~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Skjortekjoler

Den lille sorte, den komfortable maxi, den tøsede kjole med blomster på… Kjoler er efterhånden et vidt fænomen i modeverdenen, og hver især kan de noget forskelligt. Oftest ser vi flest kjoler i gaderne, når det er sommer, men det er der ingen grund til. Skjortekjoler kan nemlig også noget helt særligt, fordi de passer til næsten alle lejligheder. På den måde kan dine skjortekjoler roligt bruges hele året rundt.

En skjortekjole, der giver frihed hele året rundt

Kjoler er det absolutte must-have i garderoben for de fleste kvinder. De har nemlig talrige af muligheder for styling takket være de mange forskellige typer. Derudover giver denne feminine tøjdel en følelse af frihed, hvis du sammenligner den med den følelse, der kommer fra jeans. Jeans, som sidst på dagen kan finde på at stramme. Den ultimative frie følelse kommer i en løs sommerkjole, hvor du kan have bare ben og få luft til fødderne, uden du skal bekymre dig om at spise for meget i løbet af dagen. Samme frie følelse kan du få i årets kolde måneder med en løs skjortekjole.

Hos Superlove har vi nøje udvalgt et stort sortiment af feminine skjortekjoler fra populære danske og internationale modebrands. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find den perfekte skjortekjole til din personlige stil. En skjortekjole, du kan bruge til både hverdag og fest, og som udstråler, hvem du er som person.

En skjortekjole til den ambitiøse kvinde

Den fine skjortekjole har fået sit navn, fordi den er en blanding mellem en skjorte og en kjole. Derfor er der uendeligt mange muligheder for, hvordan din skjortekjole kan se ud, og hvad den kan bruges til. Den egner sig derfor perfekt til dig, som ser dig selv som en ambitiøs og selvsikker kvinde, der gerne vil udtrykke din personlighed gennem din tøjstil.

Din skjortekjole kan bruges på arbejdspladsen og gøres ekstra præsentabel med en lækker blazer jakke. Du kan bruge den om sommeren og nyde friheden med bare ben, og du kan bruge den om vinteren med et par farverige strømpebukser eller smarte jeans. Din skjortekjole kan sammensættes på tusindvis af måder og kan derfor bruges til alle lejligheder.

Med en sort skjortekjole er der ingen grænser for, hvor meget du kan udforske med dit outfit. Med et par stilede højhælede sko, er din skjortekjole en trofast ledsager ved den årlige julefrokost eller sommerfest, og med et par fede sneakers og en lang cardigan kan den følge dig til hverdag.

Se også vores udvalg af smukke kjoler blandt vores strikkjoler, hverdagskjoler og jerseykjoler.

Skjortekjoler

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af dametøj, sko til kvinder og accessories til kvinder fra nogle af de mest populære danske og internationale brands. I vores udvalg af skjortekjoler finder du blandt andet produkter fra populære brands som Lollys Laundry, And Less, Nümph, Mads Nørgaard og King Louie

Der er 27 varer.

Viser 1-27 af 27 element(er)
Aktive filtre

Lollys Laundry Kjole, Harper, Dark Navy

Pris 1.350,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Nümph Kjole, Nualvia, Dark Sapphire

Pris 650,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Nümph Kjole, Nualvia, Otter

Pris 650,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Lollys Laundry Kjole, Harper, Royal Blue

Pris 1.350,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Nümph Skjorte, Nudana Long, Popcorn

Normalpris 695,00 kr. Pris 347,50 kr.
Størrelse : 34 38

Basic Apparel Tunika, Vilde, Sierra

Pris 695,00 kr.
Størrelse : L

Basic Apparel Tunika, Vilde, Bright White

Pris 695,00 kr.
Størrelse : M L XL

Basic Apparel Kjole, Danica, Natural Cotton

Normalpris 895,00 kr. Pris 447,50 kr.
Størrelse : S M XL

Basic Apparel Kjole, Danica Shirt, Black

Normalpris 895,00 kr. Pris 447,50 kr.
Størrelse : XL

Basic Apparel Kjole, Bluebell Shirt, Mid Blue

Pris 895,00 kr.
Størrelse : S M XL

Danefæ Kjole, Social, Black/Off White Oats

Pris 750,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Nümph Kjole, Numaurya, Dark Sapphire

Normalpris 650,00 kr. Pris 325,00 kr.
Størrelse : XL

MDK Skindkjole, Chili Thin Leather Dress, Bungee Cord

Normalpris 2.795,00 kr. Pris 1.677,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42
Viser 1-27 af 27 element(er)