~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Farve

Farve

De uimodståelige Urban lamper

Mød Urban! Formsproget er stilrent og underspillet. Den elegante runde form og de sprælske farver er inspireret af dansk designs storhedsperiode i 50- og 60erne. Detaljerne er eksklusive. Urban lampen er intet mindre end en retro perle. Og det er nemt at se, hvorfor så mange af vores kunder sværger til Urban lamper, når de skal indrette deres hjem. Urban formår nemlig at kombinere design, kvalitet og praktik på mest charmerende vis.

Farveskalaen for Urban lamper er helt unik og spænder fra det neutrale til det sprælske. Der er naturligvis de klassiske farver som Whisper White og Real Black i hver sin ende af farveskalaen. Begge farver vil være et sikkert og eksklusivt valg til ethvert hjem. Urban lamper er dog mest kendt for deres fortryllende farvenuancer, der får en helt særlig mat finish grundet metalmaterialet. Farvenuancer som Mineral Blue, Misty Green, Olive og Bordeaux får hjertet til at banke og dit hjem til at udstråle stil.

Detaljerne ved Urban lamper er et kapitel for sig. Den smukke børstede messingindsats komplimenterer farvenuancerne. Ledningerne er af stof og understreger det smagfulde look.

Urban loftslampe

Som loftslampe findes Urban i to skønne varianter. Den oprindelige Urban loftslampe er stilren og enkel og passer perfekt som fx køkkenlampe eller over et sidebord. Urban loftslamper er også mega flotte sammen og skaber hurtigt den afslappede bohemestil, der er meget populær lige nu. Sæt fx tre lamper sammen i forskellige nuancer eller hæng lamperne op i tre forskellige højder, så du skaber liv og stil. Urban Wide loftslampe er designet til at hænge over spisebordet eller sofabordet. Urban Wide oplyser således et bredere felt. Som altid er detaljerne eksklusive og kvaliteten i top.

Urban bordlampe

Den fine Urban bordlampe har et charmerende og kækt design, der vil klæde ethvert skrivebord eller enhver vindueskarm. Skærmen kan drejes 345°, hvilket er praktisk, så lyset kan vinkles i den retning, hvor behovet er. Urban bordlampe kommer med sort ledning og smukke detaljer i børstet metal, hvilket skabet et eksklusivt udtryk. 

Urban væglampe

Den skønne Urban væglampe passer perfekt i soveværelset, i gangen eller på badeværelset, hvor den vil give rummet et eksklusivt løft med sin matte overflade og smukke messingdetaljer. En lampe, der både pynter og spreder lys. Urban væglampe findes i alle farvenuancer.

Urban gulvlampe

Den elegante Urban gulvlampe er som en blomsterbuket af lys og stil med sine tre lamper, der kan fordele lyset som du ønsker det. Inspirationen fra det klassiske danske design er tydelig, men designeren bag Urban gulvlampe har tilsat en moderne twist. Urban Triple Floor gulvlampe har tre skærme, der kan justeres i flere retninger, og derved fordele lyset som du ønsker det.

Var Urban lamper ikke det, du søgte, så har vi flere flotte retrolamper fra Superliving. Se vores store udvalg af Dynamo lamper eller Bubble lamper.

 

Urban lamper

Har du også forelsket dig i de flotte Urban lamper fra Superliving? I vores webshop finder du hele paletten af Urban lamper fra bordlamper og væglamper til loftslamper og gulvlamper i et væld af charmerende og sprælske farver.

Der er 40 varer.

Viser 1-40 af 40 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-40 af 40 element(er)