~

Filtrer efter

Farve

Farve

Flotte væglamper, der giver et smukt lys

Væglamper er den optimale lyskilde. Ikke alene kan de bruges som den primære lyskilde i rummet, de kan også give et godt lys i læsekrogen, stue og i entreen eller på badeværelset. Mulighederne er mange. Væglamper er også ideelle i samspil med andre lyskilder. Kombiner en loftslampe med nogle pæne væglamper, og du lyser rummet op på smukkeste vis. Væglampen kan naturligvis også sagtens kombineres med en bordlampe eller to. Et oplagt sted at bruge væglamper er i soveværelset. Her kan væglamperne fungerer som sengelampe, når der skal læses en bog eller et blad. Vælg sengelamper, der matcher farverne i soveværelset, og væglamperne vil give rummet et elegant, underspillet look. Du kan også gå den helt anden vej og vælge et par væglamper i kontrastfarve til resten af værelsets udtryk. På den måde giver du værelset karakter og fremhæver retro lamperne. I soveværelset skaber de desuden en god og blid start på dagen med behageligt lys, der ikke er for skarpt. På børneværelset er væglampen et must. Den kan naturligvis bruges som læselys, men den kan også bruges som sovelys eller natlampe, hvis barnet ikke er helt tryg ved mørket.

Sådan skaber du hyggebelysning

Det er en myte, at vægbelysning ikke er hyggelig. Væglamper kan sagtens være hyggelige, hvis du vælger en model, hvor skærmen kaster lyset nedad. Den form for hyggelys er perfekt til om aftenen, hvis du gerne vil se en film uden at slukke alt lys i rummet. Eksperterne er ikke i tvivl om, hvordan man skaber den perfekte lyssætning. Det handler om at blande lystyper. I den forbindelse er væglampen meget brugbar. Den er diskret og stillig, og sammen med en smuk blanding af bordlamper, gulvlamper, loftslamper og væglamper er den med til at sætte stemningen i hele hjemmet. Væglamper giver et smukt lys samtidig med, at det en smart og fleksibel måde at udnytte pladsen på væggene. Væglamper kan naturligvis også bruges steder, hvor der er brug for et klart og stærkt lys. 

Lamper i smukke farver

Hos Superlove finder du et smukt og stort udvalg af væglamper. Du finder også lamper, der er anderledes og sjove. Vi har alt fra de enkle og diskrete lamper. Og så har vi lamperne, der skal ses og beundres. Disse væglamper har et iøjnefaldende design og flotte farver. Som altid sikrer vi os, at vores leverandører går op i både kvalitet og pris. Du vil derfor opleve, at der er mange lækre detaljer på vores lamper, uanset om det er en væglampe i messing eller en lampe i en sart pastelfarve. Dertil kommer, at lamperne prismæssigt giver fantastisk kvalitet og design for pengene.

Væglamper er super praktiske lamper, der giver dig lys hele dagen. Væglamperne sørger også for, at du kommer godt i seng eller kan læse en god bog med en dæmpet belysning. Hos Superlove har vi væglamper med navne som Dynamo og Urban Short Wall i farver som White Whisper og Brushed Brass. Perfekte navne til perfekte væglamper.

 

Væglamper

Hos Superlove har vi ledt med lys og lygte efter markedets bedste væglamper. Udforsk vores store udvalg af flotte retro væglamper i stilrent design og i et væld af farver som fx sort, grå, hvid og rosa. Hos os finder du væglamper af høj kvalitet fra mærker som Superliving.

Der er 20 varer.

Viser 1-20 af 20 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-20 af 20 element(er)