Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Farve

Farve

Superliving

Superlove forhandler mærket Superliving, der i høj grad har en finger på pulsen inden for boligtilbehør og interiørdesign. Brandet tilbyder retroinspireret interiør med klare rødder til den danske og skandinaviske boligindretningsstil, hvor farver fra 50’erne og 60’erne udgør mærkets signatur. Find blandt andet de populære Dynamo lamper her i Superloves sortiment med interiørelementer fra Superliving, der forhandles i et væld af forskellige farver og størrelser.

Moderne retrodesign

Karakteristisk for udvalget af interiørelementer fra Superliving er de farverige og retroinspirerede designs. Brandet formår at kombinere skandinavisk stil med 60’ernes sprælske farver, hvilket giver en helt unik stilkombination, der ikke ses andre steder. Her er der rig mulighed for at indføre et statement i boligindretningen med en farverig lampe eller kurvet lysestage fra Superliving. Med Superlivings køkkentilbehør er det ligeledes muligt at give køkkenet et ansigtsløft, takket være udvalget af farverige og mønstrede kopper, bakker, krukker og skåle. De grafiske designformer skaber gode og gennemtænkte kontraster til de enkle stilarter med items fra Superliving.

Dansk kvalitet til overkommelige priser

I Superlivings kollektioner vil du altid kunne finde lysestager, knager og lamper i retroinspirerede pangfarver til overkommelige priser, hvor du således nemt har mulighed for at give dit hjem et personligt og stilbevidst præg. Dansk kvalitetsdesign behøver ikke at koste en formue, takket være Superlivings alsidige produkter, der prismæssigt starter fra kr. 100,-

Vores udvalg

Gå på opdagelse i et stort sortiment af Superliving produkter her på siden og lad dig inspirere af de unikke designs, der giver dig mulighed for at udstråle din personlige stil via boligindretningen i hjemmet. 

Superliving

Siden 2009 har Superliving givet personlighed til boligindretningen i form af lamper, knager, porcelæn og boligtekstiler. Superliving laver retroinspireret interiør i en unik kombination af skandinavisk stil og sprælske farver hentet fra 50’erne og 60’erne. Der er fokus på farver, grafiske former og gennemtænkte kontraster, der tilsammen udgør stilbevidst dansk kvalitetsdesign.

Der er 227 varer.

Viser 1-39 af 227 element(er)
Aktive filtre

Superliving Bordlampe, Dynamo Table, Spring Green

Pris 600,00 kr.

Superliving Bordlampe, Dynamo Table, Pale Pink

Pris 600,00 kr.

Superliving Bordlampe, Dynamo Table, Ultramarin

Pris 600,00 kr.

Superliving Bordlampe, Dynamo Table, Yellow

Pris 600,00 kr.

Superliving Gulvlampe, Urban Triple Floor, Black/Multi

Pris 1.850,00 kr.
Viser 1-39 af 227 element(er)