Filtrer efter

Storm & Marie er skandinavisk mode med kant

Storm og Marie ekspanderer med hastige skridt – og af mange gode grunde. Det danske brand har nemlig en stærk sans for at skabe print, der tiltrækker opmærksomhed, og de formår samtidig at inddrage det skandinaviske og minimalistiske, som vi i stigende grad ser på den internationale modescene. Hos Superlove finder du de populære Storm og Marie bluser samt Storm og Marie skjorter, Storm og Marie strik og Storm og Marie kjoler i mange forskellige stilarter og former, der passer ind i en hvilken som helst garderobe. I de nyskabende Storm og Marie kollektioner er der i høj grad fokus på at skabe stilelementer, der nemt kan tilføre kant og personlighed i alle slags outfits, så du kan skille dig ud fra mængden. Storm og Maries feminine modeunivers er især præget af samspillet mellem det enkle og udtryksfulde i deres designs, som giver en fantastisk dynamik.

Storm og Marie, Kim og Signe

Det danske brand blev stiftet i København i 2010 af parret Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen. Sammen har de et par tvillinger ved navn Storm og Marie, som har inspireret brandets navn. Navnet er et udtryk for den kontrast, der ligger bag designets identitet og udtryk. Her repræsenterer Storm det energiske og Marie det sensitive i materialerne og det unikke design. Hvert eneste element i Storm og Maries kollektioner skal kunne bæres alene, men også sammensættes med andre items på kryds og tværs af kollektioner. Brandet fokuserer på høj kvalitet og klædelige feminine pasformer, og det kommer i den grad til udtryk i de smukke designs, der er lavet af Signe Elisabeth Vedel.

Storm og Maries bæredygtighedsmission

Storm og Marie stræber efter en positiv og meningsfuld fremtid. Derfor lægger brandet vægt på bæredygtighed og tager etisk og socialt ansvar hele vejen rundt. De udvælger materialer og leverandører ud fra deres bæredygtighed og besøger selv fabrikker med mere for at se på forholdene. Brandet bruger tencel, ecovero og genanvendt bomuld, uld, og polyester og deadstock, hvilket er de mest bæredygtige stoffer. Brandets mange mønstre og print bruger langt mindre vand og kemikalier, fordi de bliver lavet med digital printningsteknologi frem for traditionelle metoder. Desuden fragter Storm og Marie deres varer på den mest CO2-besparende måde, når de vælger transportform. Endelig har brandet den indstilling, at skiftende trends er mindre interessante end mode, som ikke går på kompromis med kvalitet og brandets principper. Den indstilling er vi superglade for hos Superlove, og vi elsker at udvælge lidt af hvert fra Storm og Maries kollektioner, fordi de samtidig skaber ubesværet og feminin skandinavisk mode i drønlækker kvalitet. Du finder også andre brands i vores udvalg, som gør, hvad de kan, for at trække modeindustrien i en mere bæredygtig retning. Vi har for eksempel Mads Nørgaard T shirts og Danefæ kjoler af økologisk bomuld.

Storm og Marie

Storm og Marie er et dansk mærke etableret i København i 2010 af Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen. Med Storm og Marie får du minimalistisk skandinavisk design med et strejf af rock. Mærket er opkaldt efter parrets tvillinger og afspejler tvillingernes karaktertræk: Storm er den energiske og rebelske, og Marie er chik og delikat.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter