfortable sålformer, der tilpasser sig den enkelte fod. Således er du – ud over det unikke stiludtryk – sikret et par Vagabond sko, der er behagelige at have på dagen lang. Vi har altså at gøre med et stærkt fashionbrand, velegnet til den stilbevidste kvinde, der ønsker et udvalg af sko til brug i alle typer af lejligheder.

Den svenske virksomhed bag det populære brand arbejder hver dag for give de bedste arbejdsvilkår i produktionslandene og har derfor udelukkende udvalgt producenter med gode arbejdsforhold, der endvidere efterlever et ønske om at producere den højst mulige kvalitet i hvert enkelt design. De går ind for miljørigtighed og opfordrer forbrugeren til at sende deres gamle sko til genbrug.

Superloves udvalg

Superlove forhandler de mest populære modeller af Vagabond støvler og andre Vagabond sko i et væld af designs og variationer, hvor kvalitet og blik for modebilledets trends kombineres i hvert enkelt skodesign. Vi tilbyder Vagabond sneakers, Vagabond sandaler, Vagabond støvler og loafers, hvor du ligeledes vil kunne finde fantastiske tilbudspriser på en lang række af skoene.

De foretrukne Vagabond støvler

Selvom det svenske sko-brand producerer en lang række sko i alle typer og modeller, er de primært kendt for de populære Vagabond støvler. Du kan både finde et udvalg af Vagabond støvletter og andre Vagabond støvler hos Superlove. Særligt ved de populære støvler er, at de komfortable sål-former, der tilpasser sig den enkelte fod, og som det svenske brand har så stort fokus på at producere, også kommer til udtryk i selv de høje støvletter. Dine Vagabond støvletter og andre Vagabond støvler vil altså føles behagelige at have på en hel dag, til trods for deres udgangspunkt.

De moderne Vagabond sneakers

Enkle, behagelige og elegante. Sådan kan de moderne Vagabond sneakers generelt beskrives. De enkelte modeller tilpasser sig din fod og byder på tykke såler, der sikrer dig en god og slidstærk sko. Mange af de populære Vagabond sneakers egner sig i designet endda til pænt brug, hvorfor du oftest kan bruge dem både til hverdag og til festlige lejligheder.

Uanset om du er på udkig efter et par Vagabond støvler, sneakers, loafers eller måske endda et par Vagabond sandaler, kan vi hos Superlove tilbyde et udvalg, der kan inspirere dig til helt nye outfits. Se også vore store udvalg af andre støvler, sneakers og sko i alle typer.

Vagabond

Vagabond laver sko med fokus på design, slidstyrke og komfort. Vagabond har et galleri af lækre støvler, klassiske snøresko, høje hæle og ankelstøvler i materialer som ruskind, læder og økologisk bomuld - perfekt for den modebevidste og bevidste forbruger.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter