~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Farve

Farve

Tasker

For rigtig mange kvinder er tasken det vigtigste element i ethvert outfit. Med en taske kan du fuldende dit look og tilføre ekstra detaljer til dit outfit. En taske kan have forskellige formål alt efter, om det er en skuldertaske, en håndtaske, clutch, weekendtaske eller rygsæk, men de forskellige typer af tasker er et musthave på hver deres måde. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i vores store univers af lækre designertasker fra nøje udvalgte brands.

Tasker til alle lejligheder

En taske er et musthave, ligesom overtøj og sko til damer er et musthave. En taske holder dig ikke varm eller dine fødder tørre, men du kan helt sikkert ikke undvære den. Din taske vil nemlig være din bedste ven, når du skal på arbejde, i byen eller på enhver form for udflugt. Din taske hjælper dig nemlig med at holde styr på alle dine personlige ejendele. Men den gør så meget mere end det.

Tasker har fået en afgørende rolle i modeverdenen, og det er der en helt særlig grund til. Tasker fås nemlig i alverdens størrelser og designs, og den hjælper dig med at tilføre dit outfit et personligt udtryk. Din taske kan pifte et casual outfit op, og den kan dæmpe et livligt outfit ned. Derfor er tasken blevet så vigtigt et element, når du skal præge din garderobe med din helt egen personlige stil.

Superloves udvalg

Uanset om du leder efter den perfekte håndtaske til shoppeturene, den smukke clutch, der skal passe til festkjolen, eller den praktiske skuldertaske til hverdag, kan du finde den perfekte taske hos Superlove. Vi forhandler altid et stort udvalg af designertasker, weekendtasker og rygsække til fordelagtige priser. Vores udvalg egner sig især til dig, der ser dig selv som en stilbevidst og ambitiøs kvinde, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, pris eller design.

Gå på opdagelse i de smukke Beck Söndergaard tasker, der tilbyder dig lækre designs til rimelige priser. Sæt farve på hverdagen med en skøn ReDesigned by Dixie taske i et unikt design. Personliggør dit outfit med en skøn Hvisk taske i din yndlingsfarve eller forkæl dig selv med en lækker Decadent taske i den fineste kvalitet.

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af modetøj, sko og accessories, som følger med de nyeste trends i branchen. Samtlige af de brands, vi forhandler, er nøje udvalgte, og vi sørger altid for at have items fra de nyeste kollektioner på lager. Se også vores store udvalg af smykker, punge, tørklæder og bælter.

Tasker

Tasker er den perfekte accessory til at fuldende et look. Det er en ting, der følger os hvorend vi går og skal derfor kunne holde til lidt af hvert. Hos Superlove har vi tasker i god kvalitet fra de mest kendte brands som Decadent, Beck Söndergaard, Rains. Se vores store udvalg af skuldertasker, håndtasker, clutches, og shoppere samt tasker til arbejde eller skole og ikke at forglemme den lille fine taske til festligt brug.

Der er 38 varer.

Viser 1-38 af 38 element(er)
Aktive filtre

Roka Rygsæk, Canfield B Sustainable, Dip Dot Canvas

Pris 795,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable Medium, Mars Rød

Pris 695,00 kr.

Rains Rygsæk, Backpack Mini, Grøn

Normalpris 550,00 kr. Pris 330,00 kr.

Roka Rygsæk, Canfield C Medium Sustainable, Moss Canvas

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Bantry B Sustainable, Lemon Nylon

Pris 650,00 kr.

Roka Rygsæk, Bantry B Sustainable, Burnt Orange Nylon

Pris 650,00 kr.

Roka Rygsæk, Bantry B Medium, Teal Nylon

Pris 650,00 kr.

Becksöndergaard Taske, Maisie Mattea, Strawberry Cream

Normalpris 395,00 kr. Pris 197,50 kr.

Roka Rygsæk, Canfield C Sustainable Medium, Airforce

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Canfield C Sustainable Medium, Atomic Orange

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Canfield B Sustainable Nylon, Medium, Corn

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable, Medium, Airforce

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Bantry B Sustainable Medium, Mist

Pris 650,00 kr.

Roka Rygsæk, Canfield B Sustainable Medium, Avocado

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable Medium, Mist

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Bantry B Sustainable Medium, Marine

Pris 650,00 kr.

Roka Rygsæk, Bantry B Sustainable Medium, Carbon

Pris 650,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable, Medium, Forest

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable, Medium, Sienna

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable Medium, Moss

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable Medium, Flax

Pris 695,00 kr.

Decadent Taske, Carly Crossover, Crocco Cognac

Normalpris 2.250,00 kr. Pris 1.125,00 kr.
Viser 1-38 af 38 element(er)