Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Storm og Marie er udtryksfuld minimalisme

Storm og Marie leverer smuk mode til kvinder, der holder af stilfuldt tøj i den bedste kvalitet. Det danske brand har navn efter stifterparrets to tvillinger, som har hver deres personlighed. Det har inspireret Kim Vedel Hansen og Signe Elisabeth Vedel, der står bag mærket, til at kombinere forskellige træk i deres kollektioner. På den ene side ser man en feminin og enkel stil uden dikkedarer i de fantastiske Storm og Marie kjoler, Storm og Marie nederdele og Storm og Marie strik bluser. På den anden side er der masser af personlighed i de mange smukke styles, blandt andet fordi Storm og Marie gerne bruger flotte print i deres design. Resultatet er styles, der er nemme at bruge og vil klæde enhver garderobe. Faktisk er Storm og Maries vision, at deres items skal kunne bæres i sig selv, men også at alle styles kan mikses og matches på tværs af kollektioner. Det gør det let at forelske sig i det kreative pars mange flotte kreationer, blandt andet Storm og Marie Elena, som er en skøn bluse i flot mønsterstrik.

Storm og Marie Elena

Den populære Storm og Marie bluse med navnet Elena kan fås både med lange og korte ærmer og i forskellige farver. Det særlige ved Storm og Marie Elena er den klædelige pasform, det lækre strikmønster og det faktum, at den er lavet af tencel. Hvad er nu det? Tencel er et tekstil med kun få år på bagen, som vi ser mere og mere af hos miljøbevidste modeskabere. Det skyldes, at materialet er virkelig bæredygtigt og samtidig har gode egenskaber, der minder om silke. Tencel er lavet af cellulosefibre fra træer eller planter, der vokser naturligt uden kunstvanding eller pesticider. Cellulosemassen bliver omdannet til fibre, som så kan væves til tekstil. Processen foregår i et lukket system uden udledning af giftigt spildevand, og det er en teknologisk innovation fra Lenzing-gruppen i Østrig, der igen og igen går forrest i udviklingen af bæredygtige tekstiler. Bæredygtighed ligger Storm og Marie meget på sinde, og det er bare en af grundene til at elske dem. Med Storm og Marie Elena har de skabt en alsidig bluse med fine detaljer, som er et godt valg i flere sæsoner.

Storm og Marie vil være bedre

Hos Superlove går vi efter lækker mode fra brands med noget på hjerte. Storm og Marie har valgt som deres mission, at de slet og ret vil være bedre – Be Better. Det handler om kvalitet og passioneret design, og det handler i høj grad også om deres principper for miljøvenlighed og social ansvarlighed. Storm og Marie er et lysende eksempel på, at man godt kan skabe fantastisk modetøj og samtidig tage ansvar for vores fælles klode og arbejdsforholdene i modeindustrien. Brandet er ikke interesserede i at følge tilfældige, hurtigt skiftende trends, men vil i stedet give dig Storm og Marie bukser, kjoler osv., som du vil bruge igen og igen. Samtidig skaber de tøj med personlighed, der skiller dig ud fra mængden. Vi har flere skandinaviske brands, der på samme måde tør at tiltrække sig opmærksomhed. Se for eksempel vores udvalg fra Beck Søndergaard, Lollys Laundry, Danefæ kjoler og Danefæ jakker og Hvisk tasker.

Storm og Marie Elena

Storm og Marie er et dansk mærke med flair for at kombinere skandinavisk minimalisme med udtryksfulde print i deres smukke tøj. De laver skarp, feminin mode, du hurtigt bliver glad for, som den populære strikbluse Storm og Marie Elena. Brandet vægter bæredygtighed og arbejder bl.a. med bæredygtige tekstiler, når de skaber deres alsidige og ubesværede designs. Storm og Marie Elena er lavet af tencel, som både føles godt for dig og er et godt valg for miljøet.

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

Storm & Marie Strikbluse, Elena TN, Sort

Normalpris 795,00 kr. Pris 556,50 kr.
Størrelse : S M

Storm & Marie Strikbluse, Elena SS, Flamingo

Normalpris 695,00 kr. Pris 347,50 kr.
Størrelse : XL

Storm og Marie Strikbluse, Elena TN, Black Shimmer

Normalpris 795,00 kr. Pris 397,50 kr.
Størrelse : XL

Storm og Marie Bluse, Elena SS, Black

Normalpris 695,00 kr. Pris 486,50 kr.
Størrelse : M
Viser 1-4 af 4 element(er)