~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Smykker

For rigtig mange kvinder er smykker det kæreste eje. Smykker kan sætte et personligt præg på dit outfit, som intet andet item i garderoben kan. Smykker er perfekte som en gave til en, du holder af, eller som gave til dig selv. Med smykker kan du udtrykke dig selv på en helt unik måde, og med de rette smykker kan du gøre selv det mest afslappede outfit elegant.

Inden for smykker findes der et helt univers af skønne items, du kan forkæle dig selv eller en af dine kære med. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af øreringe, ringe, halskæder, armbånd og vedhæng fra en lang række anerkendte designerbrands.

Elegante smykker til den stilbevidste kvinde

Der er ikke noget at sige til, at markedet for smykker er vokset med hastige skridt de sidste mange år. Inden for disse skønne accessories findes der alverdens forskellige designs og muligheder for at gøre dem til dine egne. Uanset om du er til guld eller sølv eller måske begge dele, så kan du bruge mange timer på at sammensætte dine smykker på tusindvis af forskellige måder og dermed skabe forskellige udtryk.

På superlove.dk kan du finde sammensætte dit helt eget udvalg af smykker, så de passer perfekt til dig og din personlige stil. Med de helt rigtige smykker behøver resten af dit outfit ikke at være i fokus. Du kan tage til fest i et casual outfit og stadig være elegant, hvis blot du har toppet outfittet med de rigtige smykker.

Den perfekte gave

De smukke accessories er ikke bare en gave til dig selv, som du kan få glæde af hver eneste dag. Smykker er ligeledes den perfekte gave til en, du holder af. Hvis du giver et smykke i gave, vil det altid blive betragtet som en mere personlig gave en mange af alternativerne. Så der er altid en grund til at forkæle din mor, kæreste, søster eller veninde med et par skønne smykker, som du selv har valgt.

Superloves udvalg

På superlove.dk kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af smykker og accessories til den stilbevidste kvinde, der hverken ønsker gå på kompromis med kvalitet eller design. Vi forhandler en lang række populære brands som Pernille Corydon, Stine A, Maria Black og mange flere.

Samtlige af de brands, vi forhandler, er nøje udvalgte, og vi sørger altid for at have items fra de nyeste kollektioner på lager. Se også vores store udvalg af tasker, punge og tørklæder.

Smykker

Skal du bruge et smykke til at forkæle dig selv eller som en fin gave, finder du et stort udvalg af smukke halskæder, øreringe, armbånd og ringe. Smykkerne er lavet i guld og sølv, der kan være behandlet med rhodium eller oxydering, som giver en flot, mørk overflade. Vi har altid et stort udvalg af smykker fra tidens mest populære brands, som Pernille Corydon, Stine A, Pendulum, og Scherning.

Der er 207 varer.

Viser 1-60 af 207 element(er)
Aktive filtre

Maria Black Ring, Silken, Guld

Normalpris 795,00 kr. Pris 636,00 kr.
Størrelse : 50 52 54 56 58

Maria Black Ørering, Blister, Guld/Lilla

Normalpris 995,00 kr. Pris 796,00 kr.

Maria Black Ørering, Rove, Guld

Normalpris 895,00 kr. Pris 716,00 kr.
Viser 1-60 af 207 element(er)