~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Striktrøjer - Et must have for alle kvinder

Striktrøjer er fantastiske, og hos Superlove har vi for længst kastet vores kærlighed på de mange vidunderlige designs. Strik er højeste mode, og har været det længe! Vi vil gå så langt som til at sige, at et skab uden mindst en striktrøje, ikke er et komplet skab. Striktrøjer findes i mange skønne varianter. Fra den klassiske højhalsede striktrøje og det hjemmestrikkede look til de fine, lette strikbluser og elegante strikveste. Der findes heldigvis en striktrøje for enhver. 

Den første strikkebølge ramte os, da den kendte danske skuespiller, Sofie Gråbøl, dukkede op på skærmen i 2007 i rollen som detektiv Sarah Lund iført sin ikoniske færøske striksweater med mønster. Herfra gik det hurtigt. Hele verden ville have fat i en sweater magen til. Vi er dog kommet et pænt stykke vej videre siden. I dag er der stadig stor efterspørgsel efter strikketrøjer, der ser hjemmelavede ud, som vi kender det fra fx de islandske sweater, og som dygtige fashion brands som Lollys Laundry og Sibin Linnebjerg er mestre i at skabe. Men generelt ser vi et langt mere varieret billede inden for strik. Det er fantastiske nyheder, hvis du som os, er helt vilde med strik.

Striktrøjer til alle looks

Vi ved ikke, hvordan du bedst kan lide at bruge dine striktrøjer, men her er nogle af vores bedste tips. Tag en rustik striktrøje med mønster og kombiner den med en pæn hvid skjorte, og du får et skønt casual look. Sæt dertil et par elegante bukser fra Mos Mosh eller Basic Apparel, og du har skabt et outfit, som er smart og behageligt på samme tid. Et outfit, du kan bruge på jobbet, eller hvis du skal ud at spise. Du kan løfte outfittet yderligere ved at tage et par flotte øreringe på fra Scherning eller Pernille Corydon. Skal du ud, er en striktrøje også et godt valg. Vælg en finstrikket striktrøje med en let, næsten silkeagtig tekstur. Det danske tøjmærke Nümph har fx nogle vidunderlige designs med glimmer, der er super smarte. Det samme gælder fashion brandet Six Ames, der laver de fineste striktrøjer i merinould. Med den slags elegante striktrøje kan du nemt skabe et meget classy look. Kombiner gerne med en flot halskæde fra Hultquist eller Pico. Det vil give et ekstra twist. Og glem endelig ikke skoene. Fuldend dit outfit med et par høje hæle eller et par sneakers fra Boden, hvis du er den afslappede type. Vores pointe er, at uanset om du skal på job, i skoven eller til fest, så er striktrøjer et klogt valg.

Var striktrøjer alligevel ikke lige det, du søgte, så er webshoppen heldigvis fyldt med en masser andre fristelser. Vi har fx det skønneste regntøj fra Rainkiss eller Rain, og i Danmark har man vel altid brug for det.  Eller hvad med de lækre kjoler fra Hunkøn og strømpebukser fra Sneaky Fox, der i mange årtier har lavet flotte designs til danske ben.

Striktrøjer

Er du på udkig efter striktrøjer? Så er du kommet til det rette sted. Hos Superlove er vi vilde med strik, og vi har mange flotte varianter fra fashion brands som fx Nümph, Sibin Linnebjerg og Lollys Laundry.

Der er 48 varer.

Viser 1-48 af 48 element(er)
Aktive filtre

Minus Strik, Nikoline Pullover, Sand/Grå Stribet

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Minus Bluse, Mersin, Sea Mist Melange

Pris 395,00 kr.
Størrelse : M L XL

Mads Nørgaard Sweater, Pagliaccio Kiana, Multi Lavendula

Pris 1.895,00 kr.
Størrelse : XS S M L

Mads Nørgaard Sweater, Recy Soft Tilona, Magical Forest

Pris 1.195,00 kr.
Størrelse : M L

Minus Strik Bluse, Elaura, Royal Blå

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Six Ames Strik Bluse, Petra, Sort

Pris 750,00 kr.
Størrelse : S M XL

Six Ames Strik, Joie Block, Blå/grå mix

Pris 1.595,00 kr.
Størrelse : S M L

Sibin Linnebjerg Strik, Ponza, Clear Blå

Pris 995,00 kr.
Størrelse : S M L

Basic Apparel Strik, Sweety, Black

Pris 550,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Basic Apparel Sweater, Soya Stripe, Spicy Orange/Rugby Tan

Pris 495,00 kr.
Størrelse : M XL

Nümph Strik, Nuroberta, Della Robbia Blue

Normalpris 550,00 kr. Pris 275,00 kr.
Størrelse : L

Sibin Linnebjerg Strik, Katy, Melange Grey

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : S L

Co'Couture Strik, Leona Rib O-Knit, Orange

Normalpris 895,00 kr. Pris 447,50 kr.
Størrelse : L

Minus Strik Bluse, Liva Knit Tee, Black Iris Solid

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L

Mads Nørgaard Strik, Kimilla Iceland Sweater, Dark Grey/Winter White

Pris 1.095,00 kr.

Minus Bluse, Mersin, Black

Pris 395,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Minus Strik, Elne, Black

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL XXL
Viser 1-48 af 48 element(er)