~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Toppe til jobbet, fritid og fest

Lad os bare være ærlige: Man kan aldrig få toppe nok. Toppe kan nemlig bruges til alle lejligheder. Skal du på job eller til fest, så vil der næsten altid indgå en bluse eller en top i dit outfit. Det samme gælder i fritiden. På jobbet kan en bluse med v-hals bruges under et jakkesæt, og til fest kan en lækker top i jersey eller silke skabe et smukt og feminint look. Om sommeren er toppen med spaghettistropper en skøn klassiker, og det samme gælder en sød top i bomuld eller en smart top med print. Bluser, T-shirts og tank tops kan sammensættes på kryds og tværs med nederdele, bukser og shorts.

Sådan styler du blusen

Hvis du vælger en ensfarvet bluse med et stilrent design, kan du style den på utallige måder. Med en lækker cardigan og et smukt tørklæde fra Beck Söndergaard tilfører du blusen klassisk elegance. Du vil se flot ud uanset, om du er på job eller på vej på café. Skal du til fest, skaber du hurtigt et flot look med en smuk halskæde fra Scherning og en blazer fra Mos Mosh udover blusen. Uanset hvilket outfit, du vælger, er blusen eller toppen i centrum. I de sidste par sæsoner er toppe og bluser med blomsterprint været en stærk trend, og vi kan se, at vores kunder er vilde med den type toppe. Heldigvis har vi toppe til enhver stil, type og lejlighed, så du kan få lov til at sætte lige præcis den top, som du har lyst til. Bliv fristet af det store udvalg, uanset om du er på udkig efter en jerseytop eller en T-shirt. 

Alle elsker T-shirts

En af de mest populære toppe er T-shirten. T-shirten er ikonisk i sin stilrene enkelhed. Og som med andre toppe kan den bruges til stort set alt. Skal du dyrke sport, slappe af eller en tur i skoven, vil du næsten uundgåeligt række ud efter en T-shirt. Men T-shirten er en top, der kan så meget mere. T-shirten kan bruges sammen med et jakkesæt for at dresse det formelle lidt ned eller over en lang nederdel og et par sneakers. Du kan ikke gå galt i byen med en T-shirt. Hos Superlove har vi toppe, bluser og T-shirts i lækre og behagelige materialer. Vi har bluser i jersey, T-shirts i bomuld, men også bluser og tanktoppe i silke. Vi har nøje udvalgt nogle af de førende danske og internationale tøjmærker, som vi ved, laver toppe i lækre materialer og i en kvalitet, der holder. Designet er også utroligt vigtigt. Længde, design og pasform er afgørende for, om en top ser flot ud og er rar at have på. Derfor går vi meget op i, at der er kælet for detaljerne i forhold til vores toppe.

Er vores toppe ikke lige det, du var på udkig efter? Måske kan nogle af vores flotte og lækre skjorter friste. Vi har skjorter fra populære tøjmærker som Nümph, Minus og Modstrøm. Eller hvad med nogle smarte jeans? Vi har et stort udvalg af lækkert designertøj fra førende fashion brands som Mads Nørgaard og Co'Couture.

Toppe

Hos Superlove finder du et stort og varieret udbud af de fineste og lækreste toppe. I vores webshop findes bluser, T-shirts, tank tops og silketoppe og mange andre flotte toppe fra nogle af de bedste og mest populære tøjmærker som Minus, Co'Couture og PBO.

Der er 17 varer.

Viser 1-17 af 17 element(er)
Aktive filtre

PBO Bluse, Blaine Top, Mørk Blomst

Pris 995,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Soft Rebels Bluse, SRFenja Rollneck, Sort

Pris 350,00 kr.
Størrelse : M L

Basic Apparel Tanktop, Joline, Black

Pris 250,00 kr.
Størrelse : S L

Six Ámes Top, Inez, Off White

Normalpris 595,00 kr. Pris 297,50 kr.
Størrelse : 34 38

Modström Top, PhillyMD Print, Spring Bouquet

Normalpris 650,00 kr. Pris 325,00 kr.
Størrelse : M L

Basic Apparel Top, Arense Tank, Sand Dollar

Normalpris 250,00 kr. Pris 125,00 kr.
Størrelse : S
Viser 1-17 af 17 element(er)