~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Regntøj

Hvem siger, at regnjakker, regnfrakker og regntøj i det hele taget behøver at se kedeligt ud? De danske regnvejrsmåneder er kedelige nok i forvejen, men derfor behøver din regnjakke ikke at være det. Pift regnvejrsdagene op med farverigt regntøj og skab glæde i gaderne, når alle andre brokker sig over vejret. Gå på opdagelse i Superlove’s store udvalg af regntøj og regnjakker til kvinder fra anerkendte danske designerbrands.

Både praktisk og stilfuld

Det er ikke helt uden grund, at det meste regntøj har fået ry for at være mere praktisk end moderigtigt. Du er heller ikke den eneste, der til tider har valgt et mindre fornuftigt stykke overtøj til fordel for regnjakken, når du har sigtet efter at gøre lidt ekstra ud af dit look. En god og også lang regnjakke kan dog i den grad være det rigtige valg, hvis du vil undgå at blive helt gennemblødt, når du først når frem til dit arrangement. I vores store udvalg af regntøj stræber vi efter at gøre det muligt for dig at vælge fornuftigt og moderigtigt på samme tid.

I vores store udvalg af regntøj behøver du ikke at gå på kompromis. Med en moderne regnfrakke i lækker kvalitet fra et populært modebrand kan det fornuftige valg af overtøj også blive det foretrukne og moderigtige valg.

Lang regnfrakke dame - til den kræsne forbruger

Den største udfordring ved at finde regntøj, der passer til din stil, kan være, at det er svært at finde regntøj, der er feminint. Rigtig meget regntøj kan bruges af både mænd og kvinder, og det bliver kun mere praktisk. Hos Superlove kan du finde en lang regnjakke eller lang regnfrakke, der kan leve op til dine krav som kræsen forbruger af regntøj.

En lang regnjakke eller lang regnfrakke har både et mere feminint look, og så er den desuden også ekstra praktisk. Du kan roligt cykle på et vådt cykelsæde uden at bekymre dig om at blive våd bagi. Hos Superlove kan du også finde en lang regnfrakke med et bælte om livet. En sådan lang regnfrakke vil med sin feminine pasform se ud som en trenchcoat og komplimentere din talje som ingen andre regnjakker. En sådan feminin lang regnjakke kan blive dit valg selv på de dage, hvor vejret måske bare er lidt gråt.

Få humøret op med en grøn, rød eller gul regnjakke

Farverige grønne, røde, blå eller gule regnjakker kan noget helt særligt. Med en gul regnjakke eller gul regnfrakke kan du få lyst til at hoppe i vandpytter og nyde regnvejret, mens alle andre gemmer sig under deres paraplyer. I stedet for at holde dig indendørs kan du gribe muligheden for at nyde regnvejret med en farverig gul regnjakke.

Forkæl dig selv med en farverig rød regnjakke fra det skønne udvalg af Danefæ regnjakker. Herfra kan du finde en perfekt kort eller lang regnfrakke til din stil og humør. Gå også på opdagelse i udvalget Rains regntøj, hvor du kan finde en glad gul regnjakke eller en feminin lang regnfrakke, der passer perfekt til din stilfulde garderobe.

Regntøj

Leder du efter en ny regnjakke, er du kommet det rigtige sted hen.
I Superlove har vi et bredt udvalg af regnjakker, regnfrakker og regnslag til kvinder i forskellige designs og farver fra både Danefæ og Rains.

Der er 24 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)
Aktive filtre

Becksöndergaard Hat, Solida Bucket, Sort

Pris 350,00 kr.
Størrelse : XS/S M/L

Becksöndergaard Hat, Solida Bucket, Dark Forest

Pris 350,00 kr.
Størrelse : XS/S M/L

Rainkiss Regnjakke, Timo Kuilder Regn Poncho

Pris 595,00 kr.
Størrelse : One Size

Rainkiss Regnjakke, Black Polka Poncho, Black

Pris 595,00 kr.
Størrelse : One Size

Rainkiss Regnjakke, The Clouds Poncho, The Clouds

Pris 595,00 kr.
Størrelse : One Size
Viser 1-24 af 24 element(er)