~

Filtrer efter

Farve

Farve

Effektfuldt design skaber Scherning ørestikker

Øreringe behøver ikke at være kæmpestore for at gøre indtryk. Scherning ørestikker er bemærkelsesværdige, fordi de er vellavede og leger med spændende mønstre og farvesammensætninger, samtidig med at designet er smagfuldt enkelt. Det er den danske smykkedesigner Mette Scherning, som siden 2004 har stået bag det stilfulde brand. I de fine Scherning ørestikker ser man tydeligt, hvordan Mette Scherning har fornemmelse for at sammensætte materialer, effektfulde detaljer og udforske geometriske og organiske former. Ved hjælp af forskellige mønstre og farver kan samme runde skiveform for eksempel få helt forskellige karakteristika. Farvevalget i Scherning smykker spænder fra klassiske farver som sort, hvid og guld over bløde pasteller eller stærke pangfarver, og sammen med metallerne skabes der betagende kontraster. Mønstrene på Scherning ørestikker er grafiske eller organiske og lavet i hånden.

Kvalitet med omhu

Scherning ørestikker er – ligesom Scherning armbånd, halskæder og andre typer øreringe – resultatet af en velovervejet designproces. Derudover lægger Scherning vægt på kvalitet både i produktionen og i materialevalg. Alle smykker fra Scherning er lavet af sterlingsølv, som selvfølgelig er helt nikkelfrit. De forskellige metalfarver opnås med belægning med andre ædelmetaller, nemlig 22 karat guld eller rosaguld eller sort ruthenium. Ruthenium er mere holdbart end oxidering, som bliver slidt af med tiden. Detaljerne i Scherning ørestikker er lavet af håndlavet glaseret porcelæn eller med emaljelak. Den rene skandinaviske stil betyder, at alle detaljer og egenskaber er gennemtænkte, intet er tilfældigt eller overflødigt. Der er altså lagt stor omhu i alle Scherning øreringe, og det mærkes på kvaliteten.

Giv Scherning ørestikker i gave

Når man er på udkig efter en gave til en nybagt student, en god venindes fødselsdag eller bare kvinden, der har alt, er det altid rart at kunne finde noget, som både er god kvalitet, god stil og funktionelt. Alt det opfylder Scherning ørestikker. De er nemlig alsidige og kan hurtigt blive en favorit til både hverdag og fest. Med et par flotte Scherning øreringe, kan du let nuancere dit outfit. Desuden er Scherning et brand, som giver dig mulighed for at finde en fantastisk gave til en overkommelig pris.

Lad dig inspirere af Scherning ørestikker

De elegante og unikke Scherning ørestikker indbyder til, at man lader sig inspirere. Måske ønsker du at øreringene skal sammensættes med lækkert hverdagstøj til arbejdet. Det kunne for eksempel være fra Modström, der har kjoler og skjorter, som kombinerer det komfortable og stilbevidste. Hvis du er ude efter smykker til festbrug, er det oplagt at bruge ørestikkerne sammen med en Scherning halskæde. Hos Superlove har vi også et kæmpe udvalgt af fine festkjoler, som du kan gå på opdagelse i. Er du inspireret af farvedetaljerne hos Scherning smykker, kan du finde flere stilfulde smykker med emaljedetaljer hos Enamel. Og hvis du i det taget er glad for farver, så tjek King Louie, som blandt andet har skønne bluser og nederdele.

Scherning ørestikker

Velkommen til Schernings smykkeunivers, hvor godt håndværk og unikt design går op i en højere enhed. Stilen er elegant og kombinerer skandinavisk enkelhed med finurlige detaljer. Scherning ørestikker er håndlavet i metal, porcelæn og emalje, og de udstråler personlighed med livlige farver og mønstre. De alsidige Scherning ørestikker er en dejlig gave til dig selv eller til en anden heldig person.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre

Scherning Ørestikker, Bloom, Silver

Normalpris 350,00 kr. Pris 210,00 kr.
Viser 1-5 af 5 element(er)