~

Filtrer efter

Teva sandaler er både lækre og praktiske 

Teva sandalen er det bedste af to verdener. Den er nemlig både smart og praktisk. Et par Teva sandaler er således nemme og hurtige at smutte i på grund af den geniale og enkle velcrolukning. Velcrolukningen gør det samtidig nemt at justere og stramme remmene, så sandalen sidder sikkert og behageligt på foden. Sålen er et sandt mesterværk. Den er nemlig både blød, stødabsorberende og utrolig let. Netop letheden er en af de ting, som oftest fremhæves ved Teva sandalerne. Mange af Tevas sandaler vejer ikke mere end få hundrede gram, og derfor føles det næsten som om, du slet ikke har sandaler på, når du har et par Teva sandaler på fødderne. Teva-sandalen til damer udstråler en afslappet charme, men der er intet tilfældigt ved en Teva sandal. Tevas designere har i årevis optimeret på sandalen, som i øvrigt er den første af sin slags, og dermed den originale remsandal. Materialet i sålerne er gummi af den højeste kvalitet, der sikrer dig, at dine Teva sandaler holder i årevis. Samtidig sikrer designet, at du ikke skrider ud eller glider. Teva-sandaler står sikkert fast på næsten alle underlag. Den samme høje kvalitet går igen i velcro-lukningen. Du kan åbne og lukke den i en uendelighed. Den kan stort set ikke slides op.

Teva passer på planeten

Teva sandaler er ikke kun gode for dine fødder. De er også gode for planeten. Siden 2010 har Teva udelukkende brugt genanvendt plastik i deres sandaler. Det betyder, at hver gang der sælges et par Teva sandaler, så bruges der fire genbrugsflasker af plast. Flasker, der ellers ville have forurenet havet og vores fælles planet. Beslutningen om at genbruge plast betyder, at Teva har sparet miljøet for fyrre millioner plastflasker. Flasker som ville være blevet nedbrudt og endt i havet, hvor fx tunfisk, havskildpadder og delfiner kunne have fået dem ind i deres fordøjelsessystemer. Nu bruges den genanvendte plastik i stedet til sandaler på tusindvis af fødder. Måske også på dine?  Processen bag sandaler lavet af genanvendt plastik starter med, at de brugte flasker renses. Herefter flænses de i bittesmå kugler. Dernæst spindes kuglerne til et ultra stærkt materiale, som bliver brugt til at lave sandalerne med. Teva sandaler kan derfor meget mere end at se godt ud og være rare at have på. De gør også noget godt for miljøet. Ændringen har gjort den allerede populære Teva sandal endnu mere populær. Man kan endda sige, at de har opnået kultstatus.

Mange flotte sandal modeller

Sorte. Brune, Orange eller farvestrålende. Teva sandaler kommer i mange flotte versioner. Der er naturligvis de klassiske, stilrene farver men hvert år lanceres der også mere farverige varianter, der tager udgangspunkt i årets farvetrends. Nogle af de mest populære sandaler fra Teva er multicolor. De har også den lille kilehæl, som kunderne elsker. Dine Teva sandaler kan bruges på mange forskellige måder. Det er kun fantasien, som sætter grænsen, for Teva sandalen kan holde til det hele.

Udforsk vores Teva-sandaler eller en af de andre skønne sandaler, vi har i vores store webshop. Hvad med en sandal fra det lækre danske skomærke Woden?

Se nogle af de mest populære Teva sandaler her. 

Teva sandaler

Et par Teva sandaler er intet mindre end himmel for dine fødder. Du kan mærke forskellen med det samme. Komforten, kvaliteten og letheden. Skoproducenten Teva står bag de originale rem-sandaler, der er populære verden over hos alle fra trendsettere til naturelskere.

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

Teva Sandaler, Original Universal W, Metallic Pink Multi

Normalpris 495,00 kr. Pris 247,50 kr.
Størrelse : 36

Teva Sandaler, Original Universal W, 90s Multi

Pris 495,00 kr.
Størrelse : 36 37 39

Teva Sandaler, Original Universal W, Black

Pris 495,00 kr.
Størrelse : 36 37 39
Viser 1-4 af 4 element(er)