~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Hvorfor skærmbriller?

Mange af os tilbringer hele arbejdsdagen foran skærmen. For så bare at fortsætte foran en anden skærm derhjemme. De mange timer foran en skærm, der afgiver et blåt flimrende lys, kan give både hovedpine, øjenirritation og koncentrationsbesvær. Der er heldigvis hjælp at hente med et par skærmbriller. Skærmbriller er en ny type briller, der er udviklet specifikt til dig, som arbejder foran en skærm eller som hyppigt bruger mobiltelefonen eller tablet. Skærmbriller hjælper dig således med at se meget bedre på en computer. Samtidig modvirker brillen det blå lys, der afgives fra skærmen. Ved at beskytte dine øjne mod blåt lys kan du undgå, at en lang arbejdsdag foran skærmen resulterer i hovedpine og irritation i dine øjne. Hvad er det præcis en skærmbrille gør? Den hjælper dig med at blokere for det blå lys, og dermed undgår du blandt andet at hæmme hjernens udskillelse af melatonin. Melatonin er et stof i hjernen, der spiller en stor rolle i reguleringen af din døgnrytme. Det påvirker dit indre ur og regulerer temperatur, hormonudskillelse og søvn. Når du bliver udsat for blåt lys fra din skærm, hæmmer lyset udskillelsen af melatonin. Med en skærmbrille sikrer du dig en bedre nattesøvn.

Hvornår skal man gøre noget ved det?

Måske er du i tvivl om skærmbriller, er noget for dig? Er du i tvivl, kan du stille dig selv nogle få opklarende spørgsmål. Oplever du fx én eller flere af følgende symptomer, kan det være tegn på, at tiden er inde til et par skærmbriller. Får du eksempelvis ofte hovedpine, når du sidder ved en computerskærm, så skal du være opmærksom. Det samme gør sig gældende, hvis du har svært ved at fokusere foran skærmen. Eller oplever at din koncentrationsevne daler stødt i løbet af dagen. Du oplever måske også, at dine øjne ofte begynder at løbe i vand, bliver tørre og irriteret i løbet af dagen. Kan du nikke genkendende til en eller flere af disse problematikker, så bør du undersøge, om skærmbriller kan hjælpe dig. Du skal dog selvfølgelig være opmærksom på, at der er andre ting på din arbejdsplads, der kan bidrage til disse ulemper så som støj, en dårlig kontorstol og hård belysning. 

Til kamp mod blåt lys

Skærmbriller kaldes i øvrigt ofte for blue light briller, og de findes både med og uden styrke. Nu spørger du måske dig selv, hvad sådan nogle skærmbriller koster? De behøver heldigvis ikke at koste en formue. Her hos Superlove har vi fundet frem til en række smarte og effektive skærmbriller fra den anerkendte producent Izipizi. Skærmbriller fra Izipizi bortfiltrerer 40% af det blå lys, der udsendes fra både din computer, smartphone, tablet og tv. Dermed udfordres dine øjne mindre, og de kan bedre slappe af. Samtidig bliver dine øjne ikke tørre. Du vil også opleve, at din nattesøvn bliver bedre. Udover at være meget effektive mod det blå lys, så er skærmbrillerne fra Izipizi også både smarte og klædelige. De findes i en række klassiske modeller, der med sine fleksible hængsler giver god komfort.
Skærmbrillerne fra Izipizi findes med og uden styrke.

Hos Superlove finder du også smarte læsebriller i god kvalitet. Se vores store udvalg af alle typer Izipizi briller

 

Skærmbriller

Er du på udkig efter et par skærmbriller? Hos Superlove har vi et stort udvalg af skærmbriller i god kvalitet og i pænt design. Vores skærmbriller kommer fra populære og dygtige brilleproducenter som Izipizi.

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-6 af 6 element(er)