Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Storm & Marie

Storm og Marie ekspanderer med hastige skridt – og af mange gode grunde. Det danske brand har nemlig en stærk sans for at skabe print og stilarter, der tiltrækker fokus og opmærksomhed og formår samtidigt at inddrage det skandinaviske og minimalistiske, som vi i øget grad ser på den internationale modescene. Hos Superlove finder du de særligt populære Storm og Marie t-shirts samt cardigans, toppe, strikbluser og bukser i mange forskellige stilarter og former, der passer ind i en hvilken som helst garderobe.

I de nyskabende Storm og Marie kollektioner er der i høj grad fokus på at skabe stilelementer, der nemt kan tilføre kant og personlighed i alle slags outfits, så du kan skille dig ud fra mængden. Storm og Marie er på alle måder et brand, der tør lege med print og kombinere disse med androgyne linjer og skandinavisk minimalisme.

Storm og Marie, Kim og Signe

Det danske dametøj brand blev stiftet i København i 2010 af parret Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen. Det eksklusive brand er et resultat af en delt vision hos begge parter. Sammen har parret et par tvillinger ved navn Storm og Marie, som står bag brandets navn. Navnet er et udtryk for den kontrast, der ligger bag designets identitet og udtryk. Her repræsenterer Storm det energiske og Marie det sensitive i materialerne og det unikke design.

Brandet er desuden baseret på den filosofi, at hver eneste kollektion er skabt ud fra et koncept, hvor hver eneste element skal kunne bæres alene, men også sammensættes på kryds og tværs af andre kollektioner. Brandet fokuserer på høj kvalitet og smukke pasformer, og det kommer i den grad til udtryk i de smukke designs, der er lavet af Signe Elisabeth Vedel.

Statement T-shirts fra Storm og Marie

T-shirts behøver ikke at være kedelige elementer i et outfit. Med androgyne Storm og Marie T-shirts er det nemt at pifte et look op, så det får masser af karakter og personlighed. Samspillet mellem det enkle og udtryksfulde gør, at alle T-shirts fremstår enormt fashionable og modernistiske. Det grafiske ordprint udgøres af udsagn som ”Masculin” og ”Feminin”, hvorfor der således er tale om udtryk, hvor ’less is more’. Udtrykkene kan virke provokerende igennem deres androgyne og enkle statement. De fås ligeledes med forskellige tekstfarver og basefarver. Find eksempelvis den populære ’Feminin’ T-shirt fra Storm og Marie i en hvid eller kontrastfuld lyserød farve.

Vores udvalg

I vores sortiment af Storm og Marie produkter vil du kunne alt fra strikbluser i forskellige farver til skjortekjoler på tilbud. Vi har altid eksklusive produkter fra Storm og Marie på udsalg, hvorfor du til hver en tid kan få høj, dansk kvalitet til fordelagtige priser. Vi henter løbende nye produkter hjem fra Storm og Marie, hvorfor du altid er sikret trendy og moderne design. Derfor bærer de flotte designs i høj grad præg af fashion statement og et legesygt farveunivers. Du kan ligeledes finde T-shirts og cardigans her i vores store sortiment af Storm og Marie produkter. Se også vores store udvalg af T-shirts, cardigans g jakker fra en masse andre populære brands.

Vi har lidt til enhver smag!

Storm og Marie

Storm og Marie er et dansk mærke etableret i København i 2010 af Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen. Med Storm og Marie får du minimalistisk skandinavisk design med en skygge af rock. Mærket et opkaldt efter parrets tvillinger og afspejler tvillingernes karaktertræk - Storm er den energiske og rebelske, og Marie er chic og delikat.

Der er 18 varer.

Viser 1-15 af 18 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-15 af 18 element(er)