~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Strik

Der er ikke noget som en dejlig varm strik, når det kolde efterårsvejr og vintervejr begynder at gå os i møde. Striktrøjer kan være din redning når der skal hygges derhjemme, ligesom den kan gøre den store forskel, når vinterjakken ikke er varm nok. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af strikbluser, strikveste, pullovers og striktrøjer af alle typer.Striktrøjer og strikbluser med mønster er et modefænomen, der er sendt fra himlen. Striktrøjer og strik helt generelt er nemlig en tidløs modetrend, der samtidig har respekt for komfort. Hvis du er en selvsikker, stilbevidst og kvalitetsbevidst dame, eller hvis du bare godt kan lide det at kunne holde varmen, så ejer du helt sikkert en striktrøje eller en anden form for strik i din garderobe.

Striktrøjer til hyggen, til vinteren og til det stilfulde outfit

Hvis du er kvinde og bare er den mindste smule kuldskær, så kan du ikke undvære en striktrøje i din garderobe. En striktrøje kan nemlig meget mere end bare at bidrage til et stilfuldt outfit. Din striktrøje kan være din redning når du skal i byen, når du skal ud i sneen, eller når du bare skal putte derhjemme under dynen. Her svigter din striktrøje dig aldrig.Der er altså tale om et stykke tøj, der i den grad er til for kvinders bedste. Striktrøjer og strikbluser findes i alverdens forskellige modeller, farver og afskygninger, og de har alle sammen til fælles, at de kan holde dig varm. Striktrøjer og sweaters kan gøre det muligt for dig at gå i læderjakken lidt længere, selvom det egentlig er blevet for koldt, og de kan holde dig varm, når vinterjakken ikke er god nok. Striktrøjer kan bruges til at hygge i derhjemme, ligesom de kan komplimentere et stilfuldt og klassisk outfit i hverdagen.Med et par tætsiddende bukser eller jeans kan en striktrøje give dig et afslappet look på den stilfulde måde. Med en kort eller en lang nederdel eller ud over en flot kjole kan en striktrøje tone dit formelle outfit ned, så du kan gøre dig ekstra fin til hverdag, uden det bliver for meget. På den måde kan striktrøjer og strik helt generelt bruges til enhver lejlighed, uden du skal gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Vores udvalg

Mulighederne inden for strik er tæt på uendelige, og alle disse muligheder kan du finde et stort udvalg af hos Superlove. Gå på opdagelse i vores store sortiment af smukke strikbluser, cardigans, strikkjoler og sweatre og forkæl dig selv med en dejlig varm strik fra et anerkendt designerbrands. Vi forhandler udelukkende produkter fra nøje udvalgte og anerkendte danske såvel som internationale brands, der alle på hver deres måde har indflydelse på nutidens modetrends.Med brands som Nümph, Mads Nørgaard, Minus, Lollys Laundry og mange flere kan du forkæle dig selv med en strikbluse, der lever op til dine høje krav til kvalitet og design. Vi får løbende nye produkter hjem og sørger altid noget fra de nyeste kollektioner på lager.Se også vores store udvalg af andre bluser, kjoler og overtøj fra en lang række andre populære danske og internationale brands.

Strik

Gå på opdagelse i vores store udvalg af lækker strik. Mangler du en ny lækker sweater, strikbluse, striktrøje, pullover eller cardigan, er det her du kan finde den.  Se de nyeste modeller fra bl.a. Nümph, Sibin Linnebjerg og Modström samt de uundværlige basic cardigans fra Minus

Der er 102 varer.

Viser 1-60 af 102 element(er)
Aktive filtre

Basic Apparel Strik, Sweety Sweater Striped, Birch/Sort

Pris 550,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mads Nørgaard Strik, Kimilla Recycled Iceland, Dark Grå Melange/Winter Hvid

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mads Nørgaard Strik, Kimi Recycled Iceland, Dark Grå Melange/Winter Hvid

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : S M

Nümph Strik, Nudaya Pullover, Sort

Pris 450,00 kr.
Størrelse : M XL

Soft Rebels Cardigan, SRMarla, Sodalite Blå

Pris 295,00 kr.
Størrelse : S M

Nümph Cardigan, Nuea, Dark Sapphire

Normalpris 495,00 kr. Pris 346,50 kr.
Størrelse : S M XL

Nümph Vest, Nuallis Vest, Marlin

Normalpris 650,00 kr. Pris 390,00 kr.
Størrelse : XS M L XL

Nümph Cardigan, Nuallis, Marlin

Normalpris 750,00 kr. Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Nümph Strik, Nualisette Pullover, Tuscany

Normalpris 650,00 kr. Pris 455,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Minus Bluse, Mersin, Denim Blå Melange

Pris 395,00 kr.
Størrelse : S L XL XXL

King Louie Bluse, Marie Bell, Pine Green

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S L

King Louie Bluse, Marie Bell, Sort

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S L

King Louie Strik, Joanie, Fir Green

Pris 595,00 kr.
Størrelse : XL

Minus Cardigan, New Laura, Sea Mist Melange

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S XL

Mads Nørgaard Sweater, Recy Soft Tilona, Magical Forest

Pris 1.195,00 kr.
Størrelse : M L

Minus Strik Bluse, Elaura, Royal Blå

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M XL

Basic Apparel Strik, Sweety, Black

Pris 550,00 kr.
Størrelse : S M L XL
Viser 1-60 af 102 element(er)