~

Filtrer efter

Teva sandaler

Teva er et kendt amerikansk skomærke, som vi her hos Superlove har været så heldige at få lov til at forhandle. Teva er berømt for deres lækre og praktiske sandaler, som efterhånden er blevet ikoniske over hele verden. Teva står bag de originale sandaler med remme, som er elsket af millioner af kunder. Den første Teva sandal kom til verden i 1984, og den lette sandal med de enkle, praktiske remme blev hurtig populær hos både hikere og surfere. En sandal fra Teva har i øvrigt en kampvægt på bare 156 gram, så vi taler virkelig om en let sandal. I dag kan de smarte Teva sandaler ses over alt og bruges både som sommersandaler, strandsandaler, på jobbet og til gåture. 

Praktiske sandaler fra Teva

Fra starten var det vigtigt for Teva at udvikle en sandal, der var praktisk. Det skulle være nemt og hurtigt at smutte i et par sandaler fra Teva. Derfor udviklede de en smart lukning med velcro. På den måde kan sandalerne være af og på lynhurtigt. Fordelen ved sandaler med velcro er desuden, at det er nemt at justere og stramme remmene, så sandalen sidder godt på foden. En anden fordel ved et par Teva sandaler er, at de tørrer lynhurtigt. Et andet fokuspunkt for Teva er komfort. Og for at sikre en solid støddæmpning har Teva udviklet en sål, der er både stødabsorberende og blød på samme tid. På den måde bliver det super behageligt at have et par Teva sandaler på hele dagen. Uanset om du er på jobbet eller på en lang gåtur. 

Der er intet tilfældigt ved en Teva sandal. Designerteamet bag har i årevis optimeret på sandalen. Materialet i sålerne er gummi af høj kvalitet, som sikrer dig, at dine Teva sandaler holder længe, og at du ikke skrider. Teva-sandaler står sikkert fast på de fleste underlag. Den samme høje kvalitet går igen i velcro-lukningen. Du kan åbne og lukke den igen og igen. Den kan stort set ikke slides op.

Bæredygtige sandaler, der holder

I 2010 tog Teva en stor beslutning. De besluttede sig for udelukkende at bruge genanvendt plastik i deres sandaler. Det betyder, at hver gang der sælges et par Teva sandaler, så bruges der fire genbrugsflasker af plast. Flasker, der ellers ville være blevet til skrald. Siden den beslutning har Teva sparet miljøet for 40 millioner plastflasker. Flasker som ville være blevet nedbrudt og endt i havet, hvor fx havskildpadder kunne have fået dem ind i systemet. Nu bruges den genanvendte plastik i stedet til sandaler på tusindvis af fødder. 

Processen bag sandaler med genanvendt plastik eller recycled sandaler, som man siger i USA, starter med, at de brugte flasker renses. Herefter flænses de i bittesmå kugler. Dernæst spindes kuglerne til et ultra stærkt materiale, som bliver brugt til at lave sandalerne med. Teva sandaler kan derfor meget mere end at se godt ud og være rare at have på. De gør også noget godt for miljøet. Ændringen har gjort Teva sandaler endnu mere populære.

Sandaler med mange flotte udtryk

Teva sandaler kommer i mange flotte versioner. Der er naturligvis de klassiske, stilrene farver, som giver kunderne det sikre valg, men hvert år lanceres der også mere farverige varianter, der tager udgangspunkt i årets farvetrends. 

Der er en Teva sandal til alle. Se også sandaler fra Reef samt vores Birkenstock sandaler.

Teva

Skal dine fødder have det godt? Så skal du prøve et par Teva sandaler, hvor komfort og design går op i en højere enhed. Teva er et amerikansk skomærke, der blev etableret i 1984 af den unge geofysiker, der i årene forinden arbejdede som flodguide i Grand Canyon. Intet andet skomærke på markedet kunne holde til det høje aktivitetsniveau, og derfor stiftede han Teva, som den dag i dag stadig forkæler dine fødder.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre

Teva Sandaler, Original Universal W, Metallic Pink Multi

Normalpris 495,00 kr. Pris 247,50 kr.
Størrelse : 36

Teva Sandaler, Original Universal W, Sand Dune

Normalpris 495,00 kr. Pris 247,50 kr.
Størrelse : 37 41

Teva Sandaler, Original Universal W, 90s Multi

Normalpris 495,00 kr. Pris 297,00 kr.
Størrelse : 36 37

Teva Sandaler, Original Universal W, Black

Pris 495,00 kr.
Størrelse : 36 37 39
Viser 1-5 af 5 element(er)