Royal Republiq

Array ( [nleft] => 203 [nright] => 204 [level_depth] => 4 [id_parent] => 309 [id_shop_default] => 1 [is_root_category] => 0 [position] => 17 [date_add] => 2018-07-03 00:00:00 [date_upd] => 2018-10-17 13:14:39 [name] => Royal Republiq [link_rewrite] => royal-republiq [description] => [meta_title] => Royal RepubliQ tasker, punge og handsker i lækkert skind [meta_description] => Royal RepubliQ laver tasker, punge og handsker i høj kvalitet skind og lækkert design. Superlove har hurtig levering og billig fragt. [meta_keywords] => [superlove_custom_seo_text] =>

Royal Republiq

Det ekspanderende og populære accessories- og skobrand Royal Republiq har siden 2006 designet og produceret tasker, sko og accessories i fantastiske materialekvaliteter. Designerne bag mærket har formået at videreudvikle og modernisere brandets udtryk, hvorved alle modeller altid er up to date med de nyeste trends indenfor accessories og moderigtigt tilbehør.

 

Designertasker i høj kvalitet

Er du på udkig efter en flot taske, der holder i mange år – uden at skulle dig koste en formue - er et item fra Royal Republiq uden tvivl det rigtige valg for dig. Her er der virkelig tale om et mærke, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed. Med et væld af modeller, farver og designs, har Royal Republiq formået at skabe accessories- og taskekollektioner, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Alle tasker, sko og handsker er i højeste kvalitet i enten læder eller kraftigt kanvas, der holder til alt slags vejr. Hver enkelt taske udgøres af en elegant og androgyn stilart i kvalitetslæder. En taske er ikke bare en taske. Den følger med dig i mange timer i løbet af dagen – både på arbejde og i fritiden. Derfor er det oplagt at investere i en taske, der udover at være i gennemført kvalitet, også kan reflektere din personlige stil.

 

Designertasker til overkommelige priser

En designertaske behøver ikke at koste en formue. Med Royal Republiq er det muligt at købe tasker i eksklusiv kvalitetslæder til gode priser, hvor designet er inspireret af det grove med detaljeskabende elementer, der giver hver enkel taske et karakteristisk og personliggjort look. Hos Superlove tilbydes et bredt udvalg af Royal Republiq tasker, handsker og punge i mange forskellige modeller, farver og former. 

[id] => 588 [image] => ) 1

Aktive filtre