~

Filtrer efter

Farve

Farve

ROKA - Love at first sight

Roka er et engelsk brand, der sælger tasker i god kvalitet, stilrent design og tasker der kan klare alt slags vejr. Historien bag Roka er en vaskeægte kærlighedshistorie. Da de to indehaver Emma Rosenberg og Brett Katz mødte hinanden var det kærlighed ved første blik. De havde deres første date på valentinsdag, og siden den dag voksede kærligheden til hinanden. Da de på daværende tidspunkt ikke var bosat i samme land, blev de eksperter i at pakke og rejse frem og tilbage. Efter halvandet år i et langdistance forhold flyttede Brett til England, og parret blev gift. Brett og Emma bor i dag i London, hvor de driver deres virksomhed med kærlighed til hinanden, deres medmennesker og ikke mindst til taskerne.

Roka tasker der imødekommer behov

Det engelske vejr er kendt for sine regnfulde dage og robuste vejr. Det gik hurtigt op for Brett, da regnen trængte ind i hans rygsæk, at han manglede en taske, der var praktisk men stadig moderigtig. Han begyndte at udvikle en taske hvor fashionabelt design og funktionel kvalitet møder hinanden, og resultatet er det, der i dag udgør sortimentet af Roka tasker. Det danske vejr minder på mange måder om det engelske, og vi har alle prøvet at stå i samme situation som Brett.

Roka rygsækken er lavet i et materiale, der er vandafvisende, lette i vægt og kan rumme dine personlige ejendele. Rygsækkens ryg er polstret, og vil give dig god komfort og støtte. Stilmæssigt er taskerne lavet i et enkelt og tidløst design, der gør den unisex og passer til alle aldre. De er inspireret til hverdagsbrug, og Roka rygsække vil komme dig til undsætning, hvad enten du skal på arbejde, i skole, på shopping eller når du skal rejse.

Roka går op i bæredygtighed

Roka har gode og vigtige værdier. Ud over at de producerer tasker af høj kvalitet og i lækkert design, så sørger de også for at taskerne bliver produceret på socialt ansvarlige fabrikker. Alle deres tasker er produceret i vegansk materiale, så du med god samvittighed kan svinge tasken over skulderen.

Stort udvalg af Roka tasker

Hos Superlove har vi nøje udvalgt et sortiment af Roka rygsække, der vil være behjælpelig i din hverdag, når du er på farten. I vores sortiment finder du rygsække i forskellige størrelser og farver, så du kan gå på opdagelse og finde lige netop den taske der passer til dig. Roka rygsækken er til dig, der finder det værdifuldt at produktion af din taske har foregået på en etisk korrekt måde. Den er til dig der sætter pris på en taske med stil og karakter. En taske der vil fuldende dit outfit og sætte farve på din hverdag. God kvalitet og lækkert design behøver nødvendigvis ikke at koste en formue. Når du køber en Roka rygsæk får du en taske til en god og overkommelig pris. Det er en taske du vil have i mange år, og du vil finde den ultra brugervenlig i mange af livets situationer.

Roka

Roka tasker er til dig, der ønsker en cool designet, vejr-resistent og robust taske, der er produceret på socialt ansvarlige fabrikker i veganske materialer. Roka taskerne er skabt på baggrund af en lykkelig kærlighedshistorie mellem Emma og Brett, der nu er gift, bor i London og producerer Roka tasker. 

Der er 19 varer.

Viser 1-19 af 19 element(er)
Aktive filtre

Roka Rygsæk, Canfield B Sustainable, Dip Dot Canvas

Pris 795,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable Medium, Mars Rød

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Canfield C Medium Sustainable, Moss Canvas

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Bantry B Sustainable, Lemon Nylon

Pris 650,00 kr.

Roka Rygsæk, Bantry B Sustainable, Burnt Orange Nylon

Pris 650,00 kr.

Roka Rygsæk, Bantry B Medium, Teal Nylon

Pris 650,00 kr.

Roka Rygsæk, Canfield C Sustainable Medium, Airforce

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Canfield C Sustainable Medium, Atomic Orange

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Canfield B Sustainable Nylon, Medium, Corn

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable, Medium, Airforce

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Bantry B Sustainable Medium, Mist

Pris 650,00 kr.

Roka Rygsæk, Canfield B Sustainable Medium, Avocado

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable Medium, Mist

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Bantry B Sustainable Medium, Marine

Pris 650,00 kr.

Roka Rygsæk, Bantry B Sustainable Medium, Carbon

Pris 650,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable, Medium, Forest

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable, Medium, Sienna

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable Medium, Moss

Pris 695,00 kr.

Roka Rygsæk, Finchley A Sustainable Medium, Flax

Pris 695,00 kr.
Viser 1-19 af 19 element(er)