~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

I Sibin Linnebjerg strik mødes det traditionelle og det moderne

Det danske brand blev etableret i 1997 på baggrund af en brændende passion for strik, og Sibin Linnebjerg har slået sig fast som absolut strikeksperter. Sibin Linnebjergs vision er at kreere strikvarer af ekstraordinær kvalitet med traditionelle materialer og moderne elementer. Designet har rødder i den nordiske stil med fokus på kvalitet, holdbarhed og tidløst design. Det tidløse design betyder, at Sibin Linnebjerg strik balancerer mellem det klassiske og det moderne. På den ene side er silhuetterne og looket traditionelt, på den anden side leger Sibin Linnebjerg gerne med detaljer i for eksempel snittet eller strikkens tekstur. Det gør Sibin Linnebjergs strikvarer unikke og samtidig super anvendelige.

En Sibin Linnebjerg cardigan har nordisk kvalitet og karakter

Det nordiske design fornægter sig ikke i en Sibin Linnebjerg cardigan: Designet er stilfuldt og enkelt, komfortabelt og præget af godt håndværk og kvalitetsmaterialer. Du kan hurtigt finde din nye yndlingscardigan i Sibin Linnebjergs forårs- og efterårskollektioner, for den bliver nemt en del af din garderobe, som du ikke vil undvære. Sibin Linnebjerg giver dig strik i blød og behagelig kvalitet, ikke mindst takket være de lækre materialer, som de får fra leverandører i Skandinavien og Europa. Det er fx merinould, alpakauld og mohair, der alle er uldtyper, som er blødere og finere end almindelig fåreuld. Det elegante design og de lækre materialer giver tilsammen en luksuriøs fornemmelse, og du vil elske at have din Sibin Linnebjerg strik på igen og igen. Desuden har uld de fantastiske kvaliteter, at det er temperaturregulerende, modstandsdygtigt over for lugt og åndbart. På ægte nordisk vis emmer Sibin Linnebjergs produkter af afslapning og hygge, samtidig med at de formår at være eksklusive. Det gør det let at style din Sibin Linnebjerg strik både og op ned efter humør og behov.

Elegant eller afslappet med Sibin Linnebjerg

Der er ikke noget bedre end tøj, som du ikke behøver en bestemt anledning til at bruge, men som du tværtimod nemt kan sammensætte et outfit med. Sådan er det med Sibin Linnebjerg strik. Du kan være elegant med en flot cardigan over en skøn kjole fra for eksempel PBO, Nümph eller Minus. Eller du kan være casual med en lun strikbluse over et par klassiske jeans og cool sneakers fra blandt andet Woden eller Vagabond. Sibin Linnebjerg laver cardiganer i både korte modeller og lange udgaver, som går ned over bagdelen. Hos Superlove er vi vilde med de flotte mønsterstrikkede sweatre og cardiganer, som giver Sibin Linnebjergs styles en smuk tekstur. Og vi er i særdeleshed begejstrede for danske Sibin Linnebjerg, fordi brandet giver dig mode i høj kvalitet, som du nemt kan gøre til din egen, hvad enten du går efter chic eller casual. Vi har udvalgt vores favoritter fra Sibin Linnebjerg til dig, sammen med strik fra en lang række andre populære mærker.

Sibin Linnebjerg

Danske Sibin Linnebjerg er kendt for strik af allerhøjeste kvalitet, som kombinerer det traditionelle og det moderne. De skønne Sibin Linnebjerg cardigans, sweaters m.m. er skabt af lækre materialer, som giver en blød og behagelig følelse af luksus. I Sibin Linnebjergs stilfulde kollektioner finder du tidløse styles, som du kan kombinere i elegante eller afslappede looks sæson efter sæson.

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)
Aktive filtre

Sibin Linnebjerg Strik, Verona, Sand/Off White

Normalpris 995,00 kr. Pris 597,00 kr.
Størrelse : S M XL

Sibin Linnebjerg Strik, Katy, Melange Grey

Normalpris 1.295,00 kr. Pris 647,50 kr.
Størrelse : L

Sibin Linnebjerg Strik, Aveline, Multi 4 Camel

Normalpris 1.295,00 kr. Pris 647,50 kr.
Størrelse : L
Viser 1-7 af 7 element(er)