~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Farve

Farve

Tørklæder

Med et halstørklæde eller småt tørklæde til halsen kan du give din hals, dine ører og ikke mindst resten af din krop en enorm stor tjeneste, når kulden rammer Danmark, og vinden kan være bidende. Et halstørklæde eller uldne tørklæder kan bidrage meget mere til din kropsvarme, end du umiddelbart skulle tro. Selv hvis du har taget en varm sweaters på under den endnu varmere vinterjakker, og dine fingre er blevet forkælet med et par lækre vanter eller handsker, så er det ikke sikkert, at det er nok, hvis din hals er bar. Med et lækkert halstørklæde kan du mærke forskellen lige med det samme, fordi det først og fremmest er varmt i sig selv, men derudover blokerer det også for, at den kolde vind kan komme ind under tøjet.

Men tørklæder er i dag blevet til meget mere end et stykke accessory, der kan holde dig varm. Tørklæder er blevet et modestatement, der bruges til håret, til hovedet, til halsen til binding. Tørklæder fås både som det varme halstørklæde, du bruger i vintermåneden, ligesom de fås som silketørklæde og som tørklæde i bomuld. Disse smukke tørklæder er meget mere end bare varme halstørklæder til de kolde vintermåneder.

Halstørklæder som modeitems

Hos Superlove kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af halstørklæder og silketørklæder fra anerkendte danske og internationale brands. Med et smukt silketørklæde fra Inspired By kan du pifte outfittet op, når du skal til jobsamtale eller sætte lidt ekstra elegance på hverdagen. Et smukt silketørklæde kan være dit vigtigste accessory, når du skal udtrykke dig gennem din personlige stil. Ligeså kan et halstørklæde i bomuld eller uld fra BeckSøndergaard sætte farve på dit outfit og de mørke årstider. Med et lækre ensfarvede halstørklæder i uld fra Mads Nørgaard kan du holde varmen i de kolde vintermåneder uden at gå på kompromis med dit stilfulde look. Vi har mange forskellige farvede tørklæder; f.eks grønt tørklæde, gult tørklæde eller mønstrede gule tørklæder.

På den måde kan halstørklæder gøre meget mere end bare at holde dig varm. Halstørklæder kan give dit outfit et helt særligt udtryk, ligesom de kan passe passe på dig, når du er syg. Forkæl dig selv med et smukt, lækkert og tidløst halstørklæde blandt vores store udvalg, som du kan bruge igen og igen, sæson efter sæson.

Vores udvalg i tørklæder

Hos Superlove tilbydes altid et bredt udvalg af halstørklæder fra flere forskellige brands. Vi får løbende nye produkter hjem og sørger altid for at have noget fra de nyeste kollektioner på lager.

Se også vores store udvalg af vanter, huer og hatte samt andre accessories fra en lang række andre populære danske og internationale brands.

Tørklæder

Gå på opdagelse i vores store udvalg af smukke og lækre tørklæder i høj kvalitet til kvinder og damer fra anerkendte designerbrands som Beck Søndergaard, Inspired By, King Louie, Mads Nørgaard og mange flere.

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-9 af 9 element(er)