~

Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Omhu og kvalitet bag Scherning øreringe

Siden 2004 har den danske smykkedesigner Mette Scherning kreeret fine smykker med vægt på godt håndværk, og hvordan de forskellige materialer kan udnyttes på bedste vis til at skabe et unikt udtryk. Mange Scherning øreringe kommer med flotte klare farver lavet med emaljelak, og i det hele taget er der fokus på farvekontraster, hvilket giver et livligt spil til øreringenes stilrene former. Scherning øreringe er lavet af nikkelfrit sterlingsølv, som kan være forgyldt med 22 karat guld eller rosaguld eller belagt med sort ruthenium. Ruthenium er et ædelmetal og et mere holdbart alternativ til oxidering, som ellers ofte anvendes til at farve smykker mørke. Alle Scherning smykker er håndlavede, og det gælder altså også de fine vedhæng af porcelæn på Scherning øreringe, som glaseres og dekoreres med de smukkeste mønstre i hånden. Det er let at se, at Scherning øreringe er af høj kvalitet og resultatet af en lang designproces.

Inspiration fra alting og ingenting

Hvad som helst kan inspirere godt design, hvis man har et kreativt sind. Mette Scherning betragter livet og hverdagen i småt og stort og finder ideer til Scherning armbånd, halskæder og øreringe. Den konkrete inspiration er nogle gange tydelig og andre gange hemmelighedsfuld, fordi smykkerne i designprocessen får en enkel form. Dermed bliver de oprindelige indtryk omformet til rene udtryk i nordisk stil, og det giver Scherning øreringe en tidløs karakter. Lidt af hvert kan inspirere Scherning øreringe, og det er nok en af grundene til det hav af forskellige styles, som brandet præsenterer i to årlige kollektioner. Det er nemt at sammensætte Scherning øreringe med sin garderobe, uanset hvad den indeholder.

Scherning øreringe til studentergave eller selvforkælelse

Hvis du er på udkig efter en gaveide, er et par Scherning øreringe helt oplagte enhver, der lægger vægt på kvalitet og elegant design med personlighed. Måske er du inviteret til studenterfest eller mangler en fødselsdagsgave til en, du holder af? Du kan finde forskellige størrelser og faconer, både Scherning ørestikker, ørekroge og creoler (ringe) med de flotteste vedhæng, og alle aldre kan være med. Med Scherning øreringe har du også en god mulighed for at forkæle dig selv på en måde, som kan glæde dig igen og igen. De vidunderlige øreringe kan gøre hverdagen lidt skønnere eller markere en særlig begivenhed. Det er op til dig og dit humør.

Hvad er din stil?

Det fantastiske ved Scherning øreringe er, at det er så nemt at bruge dem til at udtrykke sig selv. De kan give et farverigt løft til et ellers afdæmpet outfit eller fungere som en fin detalje i et sofistikeret look. Se for eksempel vores udvalg af casual tøj fra And Less eller de skønne styles med silke fra PBO. I vores udvalg af Scherning øreringe vil du opdage, at stilen bevæger sig fra det meget feminine og yndefulde til det mere rå. Det sidste kan du finde mere af i Maria Black smykker. Føler du dig inspireret af de fine mønstre på Scherning øreringe, kan du finde flere lækre prints på kjoler fra blandt andet Lollys Laundry, Nümph og King Louie.

Scherning øreringe

Alle smykker fra Scherning er designet efter en stilren nordisk tradition, hvilket gør dem til prikken over i’et til ethvert outfit. Scherning øreringe er håndlavet kvalitet med de smukkeste detaljer og skønne farver. Mette Scherning skaber et væld af elegante smykker i mange materialer, og Scherning øreringe findes som ørestikker, øreringe, ørekroge eller ringe med vedhæng. Her er noget for alle aldre!

Der er 24 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-24 af 24 element(er)