Filtrer efter

Farve

Farve

Enkel nordisk elegance med et twist

Den nordiske stil ses tydeligt afspejlet i kvaliteten og enkeltheden af Stine A armbånd. Armbåndene er præget af rene linjer og gennemtænkte detaljer, som tilføjer håndleddet en simpel elegance. Dog bryder Stine A med det klassiske nordiske design i sit valg af sten og pangfarver i mange af sine styles. De unikke detaljer og Stine A’s øje for tidens tendenser gør kollektionerne alsidige, og smykkerne holder sig ikke stramt til en bestemt stilart. Det er tydeligt, hvis man sammenligner de klassiske kædearmbånd i metal med det håndknyttede snorearmbånd med sten. Stine A armbånd kan altså lidt af hvert, og de fine armbånd udstråler en glad og åben tilgang til livet.

Stine A armbånd er kvalitetsdesign

Uanset hvilken anledning man står overfor, har man med et Stine A armbånd en god mulighed for at løfte sit outfit lige ved hånden. Armbåndene blander forskellige materialer, nemlig ædelmetal, halvædelsten eller zirkoner og håndknyttet nylon. Alle Stine A armbånd med metal er naturligvis nikkelfri, da de er lavet af rent sterlingsølv 925. Stine A armbånd i andre metalfarver er belagt med 18 karat guld eller med sort eller hvid rhodinering, hvilket gør belægningen yderst holdbar. Armbåndenes kvalitet er ikke kun tydelig i materialerne, men også i den nordiske formgivning.

Stilrent og alsidigt udtryk

Stine A armbånd er skabt med legende nysgerrighed og opmærksom på detaljen. Smykkedesigner Stine A Johansen finder inspiration overalt – selv i drømme, og bruger sine mange ideer til at skabe sine smukke Stine A halskæder, Stine A øreringe, Stine A ringe og altså Stine A armbånd. I designet forenes det eksklusive med det stilrene skandinaviske og de unikke detaljer. Det giver Stine A armbånd en unik alsidighed, fordi de både udstråler feminin skønhed i sig selv, og de kan let kombineres med andre stiludtryk. Samtidig bliver det nemt at bruge sit Stine A armbånd ved præcis den lejlighed, man ønsker, hvad enten det er til hverdag eller fest. De delikate Stine A armbånd er ligesom andre Stine A smykker kreeret med henblik på at kunne mixes og matches. Desuden giver Stine A vedhæng dig mulighed for yderligere at lege med dit stiludtryk, fordi de kan kombineres med Stine A ørestikker, så vedhænget hænger ned bag øreflippen.

Leg med din stil med Stine A armbånd

Stine A armbånd er justerbare, så det er let at købe et som gave. Stine A armbånd er et godt valg til kvinder og piger, som gerne vil have mulighed for at sammensætte deres accessories, så de afspejler lige præcis deres personlighed. Du kan bære dit Stine A armbånd sammen med et par matchende Stine A øreringe for et gennemført klassisk look, eller du kan sammensætte et af de søde snorearmbånd med et mere råt armbånd i solidt metal. Stine A lægger i høj grad op til at du leger med dit look, og der skal ikke meget til for at ændre på sin stil i hverdagen. Vil du se flere armbånd i samme stil, kan du tjekke vores udvalg ud fra danske og tidløse smykkebrands som Pernille Corydon, Scherning og Enamel.

Stine A armbånd

Det anerkendte danske smykkebrand Stine A laver enkle og elegante smykker til enhver anledning. Giv vores udvalg af Stine A armbånd et kig, hvis du er på jagt efter feminine smykker af høj kvalitet, som kan understrege din individuelle stil. Blandt de smukke Stine A armbånd finder du kædearmbånd, faste armbånd samt snoreambånd med sten, som du kan forkæle dig selv eller en anden med.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Stine A Armbånd, Rainbow Mix and Khaki Green

Pris 375,00 kr.
Viser 1-2 af 2 element(er)