~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Lækre strikveste

Du har sikkert allerede bemærket de mange smarte strikveste i gadebilledet. Måske har du sågar tænkt: Det der look er smart. Strik veste i mange forskellige, flotte designs og farver er uden tvivl en af disse års stærkeste trends. Det er der flere gode grunde til. For det første kan du bruge en strikvest sammen med det tøj, du allerede har. Du behøver altså ikke storme ud og købe et helt nyt outfit. Men kan fx kombinere en klassisk hvid skjorte med en lang strik vest i sort, brun, lilla, lyserød, lyseblå, gul, grøn eller beige - og på den måde skabe et helt nyt, casual look. For det andet kan strikveste bruges på et utal af forskellige måder. Du kan bruge vesten i strik på kontoret sammen med en pæn bluse. Eller sammen med en T-shirt i weekenden. En strikvest er genial, fordi mulighederne er utallige. Strikveste til damer er både retro og nyt på samme tid, og er derfor blevet en elsket del af garderoben hos mange kvinder. Strikveste passer nemlig til alle, uanset type og alder.

Strik veste er hot

Da OL-stjernen Tom Daley vandt sin fjerde OL-medalje i udspring, var det ikke hans superbe eksekvering eller de små speedos, der trak overskrifter. Næ, det var derimod hans strikketøj. Strik har aldrig være mere hot end nu. Og det kan derfor heller ikke undre, at netop strikveste er en af de mest populære kategorier hos os. Hos Superlove finder du et stort udvalg af smarte strikveste fra populære mærker, som altid leverer flot design og super kvalitet. Hos Fashion brands som Six Ames eller Basic Apparel finder du strikveste med rullekrave eller strikveste med v-hals. De danske tøjmærker Nümph, Minus og Modström har også nogle stærke bud på moderigtige strikveste i forskellige længder. Der er kort sagt strikveste for enhver smag. Strikveste uden ærmer i uld eller strikveste med rund hals i flotte farver, der passer til de fleste outfits. En smart måde at bruge en strikvest på er ud over en kjole. Ved at kombinere strik og kjole gør du kjolen mere casual og ungdommelig. Dermed opdaterer du en gammel kjole på mindre end et minut.

Opdater din garderobe med en strikvest

En strikvest er formentlig den hurtigste måde at opdatere din garderobe på. Du kan fx bruge en lækker rustik strikvest med rullekrave sammen med en basic bluse, og pludselig ser outfittet helt nyt ud. En lang strikvest kan bruges sammen med en silkebluse, du måske synes er lidt for fin, og på den måde give liv til en gammel sag. Strikveste kan løfte et outfit. Men en strikvest kan også gøre det mere casual. Veste i strik kommer i mange forskellige versioner. Der er de helt klassiske veste, men også de mere rustikke. Glem heller ikke, at strikveste er geniale året rundt. Strikveste er nemlig varme. De er derfor helt oplagte om efteråret og vinteren. Eller som en form for overtøj om sommeren. En strikvest er virkelig brugbar!

Fandt du ikke lige det, du var på udkig efter? Vi har masser af andre lækre ting at byde på. Hvad med nogle af de super skønne striktrøjer fra Lollys Laundry eller King Louie? Striktrøjer med det helt rigtige retrolook eller rendyrkede klassikere finder du også hos os. Vi har også smarte støvler i combat look eller chelsea støvler fra Bukela eller Vagabond.

Strikveste

En af disse års største fashion trends er strikveste. Strikveste kan være både elegante, klassiske og casual, og hos Superlove finder du et stort udvalg af veste i strik fra smarte mærker som Modström, Sibin Linnebjerg og Nümph.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-5 af 5 element(er)