~

Filtrer efter

Få varmen med UGG støvler

UGG støvler er lavet af blødt fåreskind, der smyger sig om dine fødder som et lunt kram. Ydersiden er ruskind og indersiden lækkert rulam. Skindet er naturligt fugtafvisende og varmeregulerende og gør UGG støvler superbehagelige at have på. Den naturlige varmeregulering gør, at du både kan bruge støvlerne som hjemmesko eller som vinterstøvler i ned til 20 minusgrader. UGG støvler fås i forskellige længder, der passer til dit behov. Designet er enkelt med en afrundet snude, UGG-mærket på hælen og synlige syninger. Her er fokus på at lave særdeles komfortable og funktionelle støvler – men den afslappede stil er ikke tilfældig, og det er ikke uden grund at UUG støvler er blevet et stilikon. Brandets største succes er de uldne bamsestøvler, som også er lette at spotte på gaderne i Danmark.

Bamsestøvlernes fødested er Sydcalifornien

Hvem ville gætte på at de ikoniske bamsestøvlers hjemegn var den solrige surferregion i Sydcalifornien? Brandet blev grundlagt i 1978 af den australske surfer Brian Smith, som med sig fra Australien bragte en kærlighed til fåreskind og inspiration fra en tradition, der fokuserede på støvlers nytteværdi. I det australske surfermiljø, han kom fra, var støvler i 1960’erne noget, man havde på for at få varmen efter en tur i bølgerne i de kolde aften- eller morgentimer. I 1970’erne kom stilen til USA, og fra midten af 80’erne blev UGG støvlerne et symbol på den sydcaliforniske stemning.

UGG støvler er casual kvalitet

Komforten er i top, og du får hurtigt varmen med de hyggelige UGG støvler. I bedste amerikanske vestkyststil, er UUG støvlerne konstrueret, så du kan bevæge dig let og naturligt – visionen er, at det skal føles som at gå barfodet på en sandstrand. Selvom attituden er afslappet, gennemgår UGG støvlerne en nøje kvalitetskontrol. Materialerne er specialudvalgt efter ensartethed, og ulden skal have den rigtige tykkelse. Ydersålen er af fleksibelt gummi og har et godt greb selv på våde overflader. Desuden er sålen holdbar og stødabsorberende. Vælger du UGG støvler, støtter du også et brand, som tænker på dyrevelfærd: UGG støvler bruger udelukkende skind fra dyr, som alligevel avles til fødevareindustrien, og der bliver stillet høje krav til dyrenes velbefindende.

”Cali cool” med UGG støvler

De populære UGG støvler forener på fin vis californisk tilbagelænethed med australsk praktisk bekvemmelighed. Deres varme og bløde stil udtrykker frihed og lethed – og det vil dine fødder også føle. Du kan fortsætte det bløde udtryk med en lækker strik eller en romantisk kjole fra Lollys Laundry. Det er et fashion statement, at støvler skal være rare at have på, en slags trendy ligegyldighed over for et stramt modefokus på udseende alene. Det er også en typisk holdning i Norden, hvor man er nødt til at forholde sig til nedbør og kulde. Superlove fører et stort udvalg af både varme og stilfulde vinterjakker samt skønne handsker og luffer fra blandt andet Hestra. De usofistikerede UGG støvler er tidstypiske hyggesko, der går godt til stramme jeans fra brands som 2nd ONE, som også står for afslappet skønhed.

UGG støvler

Hvis du lægger vægt på afslappet komfort og kvalitet, er de varme UGG støvler et godt valg. Casual californisk stil møder australsk nytteværdi i de bløde bamsestøvler. UGG støvler er lavet af blødt fåreskind, og brandet står for frihed, livets bekvemmelighed og godt håndværk. Brug dem som hjemmesko eller som vinterstøvler i ned til minus 20 grader – de naturlige materialer regulerer nemlig temperaturen.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter