Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Stig P

Det danske brand Stig P formår på alle måder at kombinere skandinavisk enkelthed og sprælske print sæson efter sæson. Find alt lige fra smukke og elegante toppe, kjoler og T-shirts til print-rige buksedragter, sweaters, skjorter, bukser og nederdele fra det danske mærke. I vores udvalg vil du ligeledes kunne finde Stig P tøj på udsalg til stærke tilbudspriser.

Hos Stig P går design og kvalitet op i en højere enhed, hvori du har mulighed for at tilføje tøj med unik personlighed og kant til din garderobe. At turde gå udenfor konventionerne med alternativt print, inspireret af det eksotiske og avantgarde, er Stig P’s kollektioner et perfekt eksempel på. Her er der virkelig fokus på at turde skille sig ud fra mængden og tage chancer på modefronten, samtidig med at bevare de eftertragtede feminine silhuetter og figursyede styles. 

Unikke skjortekjoler

Vi tilbyder den populære skjortekjole Paki fra Stig P, der som kjole med eller uden bælte i taljen fungerer perfekt til alle slags lejligheder. Det personlige udtryk i kjole-skjortens print ses af de fantastiske mønstre, hvor creme, mørkeblå, hvid og orange overlapper hinanden i androgyne linjer. Denne unikke farvekombination gør skjorten velegnet til den stilbevidste kvinde, der ønsker at leve op til tidens trends og samtidig investere i tidløst og klassisk design, der holder sæson efter sæson. Kombinér den med et bælte i taljen og et par sporty sneakers for at skabe en rå kontrast til det klassiske print.

Moderne udvalg

I vores sortiment af Stig P produkter er der rig mulighed for at gå på opdagelse i mærkets fantastiske skjortekjoler i unikke prints på tilbud. Vi har altid eksklusive Stig P produkter på udsalg, hvorfor du kan få høj, dansk kvalitet til fordelagtige priser. Superlove.dk henter løbende nye produkter hjem fra Stig P, hvorfor du altid er sikret trendy og moderne design. Derfor rummer de flotte designs i høj grad en sans for modernisme og nyskabende fashion statement. Du kan ligeledes finde sweatshirts, sweaters, tørklæder, T-shirts, kjoler og buksedragter her i vores store sortiment af Stig P varer. 

Stig P

Stig P's kollektioner består af en bred vifte af lækre basis T-shirts, nederdele, kjoler og strik
Alt er produceret i 100% øko-tex standard. Hvilket betyder, at alt er testet fri for sundhedskadelige farvestoffer og kemikalier.

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)
Aktive filtre

Stig P Kjole, Helga, Black

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 358,50 kr.
Størrelse : XS

Stig P Skjorte, Felixa, Off White/Gold

Normalpris 895,00 kr. Pris 537,00 kr.
Størrelse : M XL

Stig P Skjorte, Felixa, Red/White

Normalpris 895,00 kr. Pris 537,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Stig P Bukser, Bille, Black/Blue

Normalpris 795,00 kr. Pris 238,50 kr.
Størrelse : XS

Stig P Nederdel, Bassio, Black/Blue

Normalpris 795,00 kr. Pris 238,50 kr.
Størrelse : XS

Stig P Kjole, Badia, Black/Blue

Normalpris 895,00 kr. Pris 268,50 kr.
Størrelse : XS

Stig P Kjole, Badia, Navy/Red

Normalpris 895,00 kr. Pris 268,50 kr.
Størrelse : S
Viser 1-7 af 7 element(er)