~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Sweaters

En sweater kan være din bedste ven på de kølige regnvejrsdage i efterårsmånederne, når du gerne vil fortsætte med at gå i læderjakken, selvom det egentlig er blevet for koldt. En sweater kan gøre det muligt for dig at fortsætte med overgangsjakken i længere tid, når du synes, at det er for tidligt at skifte til den lidt for varme vinterjakke. Sweaters kan holde dig varm i vintermånederne, når selv den varme vinterjakke ikke er varm nok, og sweaters kan være dit alternativ til overgangs- og sommerjakken, når den helst skal blive hjemme.

Enhver kvinde er nødt til at have minimum én sweater, og også gerne flere sweaters, hvis hun vil holde varmen i det danske vejr. Men blot fordi en sweater er et absolut must-have i garderoben, er det ikke ensbetydende med, at den kun er praktisk. Sweaters kan i den grad komplimentere et moderne og stilfuldt outfit, og hos Superlove kan du gå på opdagelse i et enormt stort udvalg af sweatre fra anerkendte danske og internationale designerbrands.

Med sweaters skal du ikke gå på kompromis

Det første, du tænker på, når du hører om en sweater vil højst sandsynligt være, at den er varm. Sweaters er ofte lavet af uld, og selvom de ikke alle er lige tykke, så vil deres formål også først og fremmest være at holde dig varm. Det betyder nu ikke nødvendigvis, at du skal vælge en sweater, fordi den er varm og af den grund alene. Du kan vælge at tage en sweater på næsten hele året rundt, fordi den lever op til dine høje krav til din stil. En sweater kan ikke bare være prikken over i’et for dit outfit - en sweater kan være det vigtigste element i dit outfit.

Sweaters er tidløse og er dermed en gave til alle kvinder. Med en sweater behøver du nemlig ikke gå på kompromis med hverken design eller komfort. Du vil forkæle dig selv med et stykke tøj, der både holder dig varm og behageligt til mode, år efter år. Vælger du en sweater, der er enkel i sine farver og sin pasform, så kan du være stensikker på, at den aldrig går af mode. Dine sweaters kan være nogle af de mest brugte items i din garderobe de næste mange sæsoner.

Sweaters til enhver lejlighed

Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af sweaters, der kan bruges til enhver lejlighed. Med en højhalset sweater fra Mads Nørgaard eller Nümph er du klar til jobsamtalen eller endnu en dag på kontoret. Men en farverig sweater fra Stig P eller King Louie behøver de kolde vintermåneder ikke at være kedelige. De fleste sweaters kan du gøre lidt ekstra fine med en skjorte indenunder, og alle sweaters egner sig til hygge hjemme i sofaen.

Hos Superlove tilbydes altid et bredt udvalg af sweaters fra flere forskellige brands. Vi får løbende nye produkter hjem og sørger altid for at have noget fra de nyeste kollektioner på lager.

Se også vores store udvalg af strikbluser, cardigans og strikkjoler fra en lang række andre populære danske og internationale brands.

Sweaters

Hos Superlove kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre sweatre, der kan få dig til at holde varmen, når overtøjet ikke er nok. Se de nyeste modeller fra bl.a. Nümph, Stig P, Mads Nørgaard, Modström og mange flere fra anerkendte danske såvel som internationale brands.

Der er 34 varer.

Viser 1-34 af 34 element(er)
Aktive filtre

Six Ames Strik, Nanna Decor, Fluffy Stripe

Pris 1.595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Six Ames Strik, Nanna, Flame Scarlet

Pris 1.495,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Six Ames Strik Bluse, Joie Solid, Fawn

Pris 1.595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mos Mosh Strik, MMThora V-neck, Blå Aster

Pris 895,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Nümph Strik, Nughita Pullover, Caviar

Pris 495,00 kr.
Størrelse : S

Mads Nørgaard Strik, Kimilla Recycled Iceland, Dark Grå Melange/Winter Hvid

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : M L XL

Mads Nørgaard Strik, Kimi Recycled Iceland, Dark Grå Melange/Winter Hvid

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : S M

Nümph Strik, Nuanikki, Molten Lava

Normalpris 650,00 kr. Pris 325,00 kr.
Størrelse : M L XL

Mads Nørgaard Sweater, Pagliaccio Kiana, Multi Lavendula

Normalpris 1.895,00 kr. Pris 1.137,00 kr.
Størrelse : XS

Sibin Linnebjerg Strik, Cat, Dark Melange Green

Normalpris 995,00 kr. Pris 696,50 kr.
Størrelse : XL

Basic Apparel Strik, Marnie T-neck, Spicy Orange

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : L

Basic Apparel Strik, Claudine Sweater, Slate Gray

Normalpris 895,00 kr. Pris 447,50 kr.
Størrelse : XL

Basic Apparel Strik, Sweety, Black

Pris 550,00 kr.
Størrelse : S M L

Sibin Linnebjerg Strik, Katy, Melange Grey

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : S L

Minus Sweatshirt, Mika Long Sleeve Sweat, Light Grey

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S L XL
Viser 1-34 af 34 element(er)