~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Fra eliteidræt til high fashion

Den måde, vi bruger sneakers på, har gennemgået noget af en revolution gennem de sidste 100 år. Sneakers blev oprindeligt udviklet som sportssko til eliteidrætsudøver. I starten var de temmelig ubekvemme og upraktiske at gå med men i takt med, at sko industrien fik øjnene op for gummi, blev gummiskoene, som de hed dengang, meget bedre. Sportsmærker som Vans, Converse, New Balance og Adidas var frontløbere i forhold til at forælde teknikken, og langsomt men sikkert bevæger vi os frem mod den sneakers, vi kender i dag. Berømte sportsfolk tog med tiden skoene til sig, og pludselig begyndte der at gå mode i den. I 1960'erne begyndte college-studerende i USA at gå med en enkel form for sneakers, og springer vi frem til 80erne, går sneakers pludselig over til at blive ren high fashion. Nike er i disse år på sit højeste, og folk ligger i kø foran butikkerne for at få fat på den seneste nye model. Alligevel bliver sneakers stadig først og fremmest udviklet til sport, og det gør, at looket stadig er lidt kluntet. I starten af 00erne springer sneakers ud af skabet som sin helt egen sko. Den bliver nu udviklet som rendyrket "street look," og selvom komforten stadig er i top, er der nu et helt andet fokus på design, materialer og farver.

De bedste sko i skabet

I dag er et par sneakers ikke bare et fodtøj til at gå rundt i. De udtrykker din stil lige så meget som resten af dit outfit gør. Sneakers er kommet ind i varmen, og du ser dem både på den røde løber og på en gåtur. Mangfoldigheden inden for sneakers-design er eksploderet. Sneakers fås i lækre farver med smarte detaljer. Den klassiske hvide sneakers har også i den grad fået en renæssance. Det er et stensikkert valg, du aldrig går galt i byen med. Men et enkelt par sneakers er selvfølgelig ikke nok, når du kan få fede rosa sneakers eller flotte okkergule sneakers. For ikke at glemme sneakers med metallic effekter eller slangeskindslook. Ja, vi kunne blive ved. Det er bare svært at sige nej, når der er så mange lækre sneakers. 

Lækre sneakers fra Woden

Hos Superlove i København er vi så heldige at forhandle de lækre sneakers til damer fra Woden i vores butik i Nørregade og online. Woden er et dansk sko mærke startet af to venner med en stor passion for sko og sneakers tilbage i 2013. Fra starten handlede det hos Woden om at lave sneakers af høj kvalitet som også udstrålede masser af personlighed og stil. Det skulle samtidig være behageligt at have et par Woden sneakers på, og derfor giver alle modeller en rigtig god støtte til foden, samtidig med at de stødabsorberende såler i kork med indbyggede huller holder fødderne friske og lugtfri dagen lang. Her hos Superlove har vi for længst overgivet os, og vi indrømmer gerne, at vi er store fans af Woden sneakers. 

Se også vores mange andre lækre sko til kvinder og sandaler fra Woden eller nogle af de super populære sandaler fra Teva.

Sneakers

Er der noget bedre end nye sneakers? Hos Superlove er vi vilde med sneakers, fordi de kan bruges til næsten alt. Sæt dem sammen med et jakkesæt på jobbet, til kjole eller til et par jeans i fritiden. Sneakers ser godt ud til alt, og så er de rare at have på. Her i webshoppen finder du et stort udvalg af flotte sneakers i skønne farver fra de klassiske hvide sneakers til de flotte og hotte sorte.

Der er 22 varer.

Viser 1-22 af 22 element(er)
Aktive filtre

M. Moustache Sneakers, Gabrielle Ultrasuede Mesh, Jaune Corail Ciel

Normalpris 895,00 kr. Pris 447,50 kr.
Størrelse : 37

Woden Sneakers, Nora III, Pelican

Normalpris 695,00 kr. Pris 347,50 kr.
Størrelse : 36 37

New Balance Sneakers, WL574FV2, Wheat Field/White

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : 37.5

New Balance Sneakers, WL373HN2, Marblehead/White

Normalpris 595,00 kr. Pris 357,00 kr.
Størrelse : 36.5

New Balance Sneakers, WL373EE2, Covert Green/Space Pink

Normalpris 595,00 kr. Pris 357,00 kr.
Størrelse : 38
Viser 1-22 af 22 element(er)