Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Six Ames

Six Ames er et nyt designerbrand, der er skabt af seks mode-entusiaster. Med hver deres talenter samarbejder de seks mad entusiaster om at udvikle nye kollektioner baseret på nutidens trends. Ideen bag brandet er inspireret af den skandinaviske afslappethed, selvtillid og feminisme. Sammen med disse skandinaviske egenskaber er Six Ames yderligere inspireret af franske elementer fra modebranchen. Modebrandet lægger hermed navn til en kollektion, der er en perfekt kombination af modens nutidige trends og en komfort, der kan mærkes.

De seks skabere af det nye modebrand er talentfulde på hver deres måde. Mode entusiasterne har alle forskellige kompetencer og know-how og individuelle erfaringer i modebranchen. Six Ames består at et team, der i tæt samarbejde stræber efter at få de bedste elementer fra design, pasform og salg til at komme til udtryk gennem deres kollektioner. Gruppen af mode entusiaster arbejder i hele processen, helt fra design til produktion, med at udvikle Six Ames tøj, der er baseret på de nyeste trends og de bedste kvaliteter. Det lækre Six Ames tøj er indtil videre blevet taget rigtig godt imod.

Six Ames skal udtales på fransk og betyder “seks sjæle”. Navnet kommer af det dedikerede team af modedesignere. Sammen har de seks sjæle skabt et brand, der kombinerer chic og fransk livsstil med skandinavisk håndværk og enkelthed.

Six Ames tøj til enhver lejlighed

Kollektionen ligger til fordelagtige priser sammenlignet med tilsvarende kvalitetstøj. Det lækre udvalg af Six Ames tøj kan bruges både til hverdag og fest. Fordi designer brandet til perfektion kombinerer den skandinaviske afslappethed med franske modetrends igennem årene, har dametøj kollektionen elementer til begge scenarier.

Du kan for eksempel bruge din Six Ames kjole både til hverdag og fest, fordi den hverken er for fin eller afslappet til den ene eller den anden lejlighed. Den smukke Six Ames kjole fås fx som skjortekjole med enkle farver eller med blomster, som giver et mere sprudlende udtryk.

Vælger du et par Six Ames bukser, vil du opleve en fejlfri kombination af komfort og elegance. Dine Six Ames bukser vil være yderst behagelige at have på, men det vil ikke kunne ses på designet. Du kan for eksempel købe et par elegante Six Ames bukser i let stof med en fin stribe af satin, der går ned langs siden af benene. Satin-striben og buksernes pasform giver dine nye yndlingsbukser et enkelt og eksklusivt design, der passer både til hverdag og fest. Materialerne, der for eksempel vil være et mix af polyester og viskose vil samtidigt føles behageligt at have på, som var dine Six Ames bukser et par natbukser.

Hos Superlove.dk kan du finde et stort udvalg af tøj fra Six Ames. Den fine Six Ames kjole og de lækre Six Ames bukser er kun eksempler på dele af kollektionen, hvor brandet beviser sit fantastiske håndværk. Hele den fantastiske tøjkollektion er udarbejdet med teknik og omtanke - helt fra første idé, til udførelse af design, til produktion, og til din pakke er leveret hjem til dig.

Six Ames

Det danske mærke, Six Ames, er skabt af seks mode entusiaster, som med hver deres talenter udvikler kollektioner, der er trend-baserede, afslappet og feminine. Six Ames, som betyder ’seks sjæle’ på fransk, kombinerer chic, fransk livsstil med skandinavisk håndværk og enkelhed.

Der er 34 varer.

Viser 1-15 af 34 element(er)
Aktive filtre

Six Ames Strik, Moi, Pale Dogwood

Pris 1.395,00 kr.
Størrelse : S M L

Six Ames Strik, Moi, Cerulean

Pris 1.395,00 kr.
Størrelse : S M L

Six Ames Kjole, Helena, Japanese Summer Stripes

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : 36 38 40

Six Ames Jakke, Githa, Blooming Jaquard

Pris 1.195,00 kr.
Størrelse : 36 38

Six Ames Strik, Maquinza, Misty Rose

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Six Ames Strik, Maquinza, Deep Beige Mel.

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Six Ames Cardigan, Ulla, Misty Rose

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Six Ames Cardigan, Ulla, Deep Beige Mel.

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Six Ames Cardigan, Wolla, Chateau Rose

Pris 795,00 kr.
Størrelse : XS S M L

Six Ames Kjole, Laura, Seersucker Stripes

Pris 895,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Six Ames Bluse, Myriam, Dot Heaven

Pris 695,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Six Ames Kjole, Coleen, Dot Heaven

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42
Viser 1-15 af 34 element(er)