~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Surferstil med Reef sandaler

Sol, strand og bølger fyldt med entusiastiske surfere. Det var, hvad der mødte brødrene Santiago og Fernando Aguerre, da de i 1984 flyttede til Californien med surferdrømme. De to argentinske brødre var bidt af den afslappede californiske livsstil og grundlagde virksomheden Reef for at producere kvalitetsfodtøj, der passede ind i surferkulturen. De blev til den ikoniske Reef sandal med en blød sål og stropper, som tillader at man hurtigt smutter foden i. Reef sandalerne opnåede stor popularitet blandt de lokale surfere på ganske kort tid, og i dag er Reef et førende mærke inden for sandaler. Stilen er enkel, sporty og tilbagelænet, præcis ligesom surferstilen, som Reef sandalerne blev skabt til.

Reef sandaler giver dig følelsen af strandliv

Virksomheden Reef er navngivet efter det engelske ord for ’rev’, hvilket giver associationer til bølgebrus og klipper, som Reef sandalerne kan stå fast på. Men Reefs vision er at give dig følelsen af strandliv, uanset hvor du er: Afslapning, aktiv leg, sol, sjov og frem for alt frihed. De åbne Reef sandaler giver både dine tæer luft og frihed til at bevæge dig i sand, vand eller på længere ture. Sandalerne har nemlig god støtte til svangen, så de er komfortable at have på – også i længere tid. Samtidig er Reef sandaler holdbare og kan tilmed vaskes i vaskemaskine. Sandalerne fås i forskellige farver og såltykkelser, og alle udgaver er lavet af lette materialer, så du nemt kan tage dem med i tasken. Det er høj kvalitet i en enkel form.

Miljøvenlige tiltag

Surferkulturen er tæt forbundet til naturen ved kysten, og derfor ligger det Reef meget på sinde at være med til at bevare og restaurere strande og kyster. Det gør de både ved at støtte forskellige miljøinitiativer, ved at opfordre til bæredygtige valg (som at undgå engangsflasker) og i deres egen produktion af Reef sandaler. Reef anvender økobaserede materialer, blandt andet vegansk læder og PVC-fri gummi. Ved at passe på miljøet, er vi alle med til at sikre, at vi også i fremtiden har smukke steder – blandt andet strande og kyster – hvor vi kan restituere. Bag Reef klip klapper ligger nemlig en vision om at give dig frihed til afslapning fra hverdagens stress og jag.

Afslapning og oplevelser med Reef sandaler

Den unikke kvalitet og komfort har sammen med det stilrene og lette design gjort Reef sandaler populære. Brug dem som badesandaler, på festival, på rejsen, på almindelige varme dage, når du lige skal have noget på fødderne, på gåture eller som en del af en casual stil. Andre bud på afslappende sommerfodtøj er de stødabsorberende Birkenstock sandaler eller de behagelige og livlige Becksøndergaard sandaler. Letvægtsdesignet gør Reef sandaler nemme at pakke med i kufferten eller rygsækken, og de opfordrer til ture og oplevelser udendørs. Har du brug for rygsæk, der kan klare lidt af hvert, laver Roka fine rygsække af veganske materialer. Reef sandaler er fodtøj til sjov og afslapning. Til solskinsdage har vi hos Superlove også et stort udvalg af lækre solbriller fra blandt andet A Kjærbede og Izipizi.

Reef sandaler

Gå på eventyr i sommeren med de smarte og behagelige Reef sandaler, som er inspireret af californisk surferkultur. Amerikanske Reef laver enkle sandaler og klipklappere med god støtte i svangen, så du kan gå langt i dem. De sporty Reef sandaler er populære på grund af deres gode kvalitet og høje holdbarhed. Reef giver dig sol, sommer og frihed til dine fødder.

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Aktive filtre

Reef Klipklapper, Cushion Strand, Olive

Pris 550,00 kr.
Størrelse : 37.5 38.5

Reef Klipklapper, Cushion Strand, Rose

Pris 550,00 kr.
Størrelse : 36 37.5 38.5 40

Reef Klipklapper, Sandy, Black

Pris 350,00 kr.
Størrelse : 36 37.5 38.5 40 41

Reef Klipklapper, Ginger, Black

Pris 350,00 kr.
Størrelse : 36 38.5 41

Reef Klipklapper, Spring Woven, Rose

Pris 450,00 kr.
Størrelse : 36 40 37/38 38/39

Reef Klipklapper, Spring Woven, Pebble

Pris 450,00 kr.
Størrelse : 41

Reef Sandaler, Cushion Strand, Black/Natural

Pris 550,00 kr.
Størrelse : 37/38

Reef Sandaler, Cushion Strand, Vintage

Pris 550,00 kr.
Størrelse : 40 41 37/38 38/39 (8)

Reef Sandaler, Spring Woven, Vintage White

Pris 450,00 kr.
Størrelse : 37/38 38/39 (8)

Reef Sandaler, Stargazer, Mermaid

Normalpris 300,00 kr. Pris 150,00 kr.
Størrelse : 36 41

Reef Sandaler, Stargazer, Black/Black

Normalpris 300,00 kr. Pris 150,00 kr.
Størrelse : 36
Viser 1-11 af 11 element(er)