Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Rosemunde

Femininitet og klassisk elegance er i høj grad nøgleord i det danske brand Rosemundes alsidige kollektioner, hvor fokus på den feminine silhuet og fine blondedetaljer gør sig gældende i de mange styles. På superlove.dk vil du ligeledes kunne finde Rosemundes praktiske gummistøvler i et fint design, ligesom vi også tilbyder et stort udvalg af toppe, kjoler, nederdele og cardigans fra det populære mærke.

 

Feminine blondedetaljer

Ønsker du at udtrykke eksklusiv elegance og stilbevidsthed er Rosemunde uden tvivl et oplagt valg for dig. Her er virkelig tale brand, hvor sofistikeret femininitet og klassisk stil altid er i fokus, takket være de mange feminine materialer som blonde og fine detaljer, der blandt andet pryder toppe og kjoler i udvalget. Blonde kan i høj grad være med til at give et hvilket som helst look lidt ekstra kant og festlig elegance. Som en kontrast til det tidløse design vægter Rosemunde desuden altid at tilføje et casual modspil i form af lommer og bløde jerseymaterialer i kollektionerne.

 

Stort udvalg af Rosemunde

Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i et væld af forskellige stilarter i vores udvalg af Rosemunde produkter, der cirkulerer om et feminint og flatterende design til alle kropstyper. Rosemunde har altid stort fokus på eksklusiv kvalitet til overkommelige priser og tilbyder blandt andet udsøgte cardigans i kashmir samt blondetoppe med flotte detaljer. I vores sortiment vil du ofte kunne finde toppe, nederdele og kjoler fra Rosemunde på tilbud til fordelagtige udsalgspriser. 

Rosemunde

Rosemundes største succes er de klassiske silke/bomuldstoppe, som har den unikke evne
at kunne kombineres med næsten hvad som helst. De er tidsløse og kan bruges hele året rundt. 
De fire kollektioner om året bærer altid præg af eksklusiv kvalitet med vægt på hverdagsluksus.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Rosemunde Silketop m/Blonde 5357, Desert Rose

Normalpris 300,00 kr. Pris 150,00 kr.
Størrelse : S
Viser 1-1 af 1 element(er)