~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Ingen sol, uden solbriller

Solbrillens vigtigste opgave er at beskytte dine øjne mod solen, men det gør absolut ikke noget, at den ser drøn smart ud samtidig. Som navnet antyder, bruges solbriller for at beskytte os mod solen og mere præcist mod solens skadelige UV-stråler. Ligesom vores hud skal beskyttes mod for meget sol med solcreme med høj faktor, skal vores øjne også beskyttes mod solen. Dette skyldes, at solstråler kan skade både vores hornhinder og nethinder. Hvis for meget ufiltreret sollys skader dine øjne, kan du udvikle alvorlige øjensygdomme, som kan føre til fuldstændig blindhed eller endda kræft.  Og jo yngre du er, desto mere skadelig kan solens stråler være for dine øjne. Sollys kan desuden føre til både grå stær og nedbrydelse af nethinden. Ja, beklager at skræmme dig, men den er altså god nok. Selvom solen er smuk og dejlig, er den også farlig. Derfor er solbriller en rigtig god ide. Ja, de er faktisk et must! Udover det sundhedsfarlige element, så hjælper solbriller dig også med at navigere bedre i verden. Du bliver fx en bedre bilist, når vintersolen står lavt, eller sommersolen blænder, hvis du har solbriller på. Er du på tur, vil du også kunne opleve dine omgivelser uden at blive blændet og kommer ikke til at træde forkert. Solens stråler kan også udløse hovedpine, så sidder du på en udendørs café, ligger på stranden eller arbejder i haven, så er det bare med at få de solbriller på.  Husk dog at sikre dig, at brillerne rent faktisk beskytter mod skadelige stråler. Så køb aldrig et par billige solbriller på en tankstation. Det er alt for risikabelt. Alle solbriller i Superloves webshop beskytter dig mod UV-stråler!

Smarte og cool solbriller

Der er naturligvis meget mere til solbriller end sundhedsaspektet. Solbriller er både smarte og klædelige. Vi har alle sammen set filmen, hvor den flotte fyr kommer ind med lækkert hår og lækre solbriller. Eller den smukke kvinde, der kommer kørende ind i en top lækker bil med de flotteste solbriller og ligefrem oser af god stil. Tænk bare på en film som Top Gun, og vi tør næsten vædde på, at du samtidig ser Tom Cruise i sine ikoniske solbriller på motorcyklen. Steve McQueen, Jack Nicholson og Susan Sarandon har også alle spillet roller, hvor deres solbriller siden er blevet til kult. Der er bare et eller andet over de der solbriller, som kaster en smule glans på alle. Solbriller har bare så meget potentiale. De kan løfte ethvert look. Derfor synes vi også, at du skal bruge lidt tid på at vælge de helt rigtige solbriller. Hos Superlove finder du et stort udvalg af flotte solbriller til gode priser fra Izipizi og A Kjærbede, så du nemt kan finde frem til det stel, der klæder dig bedst.

Vælg det rigtige solbrille stel

Hos Superlove finder du en masse flotte stel. Vi har smarte solbriller. Vi har klassiske solbriller. Og vi har moderne stel. Du finder det hele. Hvordan vælger du de rigtige solbriller? Er du meget lys, så gå efter et lysere stel, da brillen ellers kan blive meget dominerende. En model som D Sun i Light Tortoise fra Izipizi er fx god til lysere typer. Er du mørk, bør du omvendt gå efter en markant solbrille, da du ellers risikerer, at stellet forsvinder lidt. Formen på stellet bør også passe til din ansigtsform. Er ansigtet trekantet eller hjerteformet, så vælg et stel, der er markant øverst, fx som stellet Hornet fra A Kjærbede. Er dit ansigt rundt, så undgå helt runde stel, men gå heller med et smart stel som Bate fra A Kjærbede eller I Sun fra Izipizi. Og husk, at alle vores solbriller beskytter mod UV-stråler!

Var du ikke på udkig efter solbriller? Vi har heldigvis meget andet at byde på. Hvad med noget helt andet som de lækreste små skåle i keramik og meget andet fra HK Living? Eller den flotteste plaid med kvaster, puder, lysestager fra Bloomingville?

Solbriller

Husk nu solbrillerne! Hos Superlove er vi vilde med solbriller og har nøje udvalgt en lang række smarte stel fra populære mærker som Izipizi og A Kjærbede. Find den helt rigtige solbrille lige her!

Der er 31 varer.

Viser 1-31 af 31 element(er)
Aktive filtre

Nümph Solbriller, Nutrendie, Chipmunk

Normalpris 150,00 kr. Pris 75,00 kr.
Størrelse : One Size

Izipizi Solbriller, Slim Sun, Cream

Normalpris 395,00 kr. Pris 197,50 kr.
Størrelse : +0
Viser 1-31 af 31 element(er)