Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Smykker

For rigtig mange kvinder er smykker det kæreste eje. Smykker kan sætte et personligt præg på dit outfit, som intet andet item i garderoben kan. Smykker er perfekte som en gave til en, du holder af, eller som gave til dig selv. Med smykker kan du udtrykke dig selv på en helt unik måde, og med de rette smykker kan du gøre selv det mest afslappede outfit elegant.

Inden for smykker findes der et helt univers af skønne items, du kan forkæle dig selv eller en af dine kære med. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af øreringe, ringe, halskæder, armbånd og vedhæng fra en lang række anerkendte designerbrands.

Elegante smykker til den stilbevidste kvinde

Der er ikke noget at sige til, at markedet for smykker er vokset med hastige skridt de sidste mange år. Inden for disse skønne accessories findes der alverdens forskellige designs og muligheder for at gøre dem til dine egne. Uanset om du er til guld eller sølv eller måske begge dele, så kan du bruge mange timer på at sammensætte dine smykker på tusindvis af forskellige måder og dermed skabe forskellige udtryk.

På superlove.dk kan du finde sammensætte dit helt eget udvalg af smykker, så de passer perfekt til dig og din personlige stil. Med de helt rigtige smykker behøver resten af dit outfit ikke at være i fokus. Du kan tage til fest i et casual outfit og stadig være elegant, hvis blot du har toppet outfittet med de rigtige smykker.

Den perfekte gave

De smukke accessories er ikke bare en gave til dig selv, som du kan få glæde af hver eneste dag. Smykker er ligeledes den perfekte gave til en, du holder af. Hvis du giver et smykke i gave, vil det altid blive betragtet som en mere personlig gave en mange af alternativerne. Så der er altid en grund til at forkæle din mor, kæreste, søster eller veninde med et par skønne smykker, som du selv har valgt.

Superloves udvalg

På superlove.dk kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af smykker og accessories til den stilbevidste kvinde, der hverken ønsker gå på kompromis med kvalitet eller design. Vi forhandler en lang række populære brands som Pernille Corydon, Stine A, Maria Black og mange flere.

Samtlige af de brands, vi forhandler, er nøje udvalgte, og vi sørger altid for at have items fra de nyeste kollektioner på lager. Se også vores store udvalg af tasker, punge og tørklæder.

Smykker

Skal du bruge et smykke til ar forkæle dig selv eller som en fin gave, finder du et stort udvalg af smukke halskæder, øreringe, armbånd og ringe. 
Smykkerne er lavet i guld og sølv, der kan være behandlet med rhodium eller oxydering, som giver en flot, mørk overflade.
Vi har altid et stort udvalg af smykker fra tidens mest populære brands, som Pernille Corydon, Stine A, Pendulum, Scherning & Zöl. 

Der er 358 varer.

Viser 1-15 af 358 element(er)
Aktive filtre

Maria Black Ring, Mom, Sølv

Pris 795,00 kr.
Størrelse : 52 54 56

Enamel Øreringe, Petite Gem, Chalcedony

Pris 250,00 kr.

Enamel Øreringe, Petite Gem, Green Agate

Pris 250,00 kr.

Enamel Øreringe, Petite Enamel, Gold/Bright Fuchsia

Pris 195,00 kr.

Enamel Øreringe, Petite Enamel, Gold/Blue

Pris 195,00 kr.

Enamel Øreringe, Petite Raindrop, Guld

Pris 395,00 kr.

Enamel Halskæde, Soleil, Petrol Green

Pris 450,00 kr.

Enamel Armbånd, Ball Chain, Guld/Mint

Pris 195,00 kr.

Scherning Øreringe, Cut Ørestikker, Silver

Pris 395,00 kr.

Scherning Øreringe, Cut Ørestikker, Gold

Pris 395,00 kr.

Scherning Halskæde, Splash Teardrop, Black/Gold

Pris 395,00 kr.

Scherning Halskæde, Splash Teardrop, Nude/Gold

Pris 395,00 kr.

Scherning Halskæde, Splash Teardrop, Lavender/Silver

Pris 395,00 kr.

Scherning Øreringe, Duo, Black/Gold

Pris 395,00 kr.

Scherning Øreringe, Splash Teardrop, Lavender/Silver

Pris 350,00 kr.
Viser 1-15 af 358 element(er)