~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Vild med sko

Flade sko. Høje sko. Praktiske sko. Festsko. Alle slags sko er bare skønne. Og her hos Superlove mener vi faktisk, at man ikke kan sko nok. Et par sko kan trække dit outfit op - eller ned. Et par helt almindelige jeans ser pludselig elegante ud med et par smarte sandaler fra Chie Mihara eller Woden. Og en lidt kedelig sort kjole får pludselig et trendy look med et par farvestrålende sandaler fra Teva eller et par casual klipklapper fra Reef. Og nu vi taler om sneakers. Sneakers kan du bruge til alt. Det er skoen, du ikke kommer uden om. Der var engang, hvor man betragtede sneakers som en sportssko. Men de tider er ovre. I dag kan du tage et par fede sneakers fra New Balance eller Woden på til et jakkesæt og være indbegrebet af casual fashion. Vores udvalg af gummisko er stort. Vi har røde sneakers, gule sneakers, blå sneakers, grønne sneakers, lyserøde sneakers. Ja, vi kan blive ved. Det fede ved sneakers er, at de er både rare at have på, samtidig med at de er smarte. Som du nok fornemmer, så er sneakers en af vores yndlingssko, og vores kunder er heldigvis enige. Vi sælger mange sko hos Superlove, og vi elsker det, når vores kunder kommer igen og igen. 

Damesko - Kvalitet betaler sig!

Det er ikke nogen hemmelighed, at Superlove går meget op i design, kvalitet og pris. Lad os bare kalde det den hellige treenighed, der skal være på plads, før vi siger ja tak til et nyt produkt. Du kan derfor være helt sikker på, at når gummisko fra Boden eller sneakers fra New Balance har fundet vej til vores webshop, så skyldes det, at det er sko, som er både flotte og gode at gå i. Vel og mærke til en pris du kan betale. Det samme gør sig gældende, når det kommer til mærker som Chie Mihara. Chie Mihara er kendt for deres smarte sko og den gode kvalitet. Disse sko er en sand fornøjelse for dine fødder. Det er et par sko, du kan have på hele dagen, uden at få lyst til at tage dem af. Men skofesten stopper ikke her. Vi har også sko og støvler fra fashion brandet Bukela, der har lavet de lækreste støvler i det helt rette combat look. En støvle, der kan bruges til både hverdag og fest. Det er læderstøvler af den bedste kvalitet til en pris, der er til at betale. De smarte såler gør det muligt at bare gå og gå. Vi elsker dem! Vi må heller ikke glemme sko fra mærker som Birkenstock. Den ikoniske klassiker, du ser i gadebilledet overalt. Alle kvinder fortjener et par Birkenstock klassikere. Hos Superlove finder du et stort udvalg af Birkenstock. Dertil kommer sandaler fra Reef. Den originale strandsandal, der stadig står øverst på ønskelisten hos mange kvinder. Og sidst, men ikke mindst sandaler fra Teva og LBDK. Sandaler, der er som en drøm at have på. Ja tak til pæne sko!

Måske er du interesseret i noget andet end sko? Webshoppen er heldigvis fyldt med de skønneste varer. Hvad med noget til hjemmet? Under interiør finder du et kæmpe udvalg af glas, plaider, puder, keramik fra populære brands som Bloomingville, HK Living, Orla Kiely og Superliving.

Sko

Nogen siger, at man aldrig kan få sko nok. Og vi er tilbøjelige til at give dem ret. Sko er fantastiske! Hos Superlove elsker vi sko af alle slags. Vi har et væld af flotte modeller fra stærke brands som Boden, New Balance, Birkenstock og Chie Mihara.

Der er 83 varer.

Viser 1-60 af 83 element(er)
Aktive filtre

New Balance Sneakers, MR530SG, White/Natural Indigo

Pris 795,00 kr.

Woden Sneakers, Esther, Oatmeal

Pris 750,00 kr.
Størrelse : 38 39 40 41 42

Woden Sneakers, Esther, Leaf

Pris 750,00 kr.
Størrelse : 37 38 39 40 41 42

Bukela Sandaler, Puff Fur, Nature

Normalpris 495,00 kr. Pris 297,00 kr.
Størrelse : 38 39 41

Woden Støvler, Abbi Track Leather, Black

Normalpris 995,00 kr. Pris 597,00 kr.
Størrelse : 37

Reef Sandaler, Cushion Strand, Black/Natural

Pris 550,00 kr.
Størrelse : 37/38

Reef Sandaler, Cushion Strand, Vintage

Pris 550,00 kr.
Størrelse : 37/38 38/39 (8)

Reef Sandaler, Spring Woven, Vintage White

Pris 450,00 kr.
Størrelse : 37/38 38/39 (8)

Teva Sandaler, Original Universal W, 90s Multi

Pris 495,00 kr.
Størrelse : 36 37 38 39 40 41

Teva Sandaler, Original Universal W, Black

Pris 495,00 kr.
Størrelse : 36 38 39 41 42

Woden Sneakers, Nora III, Bright White

Normalpris 695,00 kr. Pris 417,00 kr.
Størrelse : 37

Woden Sneakers, Nora III, Bark

Normalpris 695,00 kr. Pris 417,00 kr.
Størrelse : 37
Viser 1-60 af 83 element(er)