UGG

Array ( [nleft] => 351 [nright] => 352 [level_depth] => 4 [id_parent] => 337 [id_shop_default] => 1 [is_root_category] => 0 [position] => 11 [date_add] => 2018-07-03 00:00:00 [date_upd] => 2018-12-28 13:27:34 [name] => UGG [link_rewrite] => ugg [description] => [meta_title] => [meta_description] => [meta_keywords] => [superlove_custom_seo_text] =>

UGG

UGG er et klassisk eksempel på skodesign, hvor personlighed og karakteristika kombineres med det komfortable og afslappede look. Støvlerne, der både kan bruges som hjemme/hyggesko eller som vinterstøvler, er designet i det blødeste ruskind med fór af rulam. Herved er støvlerne beregnet til at holde dine fødder varme helt ned til -20 grader, hvorfor UGG’s fokus på kvalitet derfor altid er meget tydeligt i alle støvledesigns.

 

Historien bag UGG

UGG blev etableret allerede i 1978 af den amerikanske entreprenør Brian Smith, der søgte at samle de dygtigste designere og materialeeksperter. Alt han havde var et par hjemmelavede støvler i fåreskind, som han håbede at kunne føre i produktion – og selvfølgelig en stor portion håb. Det lykkedes ham at etablere et brand, der siden midten af 80’erne har været en refleksion af den Sydcaliforniske atmosfære.

       &n bsp;            &n bsp;            &n bsp;            &n bsp;            &n bsp;        

Vinterstøvler fra UGG

UGG er i høj grad et skobrand, der formår at kombinere multifunktionalitet og kvalitet. De populære støvler fra UGG kan både bruges som udendørs støvler og indendørs luksussutsko, takket være deres casual look og ultra varme materialer. Alle støvler indeholder fór af rulam, hvilket gør, at de holder selv den mest stædige kulde langt væk. 

[id] => 543 [image] => ) 1

Aktive filtre