Filtrer efter

Historien bag UGG

UGG blev etableret allerede i 1978 af den amerikanske entreprenør Brian Smith, der søgte at samle de dygtigste designere og materialeeksperter. Alt han havde var et par hjemmelavede støvler i fåreskind, som han håbede at kunne føre i produktion – og selvfølgelig en stor portion håb. Det lykkedes ham at etablere et brand, der siden midten af 80’erne har været en refleksion af den Syd Californiske atmosfære.

UGG Bamsestøvler

UGG er i høj grad et sko brand, der formår at kombinere multifunktionalitet og kvalitet. De populære UGG støvler kan både bruges som udendørs støvler og indendørs luksus sutsko, takket være deres casual look og ultra varme materialer. Alle UGG vinterstøvler og UGG bamsestøvler indeholder fór af rulam, hvilket gør, at de holder selv den mest stædige kulde langt væk.

UGG

UGG er et klassisk eksempel på sko design, hvor personlighed og karakteristika kombineres med det komfortable og afslappede look. UGG Støvlerne, der både kan bruges som hjemmesko og hyggesko eller som vinterstøvler, er designet i det blødeste ruskind med fór af rulam. Herved er støvlerne beregnet til at holde dine fødder varme helt ned til -20 grader, hvorfor UGG’s fokus på kvalitet derfor altid er meget tydeligt i alle støvledesigns.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter