Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Soft Rebels design

Soft Rebels er et mærke med skandinaviske værdier, hvis univers bevæger sig i en fin balance mellem det feminine og det rebelske udtryk. Dette bliver eksempel understreget i deres kombination af feminine prints, rå detaljer og klassiske snit.

På trods af at Soft Rebels er et nyere modebrand, har de allerede opnået enorm popularitet, og dette er ikke uden grund.

Deres mission er at udvikle statement tøj med respekt for det klassiske design, som kan passe ind i de fleste garderober.

Med de alsidige men klassiske designs, har man mulighed for at style sit look til både den feminine side eller den mere maskuline side, alt efter hvilket udtryk man ønsker. En fin kombination kan også skabe et spændende chic look, hvilket navnet Soft Rebels så fint afspejler.

Når det kommer til pasform er intet heller overladt til tilfældighederne, her er der nemlig en optimal komfort uden at gå på kompromis med udtryk, hvilket blandt andet gør det meget muligt, at du kan finde dit næste yndlings item i Superlove fra lige netop dette mærke.

Et brand med et stærkt DNA

Soft Rebels DNA kan beskrives med fire ord: Enkelhed, Alsidighed, Holdning og Integritet. Dette kommer rigtig fint til udtryk i hvert enkelte af deres designs, hvor ENKELHED referer til den skandinaviske arv og den minimalistiske tilgang til design med grafiske linjer, rene silhuetter og en let komfort. ALSIDIGHED er mærkets måde at kontinuerligt henlede opmærksomheden på kontraster der især understreger det bløde feminine vs. den mere oprørske kant. HOLDNING kommer til udtryk i deres måde altid at udfordrer markedet ved at opretholde en frisk og sofistikeret tilgang til mode og trends. INTEGRITET er deres loyalitet overfor henholdsvis kunder og miljø, hvor missionen altid er at udvikle sig etisk og tage ansvar.

Derfor forhandler vi Soft Rebels

Hos Superlove elsker vi specielt Soft Rebels designs og vision, men også deres omhyggelige valg af kvaliteter, der sørger for en ultimativ komfort når man vælger at tilføje netop dette mærke til sin garderobe. Her finder man nemlig blandt andet T-shirts og skjorter i åndbare fibre som Bomuld, ecovero viskose og pullovere i super lækker Alpaca Uld.

Hvad enten du mangler en basic style eller en style i et mere trendy design, har Soft Rebels tøj et udvalg af både jeans, andre bukser, skjorter, rullekraver, kjoler, cardigans eller måske en strikvest. Om du har brug for et musthave fra tidens tendenser eller et tidsløst design, vil du lige meget hvad have mulighed for at bruge dine items fra Soft Rebels igen og igen, da deres styles er udviklet til at holde i lang tid. På den måde tager Soft Rebels tøj også afstand fra den fast fashion tendens der har belastet miljøet i mange år.

Med et item fra Soft-Rebels, får du derfor ikke bare et lækkert design i god kvalitet, du bidrager også til bæredygtighed og herunder slow fashion. 

Ydermere lægger deres prisniveau i den budgetvenlige ende, uden at gå på kompromis med design, kvalitet, holdbarhed og miljø, hvilket gør Soft Rebels til et ekstra stærkt brand indenfor modetøj og bryder med fordommene omkring at kvalitet og bæredygtighed ikke er tilegnet enhver kvindes garderobe.

Kom ned i vores butik på Nørregade i København eller bestil dit nye yndlingstøj fra Soft Rebels her online på webshoppen. Vi har næsten altid udsalg og gode tilbud.

Soft Rebels

Soft Rebels er dansk brand, som designer lækkert og moderigtigt basistøj til kvinder i stilfuldt design med høj komfort.
Hos Soft Rebels mener de, at de har et ansvar for at udbrede den bæredygtige mode, og det er en værdi som vi kun kan være enige i.

Der er 29 varer.

Viser 1-15 af 29 element(er)
Aktive filtre

Soft Rebels Jeans, Highwaist Slim, Black

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Soft Rebels Bluse, SRMarla Rollneck, Black

Pris 295,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Soft Rebels Kjole, SRLea v-neck Dress, Total Eclipse

Pris 495,00 kr.
Størrelse : XS S L XL

Soft Rebels Kjole, SRAnna, Bayberry

Pris 495,00 kr.
Størrelse : XL

Soft Rebels Bluse, SRMarla O-neck, Bayberry

Pris 295,00 kr.
Størrelse : S M XL

Soft Rebels Skjorte, SRFreedom LS, Total Eclipse

Pris 395,00 kr.
Størrelse : XS S M XL

Soft Rebels Cardigan, SRMarla, Bayberry

Pris 295,00 kr.
Størrelse : M L XL

Soft Rebels Cardigan, SRMarla, Shaved Chocolate

Pris 295,00 kr.
Størrelse : M L XL

Soft Rebels Cardigan, SRMarla, Riverside Melange

Pris 295,00 kr.
Størrelse : S M L XL
Viser 1-15 af 29 element(er)