Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Selfhood

Det nyskabende brand Selfhood har en pragmatisk tilgang til mode og design, hvor deres fokus på den feminine silhuet i kombination med maskulin androgynitet har gjort mærket yderst populært på den skandinaviske - såvel som internationale - modescene. Selfhoods kollektioner er designet til den stærke kvinde, der tør skille sig ud i boxy, oversize jakker i eksklusiv kvalitet.

På superlove.dk finder du blandt andet brandets populære jakker og frakker, der fås i forskellige modeller, stilarter og farver. Fælles for dem alle er, at der er et stort fokus på den klassiske 60’er trenchcoat stil med et strejf af moderne minimalisme. Hold øje med nye styles og tilbud i vores sortiment af Selfhood!

 

Androgyne frakker

Selfhood har i stigende grad opnået popularitet og anerkendelse for dets designeres unikke evne til at skabe modeitems, der skiller sig ud. Brandet er velegnet til den fashioninteresserede kvinde, der ønsker at være up to date med de nyeste trends i modebilledet. Samtidig tilbyder mærket frakker i tidløst og elegant design, der således holder sæson efter sæson.

Selfhood tilbyder også tilbyder unikke trenchcoats i klassiske nuancer, der formår at kombinere praktisk funktionalitet og stilskabende udtryk. Frakkerne fås jævnligt på tilbud her i vores Superloves eget sortiment.  

Selfhood

Selfhood skaber tøj med et enkelt og sofistikeret udtryk inspireret af herrestilen med små overraskende detaljer. 

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Selfhood Jakke, Luca, Black

Normalpris 1.495,00 kr. Pris 747,50 kr.
Størrelse : S L
Viser 1-1 af 1 element(er)