~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Ideen bag Six Ames

Six Ames er et nyt designerbrand med rødder i den skandinaviske afslappethed, selvtillid og feminisme. Sammen med disse skandinaviske egenskaber er Six Ames inspireret af franske elementer fra modebranchen. Modebrandet lægger hermed navn til kvindetøj, der er en perfekt kombination af modens nutidige trends og en komfort, der kan mærkes. Six Ames vil gerne give alle typer kvinder empowerment gennem skøn mode. Mærket står for luksuriøs hverdagsbeklædning med stor vægt på materialer af høj kvalitet, og så ligger kollektionerne fra Six Ames til fordelagtige priser sammenlignet med tilsvarende kvalitetstøj. Six Ames henvender sig til stilbevidste kvinder, som kan lide at bevæge sig fra det sofistikerede til det livlige. Brandet kreerer styles, der er dejlige at have på, og som ikke begrænser dig. Det passer godt til en moderne kvindes liv, hvor der ofte er fart på. Med Six Ames kan du give din garderobe karakter, der opstår af mødet mellem fransk femininitet og skandinavisk minimalisme.

Six Ames har navn efter grundlæggerne

Six Ames skal udtales på fransk og betyder “seks sjæle”. Navnet kommer af det dedikerede team af seks modeentusiaster, som skabte brandet i 2014. Sammen har de seks sjæle skabt et moderne brand, der kombinerer chik, fransk livsstil med skandinavisk håndværk og enkelhed. Med hver deres talenter samarbejder de seks om at udvikle nye Six Ames kollektioner baseret på nutidens trends. De seks skabere af det nye modebrand er talentfulde på hver deres måde. De har alle forskellige kompetencer, know-how og individuelle erfaringer i modebranchen. Teamet arbejder tæt sammen og stræber med Six Ames efter at få de bedste elementer fra design, pasform og salg til at komme til udtryk gennem deres kollektioner. Six Ames arbejder i hele processen, helt fra design til produktion, med at udvikle Six Ames tøj, der er baseret på de nyeste trends og de bedste kvaliteter. Det er grunden til, at det lækre Six Ames tøj er blevet rigtig godt modtaget. Måske er kombinationen af de seks sjæles forskellige styrker også årsagen til, at Six Ames laver kollektioner, der kan inspirere alle typer kvinder.

Luksuriøs hverdagsmode med Six Ames

Den nordiske designtradition, som Six Ames hviler på, viser sig i brandets styles. Six Ames tøj er stilfuldt med rene linjer, komfortabelt og udført i rigtig gode materialer. Den skandinaviske enkelhed giver items fra Six Ames en velkommen tidløshed, som du vil sætte pris på sæson efter sæson. Mærkets evne for også at afspejle tidens tendenser og tilføre legesyge detaljer betyder, at Six Ames balancerer mellem det enkle og det unikke. En særlig egenskab ved Six Ames er den behagelige følelse af luksus, som tøjet giver dig. Det er frisættende og giver selvtillid. Deres produkter er eksklusive og emmer samtidig af afslapning, hvorfor du kan bruge og nyde tøj fra Six Ames hver dag. Brandets æstetik hviler på et franskinspireret og stærkt feminint udtrykt, som kommer til udtryk i flatterende former. Six Ames giver deres kollektioner ekstra feminin energi gennem fine farver og spændende mønstre. Stilen forbliver smagfuld, og anvendelighed er et nøgleord for Six Ames. Brandet er uden tvivl et interessant navn inden for nyere dansk design.

Bæredygtig omtanke

Six Ames tilhører den nye generation af modebrands, for hvem det er naturligt at indtænke bæredygtighed. Hos Six Ames er fokusset primært på de materialer, de bruger til deres smukke kollektioner. Når Six Ames bruger polyester, er det lavet af gamle, genbrugte plastikflasker. Dermed bliver der ikke brugt ressourcer på at producere nyt materiale fra bunden. Derudover bruger Six Ames økologisk bomuld og det top-bæredygtige ecovero, som er en certificeret type viskose, der halverer både vandforbrug og uønsket udledning. Six Ames tænker altså på vores fælles bedste, og de stræber fortsat på at gøre deres kollektioner endnu mere miljøvenlige. Det kan vi lide!

Six Ames tøj til enhver lejlighed

En af styrkerne ved det lækre udvalg af Six Ames tøj er, at det kan bruges både til hverdag og fest. Designerbrandet kombinerer til perfektion den skandinaviske afslappethed med franske modetrends igennem årene, og derfor har Six Ames elementer til begge scenarier.

Du kan for eksempel bruge din Six Ames kjole både på arbejdet, til venindemiddag eller fest, fordi den hverken er for fin eller afslappet til den ene eller den anden lejlighed. De smukke Six Ames kjoler fås fx som skjortekjoler med enkle farver eller med blomster, som giver et mere sprudlende udtryk. Vælger du et par Six Ames bukser, vil du opleve en fejlfri kombination af komfort og elegance. Dine Six Ames bukser vil være yderst behagelige at have på, men den store komfort vil ikke kunne ses på det elegante design. Tænk følelsen af natbukser kombineret med god pasform i et enkelt og eksklusivt design. Igen giver alsidigheden hos Six Ames dig mulighed for at dresse dit outfit op eller ned alt efter anledningen.

En lækker Six Ames cardigan er et nuanceret stykke tøj, som du kan bruge over en kjole, top eller T-shirt. En kort cardigan over en halv- eller hellang nederdel giver et nydeligt feminint udtryk, mens du bliver cool og casual, hvis du bruger din Six Ames cardigan sammen med jeans. Du kan også finde mange lækre strikbluser hos det danske designerbrand. En Six Ames strik er nem at style, nem at bruge og giver et ubesværet elegant look.

