~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Skindjakker

Det er ikke helt uden grund, at skindjakker er et absolut musthave i enhver kvindes garderobe. Skindjakker til kvinder kan nemlig noget helt specielt, som ingen andre jakker kan. De kan skabe et råt look uden at gå på kompromis med det feminine udtryk. Desuden er skindjakker tidløse og kan komplimentere ethvert outfit. Din skindjakke kan være din bedste ven, når du skal ud på sommeraftener, når du skal ud med veninderne om eftermiddagen, og når du mangler noget på armene til festen om aften. Din skindjakke kan være det stykke overtøj, du bruger mest flittigt i løbet af året, ligesom de kan bruges som et alternativ til en bluse ved indendørs brug. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af skindjakker i forskellige farver og modeller. Forkæl dig selv med en MDK skindjakke, der nemt kan blive dit absolutte yndlings item i din garderobe.

Skindjakker fra Munderingskompagniet

På superlove.dk kan du finde et stort udvalg af skindjakker i både lammeskind, fåreskind og læder fra det anerkendte brand MDK. Munderingskompagniet er et dansk brand, der specialiserer sig i design og produktion af læderjakker og skindjakker, og hvis du bare går en smule op i kvalitet og detaljer, så er en sådan skindjakke noget for dig. I flere år har det danske brand været blandt de mest populære og anerkendte danske brands med speciale i læder- og skindjakker.

Særligt ved disse skønne skindjakker er, at der for hver og en er sat den feminine silhuet i fokus. På trods af dette fællestræk, er der ingen af de mange forskellige skindjakker, der er ens. De har hver især deres eget udtryk og kan med dette udtryk komplimentere din helt egen personlige stil.

Blandt de mange skindjakker fra Munderingskompagniet kan du finde alt fra den klassiske biker jakke med den klassiske krave og skrå lynlåslommer til en mere enkel og cool skindjakke i mat skind og med et quiltet bærestykke. Du kan finde en skindjakke med et bælte om livet og en skindjakke med asymmetriske lynlåse for et endnu mere råt look.

Skindjakker til alle lejligheder

Selvom de skønne skindjakker er kendt for netop deres rå look, så passer de stadig perfekt til en hverdagskjole med blomster eller den finere festkjole. Rigtig mange kvinder bruger deres skindjakke hele foråret, sommeren og det meste af efteråret, og det er der en helt særlig grund til. De lækre skindjakker kan nemlig bruges både til et par sneakers, et par støvler såvel som et par højhælede sko. Din skindjakke kan blive din trofaste ledsager hele sommeren, og med en varm sweater under kan måske endda erstatte overgangsjakken.

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af modetø,sko og accessories til kvinder fra nogle af de mest populære danske og internationale brands. Vi sørger altid for at have items fra de nyeste kollektioner på lager. Se også vores udvalg af blazere, regntøj og vinterjakker.

Skindjakker

For mange er skindjakken et must i garderoben. Den kan både bruges som overtøj eller som en indendørs jakke. 
I Superlove giver vi dig et godt udvalg af lækre skindjakker i høj kvalitet.

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

MDK Læderjakke, Seattle, Bungee Cord

Normalpris 2.695,00 kr. Pris 1.347,50 kr.
Størrelse : 36 38

MDK Læderjakke, Frida, Dark Green

Normalpris 2.495,00 kr. Pris 1.247,50 kr.
Størrelse : 34

MDK Læderjakke, Kassandra, Green

Normalpris 2.200,00 kr. Pris 1.100,00 kr.
Størrelse : 34

MDK Skindjakke, Andrea, Blå

Normalpris 2.195,00 kr. Pris 1.097,50 kr.
Størrelse : 34

MDK, Kassandra Skindjakke, Sort

Normalpris 2.200,00 kr. Pris 1.100,00 kr.
Størrelse : 32
Viser 1-6 af 6 element(er)