~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Farve

Farve

Vi er vilde med Superliving lamper

Superliving lamper er nogle af de mest populære lamper på markedet. Og det er der masser af gode grunde til. Superliving-brandet er kendt for deres retro-inspirerede boligtilbehør med klare rødder til den danske og skandinaviske boligindretningsstil, hvor farver fra 50’erne og 60’erne udgør mærkets signatur. Det er dansk design, når det er bedst, og grunden til at Superliving lamper tit puttes i indkøbskurven af vores kunder. Du går nemlig aldrig galt i byen med en lampe fra Superliving. Lamperne er intet mindre end uimodståelige med deres unikke kombination af skandinavisk stil og sprælske farver. Der er fokus på farver, grafiske former og gennemtænkte kontraster, der tilsammen udgør stilbevidst dansk kvalitetsdesign. 

Lamper har naturligvis en funktionel opgave. De skal lyse op. Men lamper er meget mere end det. Lamper skaber hygge og stil. Hvilken slags lampe er du på udkig efter? En standerlampe til den hyggelige læsekrog i stuen eller en fin væglampe til soveværelset? Det er vigtigt at have lamper af ordentlig kvalitet, som sikrer dig et lys, der passer til formålet. Superliving kom til verden i 2009 og har siden taget verden med storm. Måske fordi de udover at lave lækre designs også er meget interesseret i, at deres lamper er funktionelle og samtidig spreder lys på den rette måde. Superliving er desuden meget optaget af at skabe et blødt lys. Det er derfor mange af deres lampeskærme har en gennemhullet kant, så lyset kan spredes i bløde toner ud i lokalet eller over bordet. Materialet er typisk metal, hvilket giver lamperne et eksklusivt udtryk men også gør dem robuste og holdbare i årevis. Hver eneste Superliving lampe er en lille charmerende genistreg. 

Superliving Lamper til alle formål

Superliving har forskellige skønne lampemodeller. En af de mest kendte er Dynamo lampen. Det er en sand retroperle. Lyset, den afgiver, er blødt og hyggeskabende på grund af den smukt buede skærm med hulmønster. Dynamo lampen kan desuden nemt justeres og fastspændes med to sommerfugle skruer, så du kan indstille den helt perfekt efter dit behov. Tomatrød, sennepsgul, ravnesort eller petroleumsblå. Den populære lampe findes i et væld af vidunderlige farver og kommer som loftslampe, væglampe, bordlampe og gulvlampe. Selve skærmen kan på visse modeller drejes i 345 grader, så man har mulighed for at indstille den præcist, som det passer bedst.

En anden Superliving lampe, der får hjerterne til at banke, er den flotte Urban lampe. Formen følger en klassisk blød kurve men har alligevel et unikt twist med de smagfulde detaljer i børstet messing. Urban findes som gulvlampe, bordlampe, væglampe og loftslampe. Som loftslampe kommer Urban i to versioner, hvor Urban Wide, som navnet antyder, har et bredere design. Farverne er som altid med Superliving lamper et helt kapitel for sig med fortryllende nuancer som Olive, Mat Whisper, Real Black og Mat Misty. 

Bubble er en charmerende lampetype fra Superliving, der er inspireret af boblens bløde former. Denne lampetype kommer som loftslampe, bordlampe og væglampe, og er på mange måder den charmerende frækkert blandt Superliving lamperne. Modellen kommer i et væld af sprælske farver og kaster et fortryllende blødt lyst. Alle Superliving lamper er et sikkert og smukt valg, og de vil hjælpe dig med at skabe både hygge og stil i dit hjem.

Leder du efter noget helt andet end lamper? Så har vi heldigvis en webshop med mange andre flotte varer. Udforsk eksempelvis vores interiør eller vores mange flotte sko. Vi har skomærker som New Balance, Reef og Teva, for bare at nævne nogle få.

Superliving lamper

Hos Superlove finder du et kæmpe udvalg af de flotteste Superliving lamper. Vi har både gulvlamper, bordlamper, loftslamper og væglamper fra Superliving i et væld af lækre farver og smukke designs som fx Dynamo, Urban og Bubble.

Der er 115 varer.

Viser 1-60 af 115 element(er)
Aktive filtre

Superliving Bordlampe, Bubble, Dark Blue

Normalpris 750,00 kr. Pris 450,00 kr.

Superliving Bordlampe, Bubble, Real Black

Normalpris 750,00 kr. Pris 450,00 kr.

Superliving Lampe. Small Bubble, Real Black

Normalpris 600,00 kr. Pris 300,00 kr.

Superliving Lampe, Small Bubble, Dark Green

Normalpris 600,00 kr. Pris 300,00 kr.

Superliving Lampe, Small Bubble, Rose

Normalpris 600,00 kr. Pris 300,00 kr.

Superliving Lampe, Small Bubble, Whisper White

Normalpris 600,00 kr. Pris 300,00 kr.

Superliving Lampe, Bubble Real Black

Normalpris 700,00 kr. Pris 350,00 kr.

Superliving Lampe, Bubble, Whisper White

Normalpris 700,00 kr. Pris 350,00 kr.
Viser 1-60 af 115 element(er)