~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Farve

Farve

Scherning

Er du til unikke og farverige smykker, vil du elske de elegante smykkedesigns fra det danske brand Scherning. Smykkerne er designet i alsidige stilarter, hvor der altid er blik for tidens trends. Samtidig reflekterer smykkerne også skandinavisk design, hvor enkelthed og kvalitet kombineres med eksotiske farver og anderledes stilformer.

Scherning smykker er i unikke design, hvor det er muligt at udtrykke personlig stil. De atypiske farvevalg og sten skaber flotte kontraster til de klassiske nordiske stilarter, der ligeledes gør sig gældende i de mange designs. Selvom at hvert smykke er gennemtænkt ned til mindst detalje og materialerne ligeledes er i topkvalitet, fås smykkerne til meget rimelige priser. Unikt for mærket er, at stort set alle priser ligger på kr. 300,-. Af disse grunde er Scherning også i ekspanderende vækst, hvorfor du højst sandsynligt vil se meget mere til mærket på den fremtidige modescene.

Superloves udvalg

Find et stort sortiment af Scherning ørestikker, ringe, øreringe, halskæder og armbånd på superlove.dk. Du er med Scherning garanteret unikke smykker, der ikke er set andre steder. I vores udvalg af Scherning produkter er der rig mulighed for at gå på opdagelse i et en verden af kvalitetssmykker i dansk design. Vi tilbyder de populære Scherning Splash øreringe samt den unikke Tear-drop halskæde.


Smykkerne er velegnet til den stilbevidste kvinde, der ønsker at investere i kvalitetssmykker, som kan tilføre lidt personligt kant i et hvilket som helst outfit. Ligeledes tilbyder vi den smukke Diamond halskæde, der rummer et diamantformede vedhæng i et unikt design. På trods af smykkemærkets fokus på høj kvalitet, forhandles alle produkter til fantastiske markedspriser.

Scherning

Det danske smykkebrand Scherning skaber elegante kvalitetssmykker med blik for tidens tendenser. Designet udtrykker nordisk enkelhed med skarpe former og linjer, ofte med grafiske detaljer eller en effektfuld farvekontrast. Hos Scherning finder du lækre feminine smykker, der passer til ethvert outfit. Se vores store udvalg af Scherning øreringe, halskæder og armbånd.

Der er 33 varer.

Viser 1-33 af 33 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-33 af 33 element(er)