Six Ames hos Superlove

Hos Superlove.dk kan du finde et stort udvalg af tøj fra Six Ames, hvor brandet beviser sit fantastiske håndværk. Vi er vilde med, at Six Ames gør det let at sammensætte et outfit, og at deres styles er nemme at style op eller ned efter humør og behov. Six Ames leverer tøj, som du ikke behøver en bestemt anledning til at bruge. Vi har udvalgt vores favoritter fra Six Ames, som du kan gøre til dine egne, hvad enten du har lyst til at være casual eller chik. Kombiner fx din Six Ames strikbluse med jeans fra Mos Mosh eller 2nd One til hverdag eller med pæne PBO bukser for et mere professionelt look. Eller lav en lækker sammensætning af en Lollys Laundry kjole og en Six Ames strik. Den franske femininitet i Six Ames giver dig også mulighed for at have et romantisk islæt med en Six Ames kjole. Er du glad for en let, feminin stil, kan du også finde inspiration hos Nümph.

Alle vores varer hos Superlove er udvalgt efter, hvad der begejstrer os og opmuntrer til en personlig stil. Vi har håndplukket vores yndlingsmode fra danske og internationale brands, så du kun behøver at gå et sted hen for at forny din stil med tøj, sko og accessories. Og vidste du, at vi også har boligtilbehør?

Six Ames

Det danske mærke Six Ames er skabt af seks modeentusiaster, som med hver deres talenter udvikler kollektioner, der er trend-baserede, afslappede og feminine. Six Ames, som betyder ’seks sjæle’ på fransk, kombinerer chik, fransk livsstil med skandinavisk håndværk og enkelhed. Målet er at give kvinder luksuriøs hverdagsbeklædning.

Der er 28 varer.

Viser 1-28 af 28 element(er)
Aktive filtre

Six Ames Strik Bluse, Joie, Fairway

Normalpris 1.595,00 kr. Pris 1.276,00 kr.
Størrelse : XS M L

Six Ames Strik Bluse, Petra, Fairway

Normalpris 795,00 kr. Pris 636,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Six Ames Cardigan, Ulla, Fairway

Normalpris 695,00 kr. Pris 556,00 kr.
Størrelse : S M L

Six Ames Strik, Milo, Mørk Grå Melange

Normalpris 1.495,00 kr. Pris 1.196,00 kr.
Størrelse : M L XL

Six Ames Vest, Jenny, Warm Beige

Normalpris 1.495,00 kr. Pris 1.196,00 kr.
Størrelse : S M L

Six Ames Strik Bluse, Petra, Sort

Normalpris 750,00 kr. Pris 600,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Six Ames Kjole, Malina Denim, Indigo Blå

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 956,00 kr.
Størrelse : 42

Six Ames Kjole, Sybilla, Flower Print

Normalpris 1.295,00 kr. Pris 1.036,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Six Ames Vest, Jenny, Blueprint Blå

Normalpris 1.495,00 kr. Pris 1.196,00 kr.
Størrelse : L XL

Six Ames Strik, Joie Block, Blå/grå mix

Normalpris 1.595,00 kr. Pris 1.276,00 kr.
Størrelse : M L

Six Ames Strik, Jade, Grå Melange

Normalpris 1.695,00 kr. Pris 1.356,00 kr.
Størrelse : S XL

Six Ames Strik, Moi, Silver Lake Blue

Normalpris 1.495,00 kr. Pris 1.196,00 kr.
Størrelse : M L

Six Ámes Kjole, Anne Print, Dip Dyed Flowers

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : 36 38

Six Ámes Top, Inez, Off White

Normalpris 595,00 kr. Pris 297,50 kr.
Størrelse : 34 38 40

Six Ámes Shorts, Carly Emb, Embroidery Field

Normalpris 695,00 kr. Pris 347,50 kr.
Størrelse : 40 42

Six Ámes Kjole, Laila, Stone Green

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : 34 36 38 40

Six Ames Kjole, Colla Dress, Strong Blue

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : 42

Six Ames Strik, Moi, Grey Melange

Normalpris 1.395,00 kr. Pris 1.116,00 kr.
Størrelse : L

Six Ames Strik, Moi, Olympian Blue

Normalpris 1.395,00 kr. Pris 1.116,00 kr.
Størrelse : M L

Six Ames Strik, Natascha, Lantana

Normalpris 1.495,00 kr. Pris 747,50 kr.
Størrelse : S M L

Six Ames Strik, Natascha, Light Beige Melange

Normalpris 1.495,00 kr. Pris 747,50 kr.
Størrelse : L

Six Ames Strik, Wendy, Black

Normalpris 495,00 kr. Pris 396,00 kr.
Størrelse : XL

Six Ames Cardigan, Ulla, Night Sky

Normalpris 595,00 kr. Pris 476,00 kr.
Størrelse : S

Six Ames Top, Liv, Black

Normalpris 395,00 kr. Pris 316,00 kr.
Størrelse : M/L

Six Ames Sweatpants, Wilja, Black

Normalpris 895,00 kr. Pris 716,00 kr.
Størrelse : XL

Six Ames Sweatpants, Wilja, Dark Grey Melange

Normalpris 895,00 kr. Pris 716,00 kr.
Størrelse : S XL

Six Ames Bluse, Wiggi, Dark Grey Mel.

Normalpris 595,00 kr. Pris 476,00 kr.

Six Ames Bluse, Wiggi, Sort

Normalpris 595,00 kr. Pris 476,00 kr.
Størrelse : L XL
Viser 1-28 af 28 element(er)